تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۹ دی ۱۴۰۲
رونمایی از پیشران‌های بازار سهام

گزارش بورس امروز شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۲

در اولین روز معاملاتی هفته، شاخص کل پس از ۶ روز صعود کرد.

گزارش بورس امروز

اقتصاد۲۴- در معاملات روز شنبه نهم دی ماه ۱۴۰۲، شاخص کل بورس تهران ۵ هزار و ۳۱۵ واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۷۲۵ واحد رسید تا پس از ۶ روز رشد کرده باشد.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با افزایش ۴ هزار و ۳۵۸ واحدی در رقم ۷۵۹ هزار و ۶۵۴ واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با رشد ۱۱۰ واحدی به رقم ۲۶ هزار و ۴۷۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با افزایش هزار و ۵۹۱ واحد به سطح ۱۳۹ هزار و ۲۷۱ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس در هفته آینده


بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز فولاد، همراه و وبصادر نماد‌های سبز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل کچاد، شبندر و میدکو از نماد‌های قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نماد‌های خاور، هرمز و ثپردیس بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نماد‌های بپاس، وگردش و وهور بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

 

منبع: اکوایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار