تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۲

واکنش عجیب امیرارسلان مطهری به جدایی از استقلال

مهاجم استقلال واکنش غیر منتظره‌ای به شایعه جدایی‌اش از جمع آبی پوشان داشت.

امیرارسلان مطهری

اقتصاد۲۴- امیرارسلان مطهری که پنجمین سال تجربه بازی در استقلال را پشت سر می‌گذارد، در فصل جاری روز‌های تلخی را سپری کرده و فقط هفت بازی انجام داده و امروز هم مقابل پیکان دور از فهرست نفرات تیمش بود.

این مهاجم گلزن که سال گذشته ۴ گل در ۲۳ مسابقه لیگ برتر برای استقلال به ثمر رساند و در فصل جاری هم دور از پازل تاکتیکی جواد نکونام بوده و بعضا حتی در فهرست مسابقات قرار نمی‌گرفته، امروز هم علی رغم عدم مصدومیت دور از لیست بازیکنان آبی پوش برابر پیکان بود. 


بیشتر بخوانید:  کامبک استقلال با گل مهرداد مقابل هوادار


ارسلان مطهری که گفته می‌شود اولین خروجی استقلال در نقل و انتقالات است و احتمالا به تیمی مثل نساجی مازندران، فولاد خوزستان و ... برود، پس از پایان مسابقه امروز تیمش مقابل پیکان واکنش عجیبی به جدایی از جمع آبی پوشان داشت.

این مهاجم استقلال که در حال عبور از میکسدزون ورزشگاه آزادی با سرعت بود، در واکنش به بحث جدایی از این تیم گفت: تکلیف خبر‌هایی که آمده بیرون، خبر است دیگر، خبر است، فقط خبر!

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار