تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۲

پشت‌پرده حضور قایدی در اتحاد کلباء

صالح مصطفوی اعتقاد دارد که پس از اطمینان فرهاد مجیدی از عدم توانایی استقلال در جذب مهدی قایدی، او از مدیران اتحاد کلباء خواسته است تا وینگر بوشهری را به خدمت بگیرند.

مهدی قایدی

اقتصاد۲۴- تابستان سال قبل بود که مدیریت استقلالموفق شد مهدی قایدی را به صورت قرضی از باشگاه شباب الاهلی به خدمت بگیرد. اما عدم انجام تعهدات از سوی مدیران وقت آبی پوشان و پرداخت نشدن چند فقره قسط این انتقال سبب شد تا باشگاه اماراتی از انتقال دوباره قایدی به استقلال جلوگیری کند.

در این میان، اتحاد کلباء با درخواست فرهاد مجیدی به سراغ قایدی رفت و توانست این بازیکن ایرانی را به صورت قرضی به خدمت بگیرد. اتفاقی که با واکنش‌های منفی از سوی تعدادی از هواداران استقلال روبرو شد و آن‌ها اعتقاد داشتند مجیدی پیش از این اعلام کرده هرگز بازیکنی از استقلال جذب نمی‌کند و یا حتی بازیکنی هم مدنظر آبی پوشان باشد، با او وارد مذاکره نخواهد شد، ولی جذب قایدی، خلاف این ادعا بوده است.

حالا صالح مصطفوی به عنوان یکی از نزدیک‌ترین افراد به مجیدی در این خصوص به صحبت پرداخته است. مربی سابق استقلال و اتحاد کلباء که اکنون در کانادا به سر می‌برد، می‌گوید پس از اطمینان فرهاد از عدم تمایل شباب الاهلی به حضور قایدی در استقلال، آن‌ها به سراغ این بازیکن رفته‌اند.

مصطفوی درباره علت جذب قایدی توسط مجیدی می‌گوید:می‌توانید از رافائل سیلوا سوال کنید که حتی پیام‌هایش نیز موجود است. ما همان سال اول حضور در کلباء، او را می‌خواستیم. ولی به محض اینکه استقلال به سراغ این بازیکن رفت، خود من به سیلوا پیام دادم که آقا فرهاد پیغام داده و می‌گوید شما به استقلال برو، چون آنجا هم برای تو بهتر است و هم برای استقلال، ما در اینجا مدافع پیدا می‌کنیم.

او با اعلام اینکه بازیکنان دیگر استقلال نیز خواستار حضور در کلباء بوده‌اند، می‌گوید: حالا من اسم نمی‌برم، اما برخی از بازیکنان خودشان پیام می‌دادند که مطالبات مالی دارند و در تیم پرداختی کمی صورت می‌گیرد و می‌خواهند به کلباء بیایند، ولی آن‌ها را به آن سمت پوش می‌کردیم. درباره قایدی، چون خودم نزدیک به داستان نبودم، نمی‌توانم با جزئیات توضیح بدهم، ولی این را می‌دانم که مهدی قایدی بازیکن شباب الاهلی است و این باشگاه در میان تیم‌های اماراتی، بازیکن قرضی زیاد داشته و با دیگر تیم‌ها ارتباطات خوبی دارد.

مصطفوی اینگونه توضیح می‌دهد: مثلا شباب الاهلی با جوان اول کلباء قرارداد می‌بندند، ولی در ازای آن، شباب الاهلی به کلباء دو، سه بازیکن خوب می‌دهد. فقط قایدی نیست که از شباب الاهلی به کلباء آمده است، آن‌ها بازیکن دیگری به نام لئاندرو اسپاداسیو دارند که فوتبالیست خیلی خوبی است و او نیز به صورت قرضی راهی کلباء شده است. این نشان دهنده رابطه خوب میان شباب الاهلی و باشگاه‌های اماراتی است و فرهاد مجیدی نمی‌تواند به قایدی بگوید که مهدی تو به استقلال برو، چون او تحت قرارداد باشگاه الاهلی است.


بیشتر بخوانید: روزهای درخشان قایدی در امارات


دستیار سابق مجیدی در ادامه توضیح می‌دهد: داستان این است که احتمالا در آن مقطعی که شباب الاهلی نقل و انتقالاتش را می‌بسته، باشگاه استقلال اقدامی برای گرفتن قایدی انجام نداده است و گویا خود مهدی نیز در این زمینه چندین بار صحبت کرده، ولی رقم‌هایی که مطرح شده، در حد توان باشگاه استقلال نبوده است در نتیجه باشگاه شباب الاهلی برای مهدی تصمیم گرفته و او را به همراه لئاندرو به کلباء قرض داده است.

مصطفوی همچنین می‌گوید: این انتقال، تصمیم هر دو باشگاه بوده است. وقتی که شباب الاهلی نمی‌خواهد قایدی را به باشگاهی خارج از امارات بدهد یا پول هنگفتی در مقابل پیشنهادات خارجی می‌خواهد، در نتیجه بجای اینکه قایدی راهی الوحده شود، بهتر است بیاید کلباء و زیر نظر آقا فرهاد کار کند. موضوع این مدلی بوده است.

مربی سابق استقلال با ذکر نمونه دیگری می‌گوید: مثلا شباب الاهلی دفاع راست خود کلباء را خریده و او را به صورت قرضی به الوحده داده است و به خود کلباء قرض نداده است. این نشان دهنده تعامل میان باشگاه‌ها است و من اینجوری حدس می‌زنم که آقا فرهاد گفته است بجای اینکه مهدی راهی الوحده و الامارات شود، بهتر است بیاید کلباء بازی کند.

مصطفوی در پایان با تأکید بر عشق بی پایان مجیدی به استقلال تأکید می‌کند: منی که هفت، هشت سال در استقلال بوده ام و حالا به عنوان تدارکات یا مربی در این باشگاه سمتی داشته ام، عرقم به باشگاه اینقدر زیاد است و روی آن تعصب دارم. دیگر خودتان ببینید آقای مجیدی که با این تیم رویا ساخته، دقیقه ۹۰ به پرسپولیس گل سه امتیازی زده، چهار بار دروازه رقیب را باز کرده، آن همه قهرمانی کسب کرده و در آسیا درخشیده و تیم را بدون باخت قهرمان کرده، قطعا عرقش به استقلال، بیشتر از من است و دوست دارد استقلال موفق شود و دنبال آسیب رساندن به این تیم نیست. در مورد مهدی، تصمیم گیری دست باشگاه شباب الاهلی بوده است؛ نه فرهاد، نه مهدی و نه استقلال.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد