تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲

خانه‌های ۵ میلیاردی پایتخت +جدول

یک فعال بازار مسکن می‌گوید: با اینکه بازار ملک شاهد ریزش قیمت بوده است، اما با افزایش اندکی تقاضا، مالکان مجدد قیمت ملک خود را افزایش داده‌اند.

مسکن
اقتصاد۲۴- مشاهده بازار خرید و فروش مسکن نشان می‌دهد که نسبت به ماه‌های اردیبهشت و خرداد، متقاضی مسکن افزایش یافته، اما تعداد اندکی خریدار واقعی وجود دارد.

به گفته یک واسطه‌گر ملکی در محله پونک، با توجه به کاهش متقاضی ملکی در بازار اکثر فروشندگانی که فروشنده واقعی هستند بر روی قیمت نهایی ملک خود تخفیف قرار می‌دهند.

او می‌گوید نوسانات ارز بر جنب‌وجوش خریداران اثر گذاشته، اما چشمگیر نیست و بیشتر شبیه به یک حباب است.

به گفته وی، با اینکه بازار ملک شاهد ریزش قیمت بوده است، اما با افزایش اندکی تقاضا، مالکان مجدد قیمت ملک خود را افزایش داده‌اند.

او ادامه می‌دهد: در محله پونک، با بودجه‌ای ۵ میلیارد تومانی می‌توان واحد‌هایی خریداری کرد که از برخی امکانات همچون آسانسور، پارکینگ و انباری برخوردار نیست.


بیشتر بخوانید: خبر مهم مجلس برای بازار مسکن


اما بنا به مشاهدات اکوایران، با این مقدار نقدینگی می‌توان واحدی تا ۱۴۰ مترمربع زیربنا با امکانات متغیر بسته به مناطق مختلف در تهران خریداری کرد.

با ۵ میلیارد تومان در محله طرشت، واحدی با ۷۰ مترمربع زیربنا و ۲۶ سال عمربنا و یا در محله مجیدیه، آپارتمانی ۵۰ متری و ۲ سال ساخت، خریداری کرد.

در شهرک ولیعصر، واحدی ۱۰۰ متری و ۷ سال ساخت و در محله کوی فردوس، واحدی ۵۳ متری و ۸ سال ساخت، با ۵ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.

خانه‌های ۵ میلیاردی پایتخت +جدول

منبع: اکوایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار