تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

استایل جذاب محمدرضا گلزار در برنامه معرفی خودرو + عکس

محمدرضا گلزار تصویری از خود در مراسم رونمایی از یک خودرو در بازار ایران رونمایی کرد.

استایل جذاب محمدرضا گلزار در برنامه معرفی خودرو + عکس
اقتصاد۲۴- محمدرضا گلزار، بازیگر، نوازنده، مجری، خواننده و مدل ایرانی متولد ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران است. وی در سال ۱۳۷۹ با نقش آفرینی در فیلم سام و نرگس به کارگردانی ایرج قادری، نخستین تجربه خود را در زمینه بازیگری سینما کسب کرد.

محمدرضا گلزار فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی است. وی از سال ۱۳۷۷ فعالیت موسیقی خود را به عنوان گیتاریست با گروه آریان آغاز کرد. او در این گروه به عنوان نوازنده ساز‌های گیتار، ارگ و پرکاشن نیز فعالیت کرده است.

از میان آثار محمدرضا گلزار می‌توان به عناوینی همچون دموکراسی تو روز روشن، سیزده گربه روی شیروانی، شام آخر، مادر قلب اتمی، ساخت ایران، رحمان ۱۴۰۰، ما همه با هم هستیم، کلاغ پر، کما، آینه بغل، عاشقانه و گیسو اشاره کرد.

استایل جذاب محمدرضا گلزار در برنامه معرفی خودرو + عکس

استایل جذاب محمدرضا گلزار در برنامه معرفی خودرو + عکس

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۹
ستاره
0
0
شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۲
محمدرضا اینهمه پولو میخوای چیکار یه کم هم بده ما خرج کنیم بخدا ثواب داره
ناشناس
0
0
يکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
به گربه هم رژلب بزنی خوشکل میشه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار