تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲

مهاجم استقلال اخراج شد

باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به ارسلان مطهری، اعلام کرد که دیگر نیازی به این بازیکن ندارد.

مهاجم استقلال اخراج شد

اقتصاد۲۴- به نظر می‌رسد که دوران حضور ارسلان مطهری در استقلال به پایان رسیده و این بازیکن باید به فکر یافتن تیم جدیدی باشد چرا که این باشگاه با ارسال نامه ای، به این بازیکن اعلام کرده است که دیگر در تمرینات تیم شرکت نکند و او جایی در تفکرات جواد نکونام ندارد.

مطهری که در نیم فصل دوم لیگ نوزدهم و با نظر فرهاد مجیدی به استقلال پیوسته بود، در همان روز‌های نخست حضور در لباس آبی‌ها خوش درخشید و با گلزنی برابر الریان قطر در مسابقه پلی آف حضور در لیگ قهرمانان آسیا، توجهات را به سمت خودش جلب کرد.

او در ادامه و در همان نخستین بازی هایش برای استقلال موفق شد در دربی پایتخت بریس کرده و همین موضوع محبوبیت او را نزد هواداران افزایش داد. ارسلان به طور کلی و در این مدت ۱۲۳ مرتبه برای آبی‌ها به میدان رفت که حاصل آن ۲۹ گل و به ثمر رساندن دوازده گل بود.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار