تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

واکنش باشگاه پرسپولیس به پیشنهاد خارجی بیرانوند

باشگاه پرسپولیس حتی با پیشنهاد‌های خوب مالی حاضر به از دست دادن بازیکن ارزشمند خود نیست و بیرانوند هم با توجه به شرایط حساس تیم قصد ترک سرخپوشان را ندارد.

واکنش باشگاه پرسپولیس به پیشنهاد خارجی بیرانوند

اقتصاد۲۴-سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت: درخشش علیرضا بیرانوند در چارچوب دروازه سرخپوشان ایران و تیم ملی فوتبال کشورمان، او را مورد توجه باشگاه‌های خارجی قرار داده است. این امر باعث شد تا پیشنهاد‌های خوبی برای به خدمت گرفتن وی مطرح شود.

باشگاه آدنا اسپور ترکیه یکی از باشگاه‌هایی بود که برای این انتقال پا پیش گذاشت و به تازگی پیشنهاد جدی را برای جذب بیرانوند به باشگاه پرسپولیس ارسال کرده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتگو با بیرانوند اصرار به ادامه همکاری و تاکید داشت پرسپولیس در شرایط فعلی به او نیاز دارد. دروازه‌بان شماره یک پرسپولیس و تیم ملی نیز با توجه به وضعیت حساس پرسپولیس، بازی‌های مهم نیم فصل دوم و حساسیت پستی که در آن حضور دارد، تصمیم گرفت پیشنهاد باشگاه ترکیه‌ای را نادیده بگیرد.


بیشتر بخوانید:نکته عجیب درباره خرید جدید پرسپولیس


به این ترتیب، ضمن ابراز خرسندی از حضور دروازه‌بانی که بسیاری باشگاه‌ها آرزوی در اختیار داشتن، چون او را دارند، پاسخ پرسپولیس و علیرضا بیرانوند به پیشنهاد‌ها در این مقطع و با توجه به خواست و علاقه هواداران، منفی است.

بی‌تردید این تصمیم بیانگر اراده‌ای است که در باشگاه و نزد تک‌تک بازیکنان برای رسیدن به اهداف ترسیم شده و تقدیم شادی و خوشحالی به هواداران وجود دارد که این هم با حمایت و تشویق همه جانبه هواداران میسر خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار