تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
صعود بورس در آخرین روز بهمن ماه

گزارش بورس امروز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با افزایش ۶ هزار و ۶۱۰ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۷۱ هزار و ۱۳۶ واحدی قرار گرفت و برای دومین روز متوالی، سبزپوش شد و بهمن ماه را با صعود پشت سر گذاشت.

گزارش بورس امروز
اقتصاد۲۴- در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس، نیز با رشد ۴ هزار و ۵۸۹ واحدی در ارتفاع ۷۲۷ هزار و ۳۰۴ واحدی قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش بورس تهران به ۷۱ همت ۹۰۷ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۹۰ هزار و ۵۸۴ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های فولاد، شستا، بوعلی، شتران، دعبید، شبندر و کگل بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل بورس تهران داشتند.


بیشتر بخوانید: مجلس جدید می‌تواند نجات دهنده بورس باشد؟


شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱۴۲ واحدی به عدد ۲۴ هزار و ۸۳۶ واحدی رسید؛ ارزش بازار اول و دوم فرابورس به ۱۳ همت و ۶۹۶ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۵۳ هزار و ۱۶۳ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های فصبا، غصینو، وسپهر، مادیرا، آریا و هرمز بیشترین تاثیر بر رشد و نماد سامان بیشترین تاثیر بر کاهش شاخص کل فرابورس ایران داشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار