تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲

تکرار ماجرای کوروش کمپانی برای اسپانسر استقلال؟!

انجمن واردکنندگان موبایل با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل استقلال در خصوص اسپانسر این باشگاه هشدار داد.

تکرار ماجرای کوروش کمپانی برای اسپانسر استقلال؟!

اقتصاد۲۴- مهدی اسدی  رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی - در رابطه با احتمال تکرار ماجرای کوروش کمپانی توسط اسپانسر باشگاه استقلال گفت: دقیقا چند روز پس از رسانه‌ای شدن ماجرای کوروش کمپانی، اولین موضوعی که در دستور کار انجمن قرار گرفت، این بود که با باشگاه استقلال وارد مذاکره شویم تا با اسپانسر خود که یکی از فروشندگان موبایل است، قطع همکاری کرده و قرارداد خود را فسخ کند.

وی افزود: از طریق دوستان مشترک چندین بار به آقای خطیر - مدیر عامل باشگاه استقلال، پیغام داده و در رابطه با تکرار ماجرای کوروش کمپانی از طریق یک فروشنده دیگر، هشدار دادیم و آن‌ها را از این موضوع مطلع کردیم که اسپانسر باشگاه استقلال با همان رویه کوروش کمپانی (پیش فروش موبایل زیر قیمت بازار) در حال فروش موبایل با قیمت ۳۰ الی ۴۰ درصد کمتر از قیمت جهانی است.

رئیس انجمن واردکنندگان موبایل به عدم پاسخگویی از سوی باشگاه استقلال اشاره کرد و گفت: متاسفانه در این مدت، مدیر عامل باشگاه استقلال پاسخی به هشدار‌های ما نداد و ما در نهایت به صورت رسمی و کتبی این موضوع را به باشگاه استقلال اطلاع داده تا عواقب همکاری با شرکت‌هایی که شفافیت اقتصادی نداشته و احتمال متضرر شدن مردم در آن‌ها بالا است را هشدار دهیم.

اسدی ادامه داد: اولویت ما این است که این قرارداد فسخ شود چراکه اسپانسر باشگاه استقلال هم مانند شرکت کوروش کمپانی مجوز واردات موبایل ندارد و امیدوارم مردم در آینده متضرر نشوند و شاهد تکرار ماجرای کوروش کمپانی نباشیم.

وی همچنین گفت: به شخصه این احتمال را می‌دهم که اگر این قرارداد فسخ نشود، بی شک تا روز‌های آینده این کلاهبرداری مجددا تکرار شود و از آن‌جایی که باشگاه استقلال دارای پشتوانه مردمی بالایی است به مراتب می‌توانیم شاهد تکرار ماجرایی کوروش کمپانی در مقیاس بسیار بالاتر باشیم.


بیشتر بخوانید:تغییر زمان بازی استقلال و پرسپولیس


رئیس انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت با اشره به نداشتن مجوز واردات موبایل از سوی شرکت کوروش کمپانی گفت: این شرکت تحت هیچ شرایطی مجوز واردات موبایل نداشته و ما هم از دفتر تخصصی تلفن همراه وزارت صمت و هم از دفتر تخصصی خدمات پس از فروش وزارت صمت پیگیری کرده و پس از چند مرحله استعلام، متوجه شدیم که این شرکت هیچ وارداتی هم نداشته است.

اسدی در ادامه گفت: در اساسنامه تاسیس شرکت‌ها، می‌توان اشاره کرد که در چه زمینه‌ای فعالیت انجام شود؛ به عنوان مثال، در اساسنامه اکثر شرکت‌های تجاری هم به واردات و صادرات و هم به کالا اشاره می‌شود، اما دلیلی بر اینکه آن شرکتی بتواند مجوز واردات یک محصول را دریافت کند، نیست و مجددا تاکید می‌کنم که کوروش کمپانی نه از سوی انجمن واردکنندگان موبایل و نه از سوی وزارت صمت هیچ گونه مجوز واردات موبایل نداشته است.

وی همچنین به دارا بودن نشان «اینماد» در شرکت‌های تجاری اشاره کرد و گفت: همه این شرکت‌ها دارای اینماد هستند و اگر اینماد نداشته باشند، نمی‌توانند درگاه پرداخت الکترونیک داشته باشند؛ بنابراین باید در صدور نشان اینماد بیش از گذشته توجه شود و بدون نظارت پسینی، ممکن است اتفاقات مشابه به مراتب تکرار شود در حالی که برخی از شرکت‌ها در حال کلابرداری از مردم هستند و از نشان اینماد برخوردار بوده که خود باعث اعتماد مردم می‌شود.

رئیس انجمن واردکنندگان موبایل در پایان افزود: در چند روز گذشته با تمام نهاد‌های نظارتی و حکومتی همچون دادستانی کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور، وزارت ورزش و جوانان، وزارت فرهنگ و ارشاد و نهاد‌های امنیتی و قضایی در رابطه با اتفاقی که ممکن است در باشگاه استقلال رخ دهد، نامه‌نگاری انجام شده و این نهاد‌ها را از احتمال وقوع یک کلاهبرداری دیگر مطلع کرده‌ایم و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا جلوی این موضوع قبل از آن‌که مانند ماجرای کوروش کمپانی به فاجعه بدل شود، گرفته شود.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

افزایش یک میلیون تومانی متناسب سازی حقوق صحت دارد؟

عکس/ تمرین سبک تیم ملی فوتبال قبل از بازی با کره شمالی

آخرین لافندبازان گیلان

رضا خواجه نائینی کیست؟ / معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد را بشناسید

مدنی زاده با نظام بانکی کشور چه خواهد کرد؟

عکس/ استایل لاکچری و گرانقیمت سینا مهراد و خواهرش در یک مراسم

معرفی موشک بالستیک خرمشهر؛ سلاح قدرتمند ایران

عکس/ لباس سنگ دوز سودابه بیضایی با گردنبند خاص ریش ریش

طرح نام جدید برای خیابان خالد اسلامبولی

اولین گزینه خارجی استقلال مشخص شد

عکس/ دیدار جومونگ و سوسانو با سفیر ایران در سئول

فیلم/ پیشنهاد ترامپ به میلیاردر ایرانی برای مذاکره با ایران

عکس‌/ چهره جذاب بوراک اوزچیویت با لباس رسمی و انگشتر خاص

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در خیابان های تهران

لیست تمدیدی‌های استقلال مشخص شد

عکس/ سلفی بدون میکاپ یانگوم در آینه با مدل موی خاص

نتانیاهو و ترامپ درآستانه تصمیم بزرگ درباره ایران

عکس/ تیپ گنگ آرمین ۲ afm در کنسرتش با کلاه و تیشرت برند

عکس/ خوشگذرانی دو مسافر در اطراف کعبه زرتشت ۱۴۰ سال پیش با سماور زغالی

توافق استقلال با چند بازیکن جدید

فشار سه لایه غرب؛ تهران مقاومت می‌کند

عکس/ خانه اعیانی حبیب ثابت ابرسرمایه‌دار دوره پهلوی در خیابان جردن

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد

قیمت دلار در وضعیت انتظار، بیت‌کوین در مسیر صعودی

عکس/ ژست دلبرانه حوری سریال تاسیان با چشم‌های غمگین

اینفوگرافی/ بزرگترین کشور‌های تولیدکننده برق در جهان

قیمت جهانی نفت صعودی شد

فیلم/ جزییات جدید از متهمان ترور قاضی احسان باقری

عکس/ ژست خاص محسن رضایی، خاتمی و هاشمی‌طبا ۴۴ سال پیش در حال سینه‌زنی

۴ توصیه به سهامداران در روزهای ریزشی بورس

عکس/ استایل عجیب برد پیت با کت و شلوار صورتی و کفش سگک دار

عکس/ ظاهر متفاوت رهبری سوار بر قایق ۶۲ سال پیش در تالاب انزلی

عکس احساسی شری پایتخت و مادرش

استقلال مدعی خروج از ورشکستگی شد + عکس

آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهید رجایی

عکس/ ظاهر خاص مقبره حافظ شیرازی ۱۳۷ سال پیش در دوران ناصرالدین شاه

تنش تازه در اقتصاد انحصاری؛ جدال ایران‌ خودرو با دولت بر سر قیمت/ افزایش خودسرانه قیمت، مصداق گران‌فروشی است/ اول مظلوم‌نمایی کردند الان شاخ و شانه می‌کشند!

بررسی قیمت آپارتمان‌های فروشی در شهرک اکباتان

فرمول جدید محاسبه مهریه به نرخ روز + جدول

فیلم/ غارت فروشگاه‌های پوشاک در ناآرامی‌های لس‌آنجلس

تمدید قطعی قرارداد کاپیتان اول پرسپولیس

فیلم/ توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره قتل الهه حسین نژاد

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل کره شمالی

فیلم/ حمله رسایی به مدنی زاده با کلیدواژه ظریف

تصمیم مهم پرسپولیس درباره آینده امید عالیشاه

دستگیری عامل آتش سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی

تیوی بیفوما در آستانه قطع همکاری با پرسپولیس!

چه کسانی در تهران خانه‌های دلاری اجاره می‌کنند؟

پیام مهم فرمانده کل ارتش به وزیر اطلاعات

واکنش گروسی به خیال‌بافی اسرائیل برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران