تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

مسکن ملی یک میلیارد تومانی شد

در حالی قیمت تمام شده واحد‌های نهضت ملی مسکن همچنان نامشخص است که آورده متقاضیان این طرح در برخی پروژه‌ها بیش از یک میلیارد تومان خواهد بود.

مسکن ملی یک میلیارد تومانی شد

اقتصاد۲۴- طبق جدیدترین اظهارات وزیر راه و شهرسازی و معاون مسکن و ساختمان وی در زمان حاضر دو میلیون و ۲۴۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور در حال ساخت است.
هادی عباسی معاون وزیر راه و شهرسازی هفته گذشته با اشاره به ساخت ۲.۴ میلیون واحد نهضت ملی مسکن درباره قیمت تمام شده هر واحد از این پروژه گفته بود: قیمت تمام شده پروژه‌ها به دستمزد و مصالح ساختمانی بستگی دارد که در انتهای مرحله ساخت و ساز محاسبه می‌شود.
وی با اشاره به کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد کاهش یافته است، یادآور شد: مبلغ اقساط دو سال اول تسهیلات ۵.۹ میلیون تومان است که در استان زنجان اجرایی شده است. میزان اقساط این وام در سال سوم تا سال بیستم به دوره مشارکت (زمان ساخت واحد مسکونی) بستگی دارد.
مهرداد بذرپاش اواسط بهمن امسال با اشاره به مخالفت عده‌ای با خروج سیمان و فولاد از بورس درباره قیمت نهضت ملی مسکن در سال آینده، گفته بود: باید توجه داشت که قیمت تمام شده مسکن تابعی از تورم است، اما همواره یکی از خواسته‌های ما این بوده بخش‌ها و متغیر‌هایی که قیمت تمام شده مسکن را تحت الشعاع قرار می‌دهند به‌ویژه فولاد و سیمان در حوزه مصالح مورد توجه قرار گیرند که در جلسه آینده شورای‌عالی مسکن تصمیمات خوبی اتخاذ می‌شود.


بیشتر بخوانید: جدیدترین قیمت مسکن در بازار شب عید پایتخت


وی افزود: با وجود پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی عده‌ای با خروج این دو مصالح از بورس کالا مخالف بودند، اما امیدواریم سال آینده مصالح ساختمانی به‌ویژه فولاد و سیمان با تمهیدات وزارت اقتصاد و دارایی ارزان‌تر در اختیار سازندگان و پروژه‌ها قرار بگیرد.
به گزارش تسنیم، بخش قابل توجهی از آمار اعلام شده در خصوص ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن مربوط به پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن دولت قبل و واحد‌های مسکن مهر است.

یکی از ابهامات پروژه‌های نهضت ملی مسکن عدم آگاهی متقاضیان نسبت به آورده است. در زمان حاضر متقاضیان پس از اعلام ادارات راه و شهرسازی استان‌ها (شرکت عمران شهر‌های جدید) در بازه‌های مشخص ۴۰ میلیون تومان باید واریز کنند. ابتدا اعلام شد حداکثر پرداختی متقاضیان ۸ قسط ۴۰ میلیون تومانی یعنی ۳۲۰ میلیون تومان است.
این در حالی است که پیگیری‌ها نشان می‌دهد آورده متقاضیان در برخی پروژه‌های نهضت ملی مسکن به بیش از یک میلیارد تومان افزایش یافته است. در کنار این مبلغ باید وام ۵۵۰ میلیون تومانی با سود ۱۸ درصدی را نیز در نظر داشت.

دیماه سال ۱۴۰۰ وزیر سابق راه و شهرسازی با اشاره به آغاز ساخت ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن گفته بود: پیش‌بینی می‌کنیم فردی که در تهران زندگی می‌کند اگر ۱۵۰ میلیون تومان آورده خودش باشد حتماً صاحب خانه خواهد شد، چون زمین رایگان است، تمهیدات خوبی با وزارت صمت داشتیم که مصالح به‌گونه‌ای خریداری شود که تورم کمتر در آن تأثیر داشته باشد، پروانه کار با قیمت ارزان در اختیار قرار می‌گیرد، سهم هزینه نظام مهندسی کمتر است و همچنین مالیات بسیار کمتری پرداخت می‌شود.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۲
جناب "اقتصاد فردا"! بنال نوبت شما هم می رسد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت دلار امروز ۷ خرداد ۱۴۰۴/ معاملات اسکناس آمریکایی متوقف شد

فیلم/دمای هوا در ایام اربعین به بیش از ۵۰ درجه می‌رسد

عکس/پیام احساسی خانم بازیگر برای تولد بهرام افشاری

آمار رئیس قوه قضائیه درباره قاچاق سوخت صحیح نیست؛ اگر باشد اسمش قاچاق نیست تاراج است

واکنش عراقچی به جنجال قاسمیان در عربستان

ایده عمانی ها در سفر پزشکیان به مسقط به روایت زیدآبادی

تعداد اتباع غیرمجاز در ایران مشخص شدند

خبر تازه عمان درباره زمان دور ششم مذاکرات

مخالفت کیم‌جونگ‌اون با گنبد طلایی ترامپ

تقدیر پزشکیان از نقش عمان در مذاکرات ایران و آمریکا

انتصاب مدیر مسئول روزنامه اطلاعات با حکم رهبر انقلاب

زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ مشخص شد

پای سعید روستایی به مجلس باز شد!

هایجک بزرگ استقلال از پرسپولیس!

ترامپ: پوتین با آتش بازی می‌کند

درخواست سرپرست حجاج ایرانی درباره قاسمیان

سفر رئیس موساد به واشنگتن در رابطه با ایران

یک زن با مدرک علوم سیاسی جراحی زیبایی می‌کرد!

لیست تمدیدی‌های پرسپولیس رسماً اعلام شد

لیست خروج پرسپولیس اعلام شد

علی دایی و یک ملاقات ویژه در ترکیه

جلسه مهم وزیر صمت با هیات مدیره خانه صمت ایران در مورد تامین برق و ارز تولید

ساترای صداوسیما در خدمت «عشق ابدی»!

ا‌ستوری جدید بیرانوند: من دکتر نیستم!

ماجرای انهدام یک شبکه ضدامنیتی توسط سپاه

نگرانی عجیب کیهان برای وضعیت مردم آمریکا

یک‌سوم اینترنت دنیا برای ایرانی‌ها قفل است!

عکس/پرسپولیس بالاخره تکلیف عالیشاه را مشخص کرد

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴

آخرین وضعیت پرداخت دیه جانباختگان بندر رجایی

بیش از ۱۰ هزار جسد زیر آوار غزه دفن شده است

وزش باد شدید و گرد و خاک در راه تهران

عکس پربازدید از خوش‌و‌بش قالیباف با زنان مجلس

اینفوگرافی/ مقایسه میزان دارایی صندوق توسعه ملی ایران با کشور‌های خاورمیانه

عکس/ خوش و بشِ صمیمانه ژاله صامتی و زینب سلیمانی

سناریوهای احتمالی برای اقتصاد ایران در صورت توافق

امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری و وزارت علوم با هلدینگ خلیج‌فارس

مقاصد مجهول وام‌دهی بانک‌ها / «مال‌سازی» و «بازرگانی» مقصد اول وام بانک‌های ناتراز + جدول

اگر خودروساز پول اضافه خواست، چه باید کرد؟

فیلم/ فاجعه دریاچه ارومیه از بحران زیست‌محیطی تا تنش‌های اجتماعی

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای دکترای علیرضا بیرانوند

فیلم/ ادعای عجیب علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری

ماجرای فرار فرزند نماینده مجلس که افسر پلیس را زیر گرفت چیست؟

ثبات نسبی در قیمت دلار

برداشت گل گاوزبان در رودسر گیلان

عکس/ منظره زیبای کوه کرناس و رود سزار لرستان

عکس/ سلفی جذاب سالار معمولی با برادر کوچکترش

۸۰ درصد صادرات ایران تنها به ۷ کشور / زعفران، فرش و پسته ایرانی بدون مشتری مانده است

عکس/ شباهت عجیب و باورنکردنی بهنام بانی و خواهرش

اعلام زمان پرداخت باقی‌مانده سود سهام عدالت