تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۳

پیام مهم سید محمد خاتمی به مناسبت روز قدس

رئیس دولت اصلاحات در پیامی به مناسبت روز قدس نوشت: و با کمال فروتنی، از همه نخبگان و فعالان سیاسی و مدنی میهنم می‌خواهم که بیش از پیش در متن تحول جهانی قرار گیرند که اساس آن محکومیت اشغال و سرکوب و دفاع از حقوق فلسطینیان و جرم و جنایت دانستن اعمال زور از سوی رژیم صهیونیستی است.

سید محمد خاتمی

اقتصاد۲۴-حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی به مناسبت روز قدس پیامی به شرح زیر صادر کرد:

به نام پروردگار مهربان

به فراموشی سپردن خاطره‌های تاریخی، پایه و مایه پایداری و پیشرفت را سست می‌کند و چه بسا ماندگاری یک قوم و یک ملت را به خطر افکند.

روزی که عنوان "قدس" برای آن برگزیده شده است روزی خاطره انگیز است؛ آخرین آدینه ماه مبارک رمضان به پیشنهاد دولت شادروان مهندس بازرگان و تائید مرحوم امام روز قدس نامیده شد، به عنوان روز حمایت مردم مسلمان از فلسطین اشغال شده و فلسطینیان مظلوم و روز هم‌آوائی دولت‌ها و ملت‌های مسلمان، به امید تحولی در حال و روز اندوهبار مردم فلسطین؛ و امروز غزه قهرمان در طوفان سهمگینی از آتش و خون که اسرائیل برانگیخته است، و خون می‌ریزد و ویران می‌کند، همچنان ایستاده است؛ و به رغم اعتراض و فریاد خشم آهنگ بسیاری از انسان‌ها در سرتاسر جهان علیه جنایتی که شایسته همه عنوان‌های ترور، نسل کشی و جنایت علیه بشریت است همچنان ادامه دارد و مورد حمایت پاره‌ای از دولت‌های زورگو است، و بسیاری از قدرت‌های سیاسی نیز عملاً بی تفاوت از کنار آن می‌گذرند.

ملت شریف ایران که در انقلاب بزرگ خود آزادی و استقلال و پیشرفت و حاکمیت بر سرنوشت خود را می‌خواست و ستم سوزی خود را نشان می‌داد، علاوه بر آزادی و برخورداری خود، رهائی همه انسان‌ها را از قید بیداد، فقر، تبعیض و استکبار و استثمار می‌خواست و همچنان می‌خواهد.

با دلی سرشار از اندوه از شهادت و آسیب دیدن چندین ده هزار نفر زن و مرد و کودک و ویرانی تقریباً کامل غزّه و ادامه جنایت اسرائیل، مقاومت بی مانند ملت ستمدیده، اما سربلند فلسطین را می‌ستایم و امیدوارم این مقاومت فداکارانه فردائی بهتر را برای فلسطینیان رقم بزند؛ و با کمال فروتنی، از همه نخبگان و فعالان سیاسی و مدنی میهنم می‌خواهم که بیش از پیش در متن تحول جهانی قرار گیرند که اساس آن محکومیت اشغال و سرکوب و دفاع از حقوق فلسطینیان و جرم و جنایت دانستن اعمال زور از سوی رژیم صهیونیستی است.

از پروردگار مهربان می‌خواهم که به حرمت روزان و شبانی که در آن بسر می‌بریم گذر پرهزینه انسان امروز را از دنیای سرشار از بیداد، تبعیض، حق کشی، انسان ستیزی و شیء انگاری انسان به سوی جهانی که در آن همه انسان‌ها و ملت‌ها در سایه صلح و عدالت و برابری و امنیت برخوردار از زندگی خوب (به تمام معنی کلمه) باشند آسان و شتابان فرماید.

سیّد محمّد خاتمی

۱۶ فروردین ۱۴۰۳،

۲۴ رمضان المبارک ۱۴۴۵

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار