تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

طب ایرانی در کنار طب رایج سلامت جامعه را تضمین می‌کند

رئیس اولین کنگره ملی طب ایرانی گفت: همراهی دانش طب ایرانی با طب رایج می‌تواند در ارتقای سلامت جامعه تاثیر بسزایی بگذارد.

طب ایرانی

اقتصاد۲۴- دکتر روشنک مکبری نژاد مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در مورد برگزاری اولین کنگره ملی طب ایرانی گفت: کنگره طب ایرانی اولین بار است که در کشور برگزار می‌شود.

او افزود: یکی از ظرفیت‌های مغفول طبی در کشور، مکتب غنی طب ایرانی بوده که پیشینه تاریخی و فرهنگی آن بر کسی پوشیده نیست و امروزه با توجه به اقبال جامعه پزشکی و عموم مردم به این طب، بهره گیری صحیح از آموزه‌های طب ایرانی در کنار طب رایج همواره دغدغه متخصصین این رشته بوده است به همین منظور این کنگره با هدف معرفی صحیح و بدور از افراط و تفریط این مکتب طبی همچنین ارتباط بیشتر بین متخصصان رشته‌های مختلف و متخصصان طب ایرانی و داروسازی سنتی برگزار می‌شود.

مکبری نژاد با تاکید بر اینکه در حال حاضر متخصصان طب ایرانی و داروسازی سنتی با مستند سازی آموزه‌های طب ایرانی و انتشار صد‌ها مقاله علمی داخلی و بین المللی گام بلندی در جهانی سازی این طب و تلفیق با طب رایج برداشته اند، اولین کنگره طب ایرانی را فرصتی جهت معرفی این دستاورد‌ها و تحقیقات طب ایرانی به جامعه علمی و متخصصین دانست.

دکتر مکبری نژاد رئیس اولین کنگره طب ایرانی با توجه به محور‌های کنگره اظهار کرد: امروزه اهمیت طب سنتی و مکمل در ارتقای سلامت بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بوده تا جایی که سازمان بهداشت جهانی در استراتژی‌های مکتوب خود، کشور‌های عضو را به نهادینه کردن طب سنتی در نظام سلامت توصیه می‌کند لذا امیدواریم این رویداد علمی بتواند به ارتقاء دانش و توسعه طب سنتی ایرانی و طب مکمل در ایران بیش از پیش کمک کند.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران به این موضوع اشاره کرده که این کنگره از ۹ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود و از کلیه متخصصان و صاحب نظران دعوت کرد تا با حضور فعال خود در این کنگره در همگرایی بیشتر دانش طب ایرانی و طب رایج سهیم باشند.

او اضافه کرد: شرکت در این کنگره دارای امتیاز بازآموزی است و علاقمندان می‌توانند تا ۳۱ اردیبهشت ماه خلاصه مقالات خود را به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار