تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۵ بانک در صف خرید هستند

واگذاری ۸۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس

باید ۸۱ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال عرضه شود تا کنفدراسیون فوتبال آسیا با واگذاری این دو باشگاه موافقت کند

واگذاری ۸۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس

اقتصاد۲۴- ۸۱درصد از سهام باشگاه پرسپولیس به زودی واگذار می‌شود. پیش از این قرار بود، ۵۱ درصد سهام این باشگاه واگذار شود، اما خبرگزاری‌های ایران اعلام کرده‌اند به خاطر "نبود مشتری" این اتفاق رخ نداد.
به گزارش خبرگزاری برنا، "باید ۸۱ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال عرضه شود تا کنفدراسیون فوتبال آسیا با واگذاری این دو باشگاه موافقت کند. "
بنا بر گزارش‌ها، قرار است روز شنبه ۲۵ فروردین ۸۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس آگهی شود تا قدم اولیه برای واگذاری برداشته شود.

گفته شده، پنج بانک قرار است این ۸۱ درصد را خریداری کنند. یکی از بانک‌ها عمده سهام را (احتمالا ۴۶ درصد) در اختیار خواهد گرفت و ۳۵ درصد باقی مانده مابین دیگر بانک‌ها تقسیم خواهد شد تا واگذاری باشگاه پرسپولیس به سرانجام بر

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار