تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳

ماجرای ذخیره ۳ ماهه سرم در کشور چیست؟

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر دپو قریب به سه ماه از سرم در کشور موجود است.

ماجرای دپوی ۳ ماهه سرم در کشور

اقتصاد۲۴-محمد پیکان‌پور تصریح کرد: سال گذشته با هماهنگی و رایزنی‌های صورت گرفته با مدیران عامل شرکت‌های بین المللی به منظور تسهیل تامین دارو‌های بیماران خاص نظیر برخی از فاکتور‌های خونی، دارو‌های شیمی درمانی، دارو‌های پیوند، انسولین‌های قلمی و دارو‌های ام اس، هماهنگی‌های فشرده‌ای صورت گرفت.

وی افزود: همچنین به منظور ترخیص کالا‌های دچار کمبود مانند کتامین، پروپوفول، IVIG و سرم باقی مانده در گمرکات کشور نیز هماهنگی‌های مناسبی با این نهاد صورت گرفته و خوشبختانه روند ترخیص با سرعت بیشتری محقق شد.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو در مورد تامین سرم در سال ۱۴۰۲ نیز تصریح کرد: با افزایش ظرفیت تولید، افتتاح خطوط جدید تولید سرم و واردات همزمان سرم، وضعیت تامین این اقلام به نسبت مدت مشابه بهبود چشمگیری یافت و همزمان با گرمای تیر و مرداد سال گذشته، ایام اربعین حسینی و دو پیک شیوع آنفلونزا و سوش‌های جدید کرونا، نه تنها کشور دچار کمبود سرم‌های تزریقی نشد بلکه در حال حاضر دپو قریب به سه ماه از سرم در کشور موجود است.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۰ ماهانه ۹ تا ۱۱ میلیون سرم مصرف شده بود که طی یک سال گذشته ۲۴۳.۵ میلیون سرم تامین و در آبان ۱۴۰۲ رکورد تامین ۲۶ میلیون در ماه شکسته شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار