تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

نگاهی به هزینه‌های صداوسیما در سال ۱۴۰۳+ اینفوگرافی

در سال‌های گذشته صداوسیما دچار افت شدید مخاطب شده، به گونه‌ای که وقتی رئیس این سازمان می‌خواهد آمار مخاطبان را بدهد متوسل به بینندگان فضای مجازی می‌شود.

صداوسیما

اقتصاد۲۴-درحالی که مخاطبان برنامه‌های صداوسیما براساس نظرسنجی‌های همین سازمان حدود ۳۰ درصد است، بودجه سال ۱۴۰۳ این سازمان نسبت به سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۷ درصد رشد داشته است!

بررسی مالی صداوسیما هم نشان می‌دهد که جزو شرکت‌های زیان‌ده دولتی است. این سازمان در سال ۱۴۰۲ تنها ۶.۶ هزار میلیارد تومان درآمد داشته، اما هزینه هایش ۵ برابر این درآمد بوده است.

نگاهی به هزینه‌های صداوسیما در سال ۱۴۰۳+ اینفوگرافی

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار