تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

فیتیله اختلاف عمو‌های فیتیله‌ای با عمو قناد پس از سال‌ها روشن شد

اختلاف میان عمو‌های فیتیله‌ای با مجید قناد (عمو قناد) که به بیش از یک دهه پیش برمی گردد، این روز‌ها با یک گفت و گوی تلویزبونی در فضای رسانه تازه شده است.

فیتیله اختلاف عمو‌های فیتیله‌ای با عمو قناد پس از سال‌ها روشن شد
اقتصاد۲۴- مجید قناد به تازگی در برنامه‌ای که کامران نجف زاده اجرای آن را برعهده دارد (برمودا) اظهاراتی جنجالی داشته که باعث شده یکی از عمو‌های فیتیله‌ای پس از سال‌ها به موضوع قهرشان واکنش نشان بدهد.

مجید قناد با حضور در این برنامه تلویزیونی در واکنش به اینکه آیا می‌خواهید بعد از این همه سال درباره تعطیل شدن برنامه فیتیله حرفی بزنید؟ در بخشی از صحبتهایش اینگونه گفته بود: معمولا کسی از خانه خودش چیزی را بیرون نمی‌برد، ولی آن زمان واقعاً دل من شکست به خاطر اتفاقی که افتاد و جالب اینجاست که بعد از اینکه دیگر در برنامه نبودم حتی خود مردم هم متوجه شده بودند.

قناد دلیل رفتنش از برنامه فیتیله را اینگونه روایت کرده است: «از نظر من دیگر آن برنامه، برنامه همیشگی من نبود. فقط کاری که آن زمان می‌کردم این بود در حین اینکه روز‌های جمعه ساعت ۶:۳۰ صبح به شبکه دو می‌آمدم در خیابان‌های خلوت با صدای بلند فریاد می‌زدم. دلم می‌خواست با کسی که دعوا می‌کنم تصور کنم روبروی من است و من با شدت حرف‌هایم را می‌زدم، آنقدر که ناراحت بودم. من تاکیدم این بود که این بچه دیگر این را نمی‌خواهد و دیگر این برنامه مال بزرگتر‌ها شده است.».

اما اختلاف میان این گروه برنامه ساز ـ عمو‌های فیتیله‌ای و مجید قناد ـ به دهه ۹۰ و کمی قبل‌تر برمی گردد که در نهایت به رفتن عمو قناد از برنامه منجر شد. برنامه با مجری‌های دیگری، چون محمود شهریاری و مهرداد نظام آبادی مدتی ادامه پیدا کرد، اما در سال ۹۴ بود که دیالوگ‌هایی بین شخصیت‌های این برنامه ردوبدل شد که موجب اعتراض گروهی از مردم آذری زبان و در نهایت توقف پخش از شبکه دو، توبیخ و برکناری برخی از عوامل آن و عذرخواهی مسئولان صدا و سیما شد.


بیشتر بخوانید:  پاسخ همایون اسعدیان به مدیر عامل نماوا+ فیلم


البته ناگفته نماند که در ادامه این طور به نظر می‌رسید که خود سه عموی فیتیله‌ای نیز با هم مشکل پیدا کرده اند. هرچند این اتفاق از سوی آن‌ها تایید نشد، اما محمد مسلمی در عمل راهش را از حمید گلی و علی فروتن جدا کرد. آن‌ها که در ابتدا با عنوان گروه تئاتر چهره نما کار خود را شروع کرده بودند، در نیمه دوم دهه ۸۰ با عنوان عمو‌های فیتیله‌ای از پرکار‌ها و محبوب‌های تلویزیون بودند، اما این اختلاف‌ها و اشتباهاتی که در ادامه رخ داد، باعث شد که پرونده یکی از برنامه‌های پربیینده تلویزیونی در حوزه کودک برای همیشه بسته شود.

مجید قناد هم این روز‌ها کلا از تلویزیون دور است و مدتهاست برنامه‌ای برای اجرا ندارد. آخرین برنامه او در تلویزیون در قامت مجری به سال ۱۴۰۰ در برنامه‌ای تحت عنوان «لوبیا فردا زود بیا» مربوط می‌شود.

مجید قناد گفته است: فقط کاری که آن زمان می‌کردم این بود در حین اینکه روز‌های جمعه ساعت ۶:۳۰ صبح به شبکه دو می‌آمدم در خیابان‌های خلوت با صدای بلند فریاد می‌زدم. دلم می‌خواست با کسی که دعوا می‌کنم تصور کنم روبروی من است و من با شدت حرف‌هایم را می‌زدم، آنقدر که ناراحت بودم.

مجید قناد در گفت و گویی که آبان ۹۷ با ایسنا داشت، تاکید کرده بود که مشکلی با مدیران شبکه دوم سیما ندارد و دلیل کمرنگ شدن برنامه‌هایش برای کودکان بُروز برخی مشکلات مالی است.

این مجری قدیمی برنامه‌های کودک تلویزیون در صحبت هایش با اشاره به لزوم وجود اسپانسر در برنامه‌ها گفته بود که: «ما از نبود اسپانسر و مشارکت‌کننده در تولید برنامه‌های گروه سنی کودک و نوجوان رنج می‌بریم و تمام تلاش‌مان این است تا به نوعی این مشکل را برطرف کنیم.»

البته اظهارات اخیر مجید قناد در برمودا اولین واکنش به این جدایی نبوده است. آذرماه سال ۹۶ ـ دو سال پس از تعطیلی ـ عمو‌های فیتیله‌ای با حضور در برنامه زنده «فرمول یک» سید علی ضیا که از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رفت، درباره ماجرای جدایی‌شان از عمو قناد سخن گفته بودند.

عمو‌های فیتیله‌ای در پاسخ به اینکه آیا رابطه‌ای با او (مجید قناد) دارند با اشاره به پشتکار و ویژگی‌های این مجری محبوب اعلام کردند که دیگر رابطه تنگاتنگی با او ندارند و به خاطر اختلاف سلیقه از او جدا شدند.

علی فروتن اعلام کرده که با عمو قناد مثل قبل دیگر رابطه تنگاتنگی ندارند، چون او درگیر کار خود است و آن‌ها نیز درگیر کار خودشان هستند.

او همچنین تصریح کرده بود که «آقای قناد جزو بهترین‌ها در حوزه کار کودک است و فقط گاهی اختلاف سلیقه پیش می‌آید. ما ۷ سال با او برنامه داشتیم و تهیه کننده اول برنامه هم خودش بود، اما به دلایلی که گفتنش درست نیست، ارتباط مان قطع شد… ما مجبور شدیم برای این که توی روی آقای قناد که برای ما عزیز است نایستیم، از گروه جدا شویم.»

محمد مسلمی، دیگر عموی فیتیله‌ای هم درباره جدایی از عمو قناد گفته بود که عمو قناد استادشان است و یادآور شده بود که «من اولین کارم را سال ۷۰ با ایشان شروع کردم. کسی که دست من را گرفت آقای قناد بود و هیچ وقت فراموش نمی‌کنم که اول خدا و بعد ایشان به من کمک کردند که در کارم این اتفاق بیفتد.»

وی در پاسخ به این که آیا فیتیله‌ای‌ها دنبال به شهرت رسیدن از طریق مجید قناد و سپس رها کردن او بودند هم گفته بود: «گروه ما با تهیه کننده‌های زیادی، چون ذاکری، طبیبی، مناجاتی و در مجموع ۷، ۸ تا تهیه کننده کار کرده است. به هر حال همه همکاری‌ها ادامه پیدا نمی‌کند، نمی‌شود گفت اگر همکاری با کسی به پایان رسید، یعنی ما می‌خواستیم از همکارمان سوء استفاده و سپس او را رها کنیم! اگر چنین تفکری داشته باشیم زیر پای خودمان را خالی کردیم.»

علی فروتن پاسخ داده است:‌ای کاش آقای قناد هم به جای اینکه در برنامه‌ای دیگر دلش بشکند شروع به کار کردن و تولید محتوا می‌کرد همینطور بجای اینکه ساعت شش صبح در خیابان‌ها فریاد بزند بهتر بود که با کسی که مشکل داشت صحبت می‌کرد.

حالا پس از گذشت سال ها، دوباره ماجرای قهر و اختلاف میان عمو‌های فیتیله‌ای و عمو قناد با پخش یک برنامه تلویزیونی از سر گرفته شده است. در پی صحبت‌های مجید قناد در برنامه برمودا، یکی از عمو‌های فیتیله‌ای نیز به این جریان واکنش نشان داده است.

علی فروتن در واکنش به اظهارت اخیر مجید قناد گفته است: آقای قناد در صحبت‌های خود گفتند که آدم حرف خانه‌اش را بیرون نمی‌برد، اما متاسفانه تمام حرف‌هایش را زد. من خیلی دوست داشتم که شفاف‌تر صحبت می‌کردند و‌ای کاش این برنامه‌ای که ایشان را دعوت کرده بود به جای اینکه یک نفر را دعوت کند تا جماعتی را محاکمه کند عملا می‌توانست نظر همه را بپرسد که چرا این اتفاق افتاد.
او همچنین تاکید کرده که صحبت‌های مجید قناد را اصلا قبول ندارد و ادامه داده است: با تمام احترامی که برایشان قائل هستم، اما متاسفانه آن امانت داری و واقعیت قضیه را نگفتند؛‌ای کاش آقای قناد هم به جای اینکه در برنامه‌ای دیگر دلش بشکند شروع به کار کردن و تولید محتوا می‌کرد همینطور بجای اینکه ساعت شش صبح در خیابان‌ها فریاد بزند بهتر بود که با کسی که مشکل داشت صحبت می‌کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پوستر استقلال به مناسبت بازگشت مجتبی جباری

عکس/ استایل لاکچری یکتا ناصر با مانتوی طرحدار و صندل

عکس/ تیپ اروپایی الناز حبیبی با مانتوپیراهن سفید و کفش مردونه

عکس/ استایل بهاری بهاره رهنما در حیاط خلوط خانه‌اش

عکس/ قابی ماندگار از فریدون فرخزاد، جمال وفایى و فرزین ۶۳ سال پیش در آلمان

عکس/ جوانی ایران دفتری، پوری بنایی و شهناز، چادر به سر ۶۰ سال پیش

عکس/ نمایی از زیبایی خیره کننده اسب موفرفری دورنگ

عکس/ تیپ بهاری سحر دولتشاهی با مو‌های چتری و انگشتر خاص

عکس/ شور و حال مراسم جهانی نوروز در برج آزادی تهران

عکس/ ژست عجیب بهروز وثوقی ۴۷ سال پیش در اتاق گریم

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جدیدترین جزییات از حراج آنلاین شمش طلا در سال ۱۴۰۴

هزینه خرید و یا رهن و اجاره آپارتمان در مرزداران تهران اسفند ۱۴۰۳ + جدول قیمت‌ها

قیمت رهن و اجاره خانه در سلسبیل تهران اسفند ۱۴۰۳ + جدول

ناگفته‌های حسن روحانی از صبح جمعه آبان ٩٨

سرقت اردوغان و علی‌اف از ایران به روایت رسانه اصولگرا

قیمت اجاره ویلا در ماسال گیلان و برای نوروز ۱۴۰۴ + جدول

طلحه بن طاهر کیست و نقش او در نا امنی‌های خراسان چه بود؟

مجموع ارزش سبدسرمایه‌گذاری خارجی بورس در بهمن ماه چقدر بود؟

واریز بیش از ۳۷ همت سود به حساب مشمولان سهام عدالت

قیمت خودرو در آخرین روز سال ۱۴۰۳ افزایشی شد + جدول

سالی نفس‌گیر برای بورس تهران

بانک مرکزی است یا مغازه طلافروشی بدون پروانه کسب؟!

پایان دوران خالی فروشی طلا

افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ از چه زمانی اعمال می‌شود؟

یارانه جدید دولت مسعود پزشکیان واریز شد

صفر تا ۱۰۰ تقلب در بازار خوراکی برای خرید امن شب عید + جدول قیمت

سقوط قدرت دستمزد کارگران به روایت آمار و ارقام

خاورمیانه در التهاب؛ واشنگتن دندان‌های نیش خود را نشان داد / نتیجه جنگ آمریکا و یمن به کجا می‌کشد؟

خیز قالیباف برای ترمیم محبوبیت از دست رفته میان اصولگرایان/ آیا با چرخش نبویان، تندرو پِلاس‌ها مضمحل می‌شوند؟

حال همه ما خوب نیست، باور کن؛ نگاهی به تاثیر بحران‌های اقتصادی و معیشتی بر مسافرت ایرانیان

۱۴۰۳، سالی نفس‌گیر در ۱۲ سکانس و ده‌ها صحنه ماندگار/ مرور مهم‌ترین وقایع سیاسی ۱۴۰۳ روی دور تند

عبدالملک بن نوح کیست و چگونه ثبات را در قلمرو سامانیان حفظ کرد؟

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

بحران در بازار لاکچری چین؛ علل و پیامدها/ طبقه متوسط در چین در مخصمه مشکلات اقتصادی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

این مواد غذایی انسولین ساز‌های طبیعی‌اند

توصیه ای برای بهبود خواب سالمندان

هرگز این ظروف را در مایکروفر قرار ندهید

باید‌ها و نباید‌های روزه‌داری در دوران بارداری و شیردهی

چگونه می توانم مشتریان جدید جذب کنم؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳/ هیجان در بازار دلار

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳/ افزایش چشمگیر قیمت طلا و سکه در بازار

آجیلی که تلخ و شیرین آن خواص درمانی دارد

رکوردشکنی قیمت طلا هیچ ارتباطی با افزایش تقاضای شب عید ندارد/ تقاضای بالایی برای خرید مصنوعات طلا نداشتیم

با کمک این ۵ ترفند در طول پیاده روی عضله بسازید

عکس/ هواپیماهای آمریکا به نزدیکی ایران رسیدند؟

اصغر فرهادی فیلم جدیدش را در نیویورک می‌سازد

فیلم/ لحظه بوسیدن دست مونا کرمی توسط سپند امیرسلیمانی

تصویب بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص مصلحت

صدور حکم اعدام برای قاتل دختر ۷ ساله بوکانی

افزایش حقوق بازنشستگان از فروردین اعمال می‌شود؟

فیلم/ ظریف: محدودیت‌های شدیدی از سوی برخی افراد بر بنده و آقای طیب نیا تحمیل می‌شد

پیش‌بینی رییس اسبق اتحادیه نمایشگاه‌داران از قیمت خودرو