تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
بازدهی بازار‌ها در هفته دوم اردیبهشت ۱۴۰۳

بازدهی دلار در یک هفته گذشته چقدر بود؟

بازدهی بازار‌ها در دومین هفته اردیبهشت در تمام بخش‌های مورد بررسی منفی شد. این هفته دلار با افت ۳.۳۷ درصدی بیشترین کاهش قیمت را در بازار‌های مالی داشت. معامله‌گران امیدوارند روند قیمت در هفته پیش‌رو همچنان کاهشی باشد.

بازدهی دلار در یک هفته گذشته چقدر بود؟

اقتصاد ۲۴- بازدهی بازار‌های مالی در دومین هفته اردیبهشت همانند هفته گذشته در تمام بازار‌ها منفی شد. در هفته اخیر دلار پرچمدار بیشترین افت بازدهی در بازار‌ها بود. در مرحله بعد طلا، سکه و دلار به ترتیب بیشترین افت بازدهی را در بازار‌های مورد بررسی داشتند.

این هفته اخبار سیاسی سیگنال خاصی به بازار‌های مالی نداد؛ اما برخی اخبار در خصوص سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان و احتمال ایجاد گشایش در خصوص آزادسازی دلاری‌های بلوکه شده، احتمال تداوم روند کاهشی در بازار‌های مالی طی هفته آینده را بالا برد.

دلار دو هزار تومان دیگر ریخت

قیمت دلار از ۶ تا امروز ۱۳ اردیبهشت با نوسانات کاهشی همانند هفته گذشته دو کانال کاهش قیمت را در کریدور ششم تجربه کرد. دلار در هفته دوم اردیبهشت بازدهی منفی ۳.۳۷ درصدی و کاهش قیمت دو هزار و ۱۵۰ تومانی داشت. در آخرین معامله روز پنجشنبه اسکناس آمریکایی در پله‌های ۶ کانال اول از کریدور ششم معامله شد.

مثقال طلا از گرم بیشتر افت داشت

روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت سه میلیون و ۴۶۴ هزار تومان رسید و با کاهش ۷۰ هزار تومانی نسبت به هفته گذشته، بسته شد. این هفته طلا با افت ۱.۹۸ درصدی بعد از دلار بیشترین مقدار افت بازدهی را داشت. در هفته دوم اردیبهشت هر مثقال طلای ۱۸ عیار روی رقم ۱۵ میلیون تومانی ایستاد و افت بازدهی۲.۱۰ درصدی داشت.

گفتنی است این هفته اونس جهانی طلا با کاهش قیمت همراه شد. طلای جهانی در یک هفته اخیر ۲۹ دلار ارزان شد و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۲۹۵ دلاری در حال معامله است. انس جهانی طلا این هفته نسبت به مدت مشابه هفته قبل افت بازدهی ۱.۲۵ درصدی داشت.

سکه ۵۰۰ هزار تومان ریخت

در هفته اخیر سکه امامی با کاهش بازدهی ۱.۱۸ درصدی افت قیمت ۴۹۹ هزار تومانی داشت. این قطعه در آخرین معامله روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت با قیمت ۴۲ میلیون و ۹۰۳ هزار تومان به کار خود پایان داد.

روز پنجشنبه قیمت سکه بهار آزادی در سطح ۳۸ میلیون و ۱۹۰ هزار تومانی قرار گرفت. در آخرین معامله این هفته نیم‌سکه با قیمت ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ربع سکه با رقم ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شدند. سکه گرمی روی رقم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی ایستاد.


بیشتر بخوانید: دعوای زرگری مجلس و بانک مرکزی در بازار ارز/ مجلس بلوف می‌زند، خودش عامل مشکلات ارزی است/ کف قیمت دلار ۵۸ هزار تومان است


بازار سهام به روند نزولی بازگشت

ازار سهام در دو هفته گذشته با افزایش عرضه و کاهش ارزش معاملات روبه‌رو شد و همین موضوع شاخص‌های بورسی را وارد روند نزولی کرد. به طوری که هر دو نماگر بورس در پنج روز کاری این هفته کاهش ارتفاع داشتند.

نگاهی به روند معاملات این هفته نشان می‌دهد شاخص کل بورس طی این پنج روز معاملاتی با کاهش ۱.۷ درصدی از تراز دو میلیون و ۳۰۳ هزار واحد در پایان بورس هفته گذشته به دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۱.۶۹ درصد کاهش ارتفاع داد و از ۷۶۳ هزار واحد به ۷۵۰ هزار واحد رسیده است.

همچنین لازم به ذکر است بازار سهام طی این هفته به طور میانگین هفت میلیارد و ۱۶۰ میلیون برگه سهم حجم خورد و ارزشی معادل سه هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان رقم زد. تراز پول حقیقی نیز در هفته دوم اردیبهشت منفی بود؛ به طوری که طی پنج روز کاری ۶۴۸ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج شده است.

بورس هفته دوم اردیبهشت در یک نگاه

بررسی معاملات بازار سهام در این هفته نشان می‌دهد، شاخص کل در روز ابتدایی هفته با رشد حداقلی کار خود را آغاز کرد. شاخص هم‌وزن نیز در این روز حدود ۰.۱۷ درصد افزایش ارتفاع داد. در یکشنبه، اما فشار عرضه بالا گرفت و هر دو نماگر بورس نزولی بودند. به طوری که شاخص کل ۰.۸۷ درصد و شاخص هم‌وزن ۰.۹۸ درصد پایین آمدند.

معاملات دوشنبه نیز در همین جهت بود، اما نزول شاخص‌ها با شدت کمتری اتفاق افتاد. به طوری که شاخص کل ۰.۱۶ درصد و شاخص هم‌وزن ۰.۰۹ درصد پایین آمدند. همچنین معاملات سه‌شنبه نیز به طوری بسته شد که شاخص کل و شاخص هم‌وزن به ترتیب ۰.۵۴ درصد و ۰.۸ درصد کاهش داشتند. در روز پایانی هفته، اما مسیر شاخص کل و هم‌وزن جدا شد؛ به نحوی که شاخص کل ۰.۱۷ درصد افزایش و شاخص هم‌وزن ۰.۰۱ درصد افزایش داشتند.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟