تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

صدور کارت بازی المثنی برای استقلالی‌ها!

سازمان لیگ نسبت به صدور کارت المثنی برای اعضای استقلال واکنش نشان داد.

صدور کارت بازی المثنی برای استقلالی‌ها!

اقتصاد۲۴-تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر امروز (دوشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف ذوب آهن اصفهان خواهد رفت.

پس از کنار رفتن علی خطیر و نصرالله خواجه‌گیری، مدیرعامل و سرپرست باشگاه از جمع استقلالی‌ها اخباری مبنی بر اینکه کارت‌های بازی بازیکنان و کادرفنی تحویل مدیران و سرپرست جدید باشگاه استقلال نشده است و به همین دلیل این باشگاه درخواست صدور کارت المثنی از سازمان لیگ کرده، منتشر شد.

در همین راستا، فرشید طاهری سرپرست نقل و انتقالات سازمان لیگ در این باره گفت: کارت‌های بازیکنان استقلال در اختیار مدیریت جدید است و سازمان لیگ کارت المثنی صادر نکرده است.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار