تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل این بانک خبر داد:

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور تامین مالی پروژه‌های توسعه‌ای هلدینگ تاپیکو

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از مزیت‌های ارزشمند کشور محسوب می‌شود و هلدینگ تاپیکو یکی از هلدینگ‌های بزرگ است که در این حوزه به صورت تخصصی کار می‌کند.

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور تامین مالی پروژه‌های توسعه‌ای هلدینگ تاپیکو
اقتصاد۲۴- دکتر اسماعیل للـه‌گانی طی سخنانی در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری این بانک و هلدینگ که در محل بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی انجام شد، با بیان این مطلب افزود: با توجه به ارتباط سهامداری بین شستا و بانک رفاه کارگران که هر دو زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی هستند و توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایی که به لحاظ تامین مالی پروژه‌ها، مخصوصا پروژه‌های بالادستی وجود دارد، سعی می‌کنیم در راستای تامین مالی پروژه‌ها اقدام کنیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: ما هم در پروژه‌های ارزشمند حوزه بالادستی که تاپیکو اخیرا به آن وارد شده و هم در پروژه‌های پایین‌دستی که می‌تواند از خام‌فروشی جلوگیری کند، ورود خواهیم کرد.

وی بیان کرد: این کمک‌ها باید به صورت ارزی و ریالی و استفاده از ظرفیت‌های تقویتی داخلی و بین‌المللی بانک باشد تا هر روز شاهد رشد و تعالی در حوزه نفت و گاز باشیم.

دکتر للـه‌گانی در پایان گفت: امیدوارم همکاری بین تاپیکو و بانک رفاه کارگران نتیجه خوبی برای مردم ایران اسلامی داشته باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار