تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳

وزیر ارشاد: هیچ‌گاه فعل مذمومی از شهید رئیسی ندیدم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رییسی به روایت سلوک سید شهیدان خدمت پرداخت.

وزیر ارشاد

اقتصاد۲۴-محمدمهدی اسماعیلی، گفت: ولادت امام رضا (ع) را تبریک و پرواز آسمانی خادم‌الرضا (ع) که در هر کسوتی بودند افتخار خود را خدمت به آستان قدس رضوی اعلام می‌کردند و سایر برادران عزیزمان را خدمت هموطنان و خانواده‌های آنان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: مردم ایران در دوره ریاست جمهوری ایشان این فرصت را داشتند تا با شخصیتی مجاهد، مهربان، متواضع و صادق آشنا شوند. مردم می‌دانستند او صادق‌الوعد است و به شدت متعبد و ولایی بود. خودش را در نظام امت و امامت فدایی تلقی می‌کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: اولین بار با ایشان که معاون اول قوه قضائیه بودند؛ عید سال ۱۳۸۷ به عراق رفتیم و به دلیل شرایط موجود تا ایلام را با هواپیما و بعد از آن را با اتوبوس رفتیم که با درگیری‌های داخلی عراق مصادف شده بود و چند روزی را در هتلی در کاظمین محبوس شده بودیم.

وی با بیان اینکه آشنایی ما در دوره آستان قدس رضوی هم ادامه داشت و تا روزی که به شهادت رسیدند همراهشان بودم، گفت: تمام هشت، ۹ سال اخیر بیشترین اسمی که در خانواده ما هم تکرار شده بود نام آیت‌الله رئیسی بود.

وی افزود: چیزی که بیش از همکاری وجود داشت ارادت بود، ارادت کوچکتر به بزرگتر به دلیل صفات ممتازی که ایشان داشتند و علاقه‌ای ذاتی به وجود آمده بود، در این دوره طولانی هیچگاه فعل مذمومی از ایشان ندیدم و جمله‌ای که گفته می‌شود «از او جز خوبی ندیدم» را با تمام وجود انشاالله در نماز ایشان خواهم گفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد آخرین دیدار خود با شهید خدمت، بیان کرد: آخرین دیدار رسمی ما مربوط به شورای عالی فضای مجازی بود که ایشان برای اقدامات انجام شده در نمایشگاه کتاب تشکر کردند و ابراز لطف زیادی داشتند.


بیشتر بخوانید:فیلم/ گفتگو با سید احمد علم‌الهدی در حاشیه مراسم تشییع


وزیر فرهنگ گفت: روز گذشته هم از کمیسیون فرهنگی دولت با عجله آمدم تا از دستاورد‌های نمایشگاه کتاب به رئیس جمهور گزارشی ارائه دهم که گفته شد بالگرد رئیس جمهور در دسترس نیست همان لحظه احساس کردم توانم به نصف کاهش یافت.

وی افزود: پس از آن به تبریز رفتیم و تا صبح پیگیر مسأله بودیم و صبح جزء گروه‌های اولی بودیم که به محل وقوع حادثه رسیدیم.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اسماعیلی ادامه داد: بهره دنیوی این آشنایی که با زیارت حرم امام حسین (ع) و کاظمین (ع) شروع شده بود امروز در کوه‌های ورزقان تمام شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان تاکید کرد: آیت‌الله رئیسی شخصیتی کاملا اخلاقی بود. در انتخابات سال ۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ همراه ایشان بودن در انتخابات که بازار گرم رقابت و وعده دادن است در مناظره اول که برگزار شد برخی گفتند، چون آقای رئیسی حرف تند نزدند مورد استقبال قرار نمی‌گیرند حتی صحبت‌های دیگران را به شکلی کاملا محترمانه پاسخ می‌دادند و من هم گفتم ایشان اخلاق محور هستند و باید چنین توقعی از ایشان داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تصویری از پیکر دانشمند هسته‌ای ایران

حمله اسرائیل به نطنز تلفات جانی نداشته

احضار سفیر سوئیس به وزارت خارجه

نامه مهم فرمانده کل سپاه به رهبر انقلاب

شهادت فرمانده پدافند هوایی هوافضای سپاه

پیغام عراقچی به وزیر خارجه ایتالیا درباره اسرائیل

عکس/استوری صمیمانه کوین‌یامگا درپی حمله اسرائیل به ایران

بیانیه پزشکی قانونی در پی حمله اسرائیل به خاک ایران

سازمان اطلاعات سپاه پیغام داد

جلسه فوق‌العاده هیات دولت در پی هجوم اسرائیل

عکس/شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حمله رژیم اسرائیل

فیلم/ درگیری پدافند هوایی ایران با پهپاد‌های اسرائیل در آسمان تبریز

عکس/استوری معناردار محسن چاووشی بعد از حمله اسرائیل

۸ شهید در پی حمله اسرائیل به آذربایجان شرقی

فیلم/ پیام پزشکیان به ملت ایران در پی جنایت اسرائیل

عکس/ آخرین توئیت شهید فریدون عباسی قبل از ترور

عکس/ ورودی پایگاه شکاری تبریز بعد از حمله اسرائیل

شورای امنیت جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد

فیلم/ جزئیات انفجار در محل سکونت دکتر عباسی و طهرانچی

جنگ تمام عیار ستاره‌های پرسپولیس و استقلال در تیم ملی

عکس/ وضعیت پرواز‌ها در ایران و کشور‌های منطقه

عکس/ کاظم صدیقی ساعاتی بعد از حمله اسرائیل به ایران

فیلم/ تبریز دقایقی پیش در حملات جدید اسرائیل

درخواست فوری ویتکاف برای ملاقات با عراقچی!

عکس/ واکنش همایون شجریان به حمله امروز اسرائیل

شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسراییل

فیلم/ بازدید میدانی وزیر نفت از جایگاه‌های سوخت

ایران هنوز به اسرائیل حمله نکرده است

جدیدترین آمار از مصدومان حمله تروریستی اسرائیل به ایران

فیلم/ امتحانات دانشگاه آزاد طبق برنامه برگزار می‌شود

اینفوگرافی/ نقشه ادعایی اسرائیل درباره اهداف مورد حمله در ایران

طرح‌های انتقال آب دریا توجیه‌پذیر نیستند!

عکس یک خانه در شهرک محلاتی که هدف قرار گرفت

جدیدترین قیمت اجاره خانه در منطقه ۸ تهران + جدول

فیلم/ عارف: شیوه تنبیه را مقامات نظامی کشور تصمیم‌گیری می‌کند

عکس/ استوری جدید همایون شجریان برای مردم ایران

عکس/ ترامپ: ۶۰ روز به ایران فرصت دادم امروز روز ۶۱ است!

فرماندهان ارشد نظامی که در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند چه کسانی بودند؟/ ۲۳ خرداد؛ نقطه عطفی در دکترین امنیتی ایران

دختر قائم مقام وزیر علوم به شهادت رسید

فیلم/ حمله هوایی دقایقی قبل در کرمانشاه

فیلم/ تخریب ساختمان بهزیستی قصرشیرین توسط اسرائیل

بازار سهام آمریکا پس از حمله اسراییل به ایران سقوط کرد

درخواست اطلاعات سپاه از مردم

فیلم/ گروسی: آماده‌ام در سریع‌ترین زمان ممکن به ایران سفر کنم

اینفوگرافی/ ۱۴ فرمانده ارشد نظامی ایران در لیست ترور اسراییل

اینفوگرافی/ کدام مناطق ایران مورد حمله اسرائیل قرار گرفت؟

اختلال و محدودیت اینترنت همزمان با حمله اسرائیل به ایران

عکس/ اولین تصویر منتشر شده از شهید مینوچهر

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

عکس/ جلسه وزیر دفاع اسرائیل، رییس موساد و فرمانده ارتش اسرائیل برای بررسی حملات به ایران