تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

شرط احمدی نژاد برای حضور در انتخابات

احمد علیرضابیگی، نماینده سابق تبریز گفت: در حال حاضر آقای احمدی‌نژاد در حال هزینه و فایده است. یعنی اینکه اگر ثبت‌نام کرد و با ردصلاحیت روبرو شد، وضع چگونه خواهد شد و اینکه اگر ثبت‌نام نکند و فردا عده‌ای بگویند اگر می‌آمدی تایید می‌شدی، چه می‌شود.

احمدی‌نژاد

اقتصاد۲۴-حدود یک ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده و از هم‌اکنون زمزمه‌های ورود برخی چهره‌های شناخته‌شده به انتخابات به گوش می‌رسد. یکی از این افراد، محمود احمدی‌نژاد است. او در ویدئویی که در حضور برخی هوادارانش ضبط شده می‌گوید در حال بررسی شرایط برای نامزدی در انتخابات است.

در همین رابطه به سراغ احمد علیرضابیگی، نماینده سابق تبریز و یکی از چهره‌های نزدیک به احمدی نژاد رفت تا بیشتر از کم و کیف ماجرا با خبر شود.

**تحلیل آقای احمدی نژاد برای نامزدی در انتخابات چیست؟

جمعیت وسیعی از هواداران آقای احمدی نژاد اصرار دارند که وی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کند. از این‌رو آقای احمدی‌نژاد در حال محاسبه است که اگر بنا باشد این شور و هیجان منجر به ردصلاحیت‌اش از سوی شورای نگهبان شود، نتیجه‌ای جز سرخوردگی ملی، افسردگی و عدم‌نشاط در انتخابات نخواهد داشت. توصیه ما به آقای احمدی نژاد این بود که تا زمانی که از سوی شورای نگهبان، پالس قطعی دریافت نکردیم، ورودمان به عرصه انتخابات پیامد‌های ناصوابی خواهد داشت و منجر به یاس ملی و ایجاد هزینه برای نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد و ایشان را هم تحت‌تاثیر قرار خواهد داد و جالب نیست که ایشان برای سومین بار ردصلاحیت شوند.

آقای احمدی‌نژاد به عنوان یکی از محبوب‌ترین چهره‌های سیاسی کشور، اگر باز هم ردصلاحیت شود، عملاً شرایطی برایش پیش می‌آید که حتماً شرایط دلچسبی نخواهد بود. پس این محاسبه مستلزم دقت بسیار است و ایشان باید به نتیجه برسد

**زمانی رهبر انقلاب برای جلوگیری از دو قطبی‌شدن انتخابات، مانع از ثبت‌نام آقای احمدی‌نژاد شدند. با این وجود این اظهارنظر و دو بار ردصلاحیت وی از سوی شورای نگهبان، جمع بندی و انتظار پالس مثبت چه معنی دارد؟

الان کشور خیلی متفاوت از گذشته است. جمهوری اسلامی ایران در این وضعیت که ما از جهت سیاست داخلی دچار گسست شدیم و رییس جمهور کشور، در حادثه‌ای به شهادت رسیدند، شرایط خاص و حساس دارد. از طرفی، وضعیت پیرامونی کشور هم متفاوت شده است و همه این موضوعات، محاسبه دقیق را طلب می‌کند که حتماً آقای احمدی‌نژاد باید به این نتیجه دقیق برسد.

**برای اعلام نظر آقای احمدی‌نژاد برای نامزدی در انتخابات باید تا زمان ثبت نام منتظر بود یا زودتر اطلاع‌رسانی خواهند کرد؟

از جانب ایشان نمی‌توانم اظهارنظر کنم. ما مشورت خودمان را به آقای احمدی‌نژاد دادیم که باید منتظر پالس مثبت شورای نگهبان بود، اما نظر نهایی در خصوص آمدن یا نیامدن به صحنه را خود ایشان می‌دهند.

**با وجود دو بار ردصلاحیت آقای احمدی‌نژاد، چرا وی باز هم قصد ثبت نام دارد؟

برای تایید صلاحیت شدن آقای احمدی نژاد در انتخابات ۱۴۰۰، ایشان یک رای کم داشت. یعنی شش نفر در شورای نگهبان نظرشان مثبت و شش نفر منفی بود. یعنی اینطور نیست که همه در شورای نگهبان مخالف تایید صلاحیت ایشان بودند.


بیشتر بخوانید:اعلام آمادگی مسعود پزشکیان برای انتخابات ریاست جمهوری


**شما اعلام کردید اگر آقای احمدی‌نژاد وارد رقابت شود، احتمالاً پیروز خواهد شد. این اظهارنظر چقدر واقعی و چه میزان از سر تعصب است؟

آنچه ما انتظار داریم و حق هم همین است، انتخاب مردم است. نه تنها آقای احمدی‌نژاد، بلکه هر فردی حرفی برای گفتن داشته باشد باید بتواند بیاید و خود را عرضه کند. به هر حال نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اقبال عمومی به آقای احمدی‌نژاد بسیار بالاست و حرفی را به واسطه نزدیکی به ایشان و تعصب نزدم.

**بدنه جریان اصولگرایی در انتخابات سال‌های ۸۴ و ۸۸، تمام قد از آقای احمدی‌نژاد حمایت کردند، اما اکنون فاصله او با این جریان بسیار زیاد شده و احتمالاً گزینه نهایی آن‌ها نخواهد بود. با این شرایط باز هم ایشان را به شرط تایید صلاحیت، پیروز انتخابات می‌دانید؟

حتی اگر بدنه جریان اصولگرایی مثل سال‌های ۸۴ و ۸۸ از آقای احمدی‌نژاد حنایت نکنند باز هم ایشان شانس اول پیروزی است. ما بر اساس نظرسنجی‌ها و دیده و شنیده‌های خودمان حرف می‌زنیم، اما باید حق انتخاب به مردم داده شود. در حال حاضر آقای احمدی‌نژاد در حال هزینه و فایده است. یعنی اینکه اگر ثبت‌نام کرد و با ردصلاحیت روبرو شد، وضع چگونه خواهد شد و اینکه اگر ثبت نام نکند و فردا عده‌ای بگویند اگر می‌آمدی تایید می‌شدی، چه می‌شود.

**شما در سال ۱۴۰۰، رییس ستاد آقای احمدی‌نژاد شدید، هرچند ایشان تایید نشد. در صورت تایید صلاحیت وی، مجدداً ریاست ستاد به شما خواهد رسید؟

این موضوع بستگی به نظر آقای دکتر احمدی‌نژاد دارد، اما اگر ایشان بخواهد با طیب خاطر این مسئولیت را قبول می‌کنم.

منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
1
1
يکشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
احمدی نژاد باید رد صلاحیت بشه ،اصلا سیاست و سیاستمداری حالیش نیست ،اگه ایران رو میخواهید بدبخت کنید خوب رای بدید ??
ناشناس
4
0
سه‌شنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۳
فقط دکتر احمدی نژاد حرف الیکی نزن
کرامت.بیگلری
0
0
شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
سلام چرا امروز نیامدی آقای دکتر احمدی نژاد اگر نیایی ملت بزرگی را ناراحت نمودی بیا اگر رد صلاحیت انجام دادند قول میدم خدا ازشون نمیگذره تارمار می‌شوند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

عکس/ گشت و گذار اشرف پهلوی و همسر سوم اش ۶۴ سال پیش در سفر شوروی

عکس/ ژست احساسی نسرین مقانلو در آغوش پسرش با یک متن معنادار

آرامگاه‌ نویسندگانی که دنیا را با قلم‌شان تغییر دادند

عکس/ قدم زدن محمدرضا پهلوی و همسر سوم اش ۶۴ سال پیش در پاریس

عکس/ استوری کنایه آمیز سام درخشانی برای یک مخاطب خاص!

عکس/ چهره دیده نشده زهرا مصطفوی دختر امام خمینی در بیت رهبری

عکس/ تیپ و ظاهر لاکچری بازیگر داش آکل با کیف خاص در یک مراسم

عکس/ تغییر پوشش خبرنگاران زن خارجی در امام‌زاده صالح

عکس/ سلفی بامزه دختر بنیامین بهادری و خاله‌اش با تیپ تینیجری

عکس/ چهره جوان رستم غلام شمر در سریال مختار ۴۴ سال پیش با مدل مو و سبیل دهه شصتی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ملاقات حقوقی دانشگاه هاروارد و ترامپ در دادگاه

ستون‌های مقاوم‌سازی اقتصاد در شرایط جنگ کدامند؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴/ شتاب سرمایه‌گذاران برای خرید طلا

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

سنگ‌هایی با خواص درمانی شگفت‌انگیز

این میوه تابستانی سرشار از آنتی‌اکسیدان است

تأثیر شگفت‌انگیز این خوراکی بر جوانی پوست

با این ویتامین‌ها راحت‌تر وزن کم کنید

تقویت هوش با کمک ویتامین‌ها

تأثیر مذاکرات بر قیمت طلا و سکه؛ آیا کف قیمت‌ها فرا رسیده است؟/ حباب نداریم و قیمت‌ها واقعی است

پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴/ بازگشت قیمت دلار از کف قیمتی

فیلم/ لیندسی گراهام: خطاب به پوتین: ترامپ قرار است حالت را جا بیاورد

غریب‌آبادی: اسرائیل با ادعای دفاع از خود جنایاتش را توجیه می‌کند

احتمال جنگ دوباره ایران و اسرائیل چقدر است؟

مذاکرات واشنگتن و پکن می‌تواند خرید نفت ایران را در بر بگیرد

عکس/ واکنش تند آتیلا حجازی به پیوستن آل‌کثیر به استقلال

تکذیب حمله به اماکن انتظامی در آذربایجان‌شرقی

پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد رویکردی برد ـ برد برای طرفین داخلی و خارجی است

فیلم/ جزئیات تازه از نحوه شهادت سردار حاجی‌زاده

تروئیکای اروپایی به دنبال حل دیپلماتیک و پایدار مسئله هسته‌ای ایران است

غریب‌آبادی وارد نیویورک شد

عموی تتلو: حال برادرزاده‌ام خوب نیست

صدای دو انفجار در تبریز/ ماجرا چه بود؟

اطلاعیه سازمان سنجش درباره برگزاری آزمون‌ها

واکنش پیشکسوت استقلال به جذب آل‌کثیر

تیم المپیاد ریاضی ایران با دست پر به میهن بازگشت

فیلم/ مروری بر یک مصاحبه قدیمی؛ نظر عیسی آل‌کثیر درمورد پیوستن به استقلال

فیلم/ بحران اخراج کارگران افغان جدی شد؛ فراخوان شهرداری برای جذب کارگر

فیلم/ مقام ارشد انصارالله یمن از تأثیر سخنان رهبر ایران بر ترامپ گفت

فرستاده آمریکا: اسرائیل تجزیه سوریه را ترجیح می‌دهد

فیلم/ اعتراف فرماندهی سایبری اسرائیل به قدرت سایبری ایران

فیلم/ نخستین تصاویر از حضور عیسی آل‌کثیر در ساختمان باشگاه استقلال

افزایش خاموشی‌های روزانه برق در شهرقدس

جزئیات تازه درباره وضعیت دوومیدانی‌کاران ایرانی در کره جنوبی

حمله پهپادی حوثی‌های یمن به ۵ سایت اسرائیلی

پکن از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران حمایت کرد

عراقچی: تجربه جنگ ۱۲ روزه ما را قدرتمندتر می‌کند

انفجارهای گاز در تهران زیر ذره‌بین نهادهای امنیتی

عیسی آل‌کثیر در استقلال

احمد توکلی درگذشت؟