تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

پیشکسوت استقلال: گل اول و سوم پرسپولیس مشکوک بود!

محمد نوری: دوست ندارم این حرف را بزنم، اما مجبورم صحبت‌هایی را مطرح کنم که شاید به مذاق بعضی‌ها خوش نیاید.

پیشکسوت استقلال

اقتصاد۲۴-محمد نوری پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به پیروزی آبی‌پوشان مقابل گل‌گهر سیرجان در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران، اظهار داشت: استقلال برنده شد و البته به سه امتیاز کامل این بازی نیاز داشت، اگرچه نگاه آبی‌ها به نتیجه رقیب بود، اما باید برنده از زمین خارج می‌شدند که شدند.

وی افزود: پرسپولیس اگرچه برنده شد و برای قهرمانی در روز آخر شانس زیادی دارد، ولی در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است هزار و یک اتفاق رخ دهد.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: دوست ندارم این حرف را بزنم، اما مجبورم صحبت‌هایی را مطرح کنم که شاید به مذاق بعضی‌ها خوش نیاید، یک بار دیگر فیلم بازی پرسپولیس و شمس‌آذر را تماشا کنید؛ گل اول و سوم این تیم کاملا مشکوک بود.

نوری تاکید کرد: امیدوارم آن‌هایی که قرار است ۲ هفته پایانی لیگ برتر را به صورت ویژه نظارت کنند اتفاقات بازی پرسپولیس و شمس‌آذر را مورد بازبینی قرار دهند تا خیلی از اتفاقات و حقایق مشخص شود.


بیشتر بخوانید:درصد قهرمانی پرسپولیس مشخص شد


وی تصریح کرد: استقلال در بازی برابر پیکان نیز با قدرت در زمین حاضر شود، آبی‌ها باید رقیب خود را از پیش رو بر دارند و بعد به این فکر کنند که چه نتیجه‌ای در دیدار پرسپولیس و مس رفسنجان رخ می‌دهد.

بازیکن سابق استقلال در پایان گفت: فوتبال به خاطر اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی‌اش به زیباترین ورزش دنیا تبدیل شده است. دنیا را چه دیدید شاید در هفته پایانی سرنوشت به استقلال لبخند بزند و قهرمان شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار