تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

برگزاری جلسه برای برکناری نکونام؟

پس از دیدار این هفته استقلال و گل‌گهر، شایعه عجیبی مطرح شد و گفته می‌شود مدیران استقلال برای برکناری جواد نکونام جلسه‌ای برگزار کردند.

جواد نکونام

اقتصاد۲۴- در روز‌های اخیر و پس از از دست رفتن صدرنشینی استقلال، شایعاتی درباره ادامه حضور جواد نکونام به گوش می‌رسد.

بلافاصله با به پایان رسیدن رقابت‌های هفته بیست‌ونهم لیگ برتر و کمرنگ شدن قهرمانی استقلال در این رقابت‌ها (با توجه به میزبانی پرسپولیس در هفته پایانی از مس رفسنجان) شایعه برکناری جواد نکونام از استقلال مطرح شده و برخی این‌طور اطلاع‌رسانی کردند که در جلسه شبانه هیات‌مدیره این باشگاه، تصمیم لازم برای برکناری نکونام و جذب یک سرمربی خارجی گرفته شده و این امر نیز به اطلاع هلدینگ خلیج‌فارس نیز رسیده است.

این در حالیست که طبق پیگیری‌ها اصولا چنین جلسه‌ای هرگز برگزار نشده است تا خروجی آن اخراج نکونام یا جذب هر سرمربی دیگری باشد. هرچند به نظر می‌رسد این خبرسازی‌ها خیلی هم بی‌ربط به تیم رسانه‌ای منتصب به مدیرعامل پیشین آبی‌ها نباشد.

منبع: روزنامه فرهیختگان
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳
شنبه شب معلوم میشه و سیاهی به زغال میمونه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار