تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳

افزایش رقم کمک هزینه معیشتی برای این خانوار‌ها

«سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» روز -سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲- در جریان هشتاد و ششمین برنامه پاسخگویی برخط دولتمردان در کوچه خدمت نهاد ریاست جمهوری حاضر شد و پاسخگوی طرح، نظرات، ایده‌ها، شکایت‌ها و درخواست‌های مردم در حوزه مأموریتی خود شد.

افزایش رقم کمک هزینه معیشتی برای این خانوار‌ها

اقتصاد۲۴- «سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» روز -سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲- در جریان هشتاد و ششمین برنامه پاسخگویی برخط دولتمردان در کوچه خدمت نهاد ریاست جمهوری حاضر شد و پاسخگوی طرح، نظرات، ایده‌ها، شکایت‌ها و درخواست‌های مردم در حوزه مأموریتی خود شد.
معاون رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه جانبازی که به نمایندگی از جانبازان ۲۵ درصد استان فارس تماس گرفته بود، گفت: برای عزیزان و جانبازان زیر ۲۵ درصد کمک‌های مناسبی در نظر گرفته شده است؛ این افراد از پرداخت مالیات و حق بیمه معاف هستند، از سهمیه اشتغال، سهمیه پذیرش در دانشگاه و سایر سهمیه‌ها نیز برخوردار هستند. ​

وی افزود: هزینه کمک معیشت این عزیزان در دولت سیزدهم از حدود ۲ میلیون تومان به ۶ میلیون تومان یعنی ۲۰۰ درصد افزایش یافته است؛ همچنین جانبازان زیر ۲۵ درصد تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران نزدیک به ۱۶ هزار نفر افزایش یافته است این موضوع نشان‌دهنده جایگاه ویژه‌ای است که رئیس‌جمهور شهید برای جانبازان قائل بودند چرا که با تاکید و دستور ایشان این امر ممکن شد.

در ادامه جانبازی با بیان مشکلات جانبازان قطع عضو شهر دامغان، تصریح کرد: به ویژه با توجه به اینکه در این شهر حدود ۱۰۰ جانباز قطع عضو وجود دارد، این جانبازان به ناچار برای دریافت خدمات باید به مراکز استان‌های خراسان رضوی و یا تهران مراجعه کنند که قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به مشکلات این جانباز، تاکید کرد: اکنون در کل کشور ۵ مرکز ارتز و پروتز داریم که قطب این خدمات محسوب می‌شوند و مابقی مراکز نیز در سطح کشور پراکنده هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: همچنین در شهر‌هایی که بخش خصوصی یا هلال احمر مراکز فعال دارد، بنیاد شهید با آنان قرار داد می‌بندد تا خدمات مورد نیاز را به جانبازان عزیز ارایه کنند. از سوی دیگر، در حال راه‌اندازی تیم‌های سیاری هستیم که با مراجعه به شهر‌هایی که مرکز فعال وجود ندارد، خدمات مورد نیاز در این بخش را به جانبازان عزیز ارایه کنند و ان‌شاالله با راه‌اندازی این مراکز مشکلات جانبازان در شهر‌های کوچکتر که فاقد مراکز ارتز و پروتز هستند حل خواهد شد.

در ادامه شهروندی در خصوص دریافت کمک هزینه ازدواج تماس گرفت و اعلام کرد علی‌رغم افتتاح حساب بانکی این کمک به ما پرداخت نشده است که قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ اعلام کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران دیون در این خصوص از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان بوده است که متاسفانه توسط دولت قبل پرداخت نشده است.


بیشتر بخوانید: افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟


وی افزود: دولت سیزدهم از سال ۱۴۰۱ تمام هدیه‌های ازدواج را پرداخت کرده است. ما شرمنده عزیزان هستیم، اما در حال تامین اعتبار هستیم که انشالله پیش از پایان دولت سیزدهم مابقی دیون نیز پرداخت شود.

در انتها این نشست، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی به ارایه گزارش عملکرد ۲ ساله بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت و با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون دیدار در قالب طرح سپاس انجام شده است، گفت: بار‌ها گفته‌ام اگر از من سوال شود که مهمترین دستور کار این دولت چی بوده است، اعلام می‌کنم که اولویت اول دولت آیت‌الله رئیسی رسیدگی به فرهنگ ایثار و شهادت و خانواده‌های این عزیزان بوده است.

وی افزود: اعتبارات این بخش از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۱ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. با اینکه درآمد دولت هیچگاه ۱۰۰ درصدی محقق نشده است، دولت تخصصیص اعتبارات بنیاد را به صورت ۱۰۰ درصدی تامین کرد.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: با افتخار اعلام می‌کنیم که از دولت سیزدهم هیچ بدهی برجای نمانده است و انشالله پرداخت بدهی دولت‌های قبل را نیز در دستور پرداخت داریم.

قاضی زاده هاشمی افزود: متاسفانه پرونده‌های بازی در حوزه مسکن در سراسر کشور از تبریز و اراک گرفته تا پرند و کرج داریم که متاسفانه قانون درست انجام نشده است و از ابتدا به صورت کارشناسی کار انجام نشده است. در حالی که در این بخش وظیفه ما فقط معرفی خانواده شهدا و جانبازان بوده و بخش اجرایی آن بر عهده ما نبوده است.

وی با اشاره به برنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران در تهیه کتاب گزارش عملکرد این نهاد در دولت سیزدهم، تاکید کرد: بنا داریم که این کتاب فعالیت‌های انجام شده و وضعیت موجود را به عنوان مستندی ارایه کنیم تا اقدامات دولت سیزدهم در این دوره قابل داوری و قضاوت باشد.

معاون رئیس جمهور همچنین توضیحاتی در باره اقدامات حمایتی بنیاد در طول دوره فعالیت دولت مردمی ارایه کرد و افزود: وضعیت بیمه جانبازان و ایثارگران قابل مقایسه با قبل نیست. سرانه پرداخت حق بیمه از ۱۷۵هزار تومان به ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافته و به روز پرداخت شده است.

قاضی‌زاده هاشمی یکی از کار‌های بزرگ دولت مردمی را تبدیل وضعیت ایثارگران برشمرد و افزود: ۱۸۵ هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند. ۲۴ هزار فرزند شهید و جانباز و ایثارگر فاقد شغل داشتیم، اما ۳۲ هزار نفر مجوز استخدام گرفتیم که آزمون آن برگزاری و انشالله کار این عزیزان انجام خواهد شد.

قاضی‌زاده هاشمی در تشریح برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در طول دو ماه باقی‌مانده از دولت سیزدهم، گفت: اصلاحات نهادی که در بخش‌های مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران آغاز کرده بودیم را ادامه خواهیم داد. برنامه خروج از بنگاه‌داری و تبدیل شدن به سهامدار را در دستورکار خود داشتیم، برنامه داشتیم که سازمان اقتصادی کوثر به مجموعه‌ای از سهام بدل شود و صندوق اندوخته شاهد که متعلق به فرزندان و همسران شهداست نیز به خودشان واگذار شود. از سویی دیگر بانک دی مشکلاتی داشت که بسته نجاتی برای ارایه به بانک مرکزی تهیه و ارایه کردیم، این بسته ابلاغ و مجوز آن از شورای پول و اعتبار اخذ شد، باید به سرعت افزایش سرمایه داده شود و تا بتوانیم آنرا از ناترازی خارج کنیم.

وی افزود: تمام حوزه‌ها در این مدت برنامه‌های راهبردی داشته‌اند که وضعیت آنان به عنوان یک نهاد اجرایی مطلوب قرار گیرد. البته این برنامه‌ها پیش از این ابلاغ شده است و به همکاران در بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کردیم که زمانبندی یک سال و سه ماه را باید در ۲ ماه عملیاتی کنید. این شدنی است، اما نیازمند این است که همکاران ما مجدانه و با دو تا سه برابر کار نسبت به شرایط عادی کار را پیش برند و انشالله این مجموعه را در وضعیتی مطلوب تحویل مدیران آینده آن خواهیم داد.

مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، بر مبنای رسالت تعریف شده خود به منظور ایجاد پل ارتباطی میان مردم و اعضای کابینه دولت سیزدهم و در راستای تأکیدات مصرح رئیس‌جمهور مبنی بر ارتباط بی‌واسطه مردم با مسئولان، سلسه‌نشست‌های پاسخگویی تلفنی و برخط مقامات دولت سیزدهم به تماس‌های مردمی را ترتیب داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری فلسفه برگزاری این نشست‌ها را ایجاد ارتباطی بی‌واسطه میان مردم و اعضای هیأت دولت اعلام و تصریح کرد که با توجه به حساسیت‌هایی که آیت‌الله رئیسی در پاسخگویی به مردم داشتند پس از شهادت ایشان نیز این نشست‌ها کما فی السابق و با قوت ادامه دارد چرا که از ابتدای شکل‌گیری دولت سیزدهم خط قرمز این دولت پاسخگویی و پای کار آمدن بوده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فرهاد مجیدی هواداران استقلال را شوکه کرد

عکس/ خوش گذرانی به سبک همسر بهرام رادان در یک باغ لاکچری

عکس/ لحظه عاشقانه هانده ارچل و نامزدش در پاریس

بورس تهران در بحران بی‌اعتمادی قرار گرفت

اشغال ۶ هزار کلاس درس تهران توسط اتباع!

فولاد ایران گرفتار بین دو لبه قیچی ناترازی انرژی و کمبود مواد اولیه

فیلم/ پیشنهاد ترامپ به میلیاردر ایرانی برای مذاکره با ایران

کوروش کبیر کیست؟ / چهره اولین شاهنشاهی جهان به سبک فدرال و انسانی

هشدار قاطع عراقچی درباره تصمیم شورای حکام

عکس/ چشم انداز بی نظیر از طالقان نگین درخشان البرز

عکس/ چهره بانمک ماهایا پطروسیان ۵۴ سال پیش در کنار پدرش

تکذیب سخنان گروسی توسط رئیس سازمان انرژی اتمی

عکس/ زیبایی عجیب بازیگر سلام بمبئی در ۴۳ سالگی با گوشواره‌های سنتی

فیلم/ پرونده دستگیری پسر و عروس صدیقی چند بازداشتی داشت؟

جزییات تازه درباره پرونده پسران کاظم صدیقی

شیرخشک یارانه‌ای سر از قنادی‌ها درآورد

گزارش بورس امروز سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

حذف اقلام اساسی از سفره کارگران/ وقت ترمیم دست‌مزد‌ها رسید؟

مدنی زاده با بورس چه می‌کند؟

شرایط و مهلت ثبت نام وام بازنشستگان اعلام شد

افزایش یک میلیون تومانی متناسب سازی حقوق صحت دارد؟

عکس/ تمرین سبک تیم ملی فوتبال قبل از بازی با کره شمالی

آخرین لافندبازان گیلان

رضا خواجه نائینی کیست؟ / معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد را بشناسید

مدنی زاده با نظام بانکی کشور چه خواهد کرد؟

عکس/ استایل لاکچری و گرانقیمت سینا مهراد و خواهرش در یک مراسم

معرفی موشک بالستیک خرمشهر؛ سلاح قدرتمند ایران

عکس/ لباس سنگ دوز سودابه بیضایی با گردنبند خاص ریش ریش

طرح نام جدید برای خیابان خالد اسلامبولی

اولین گزینه خارجی استقلال مشخص شد

عکس/ دیدار جومونگ و سوسانو با سفیر ایران در سئول

فیلم/ پیشنهاد ترامپ به میلیاردر ایرانی برای مذاکره با ایران

عکس‌/ چهره جذاب بوراک اوزچیویت با لباس رسمی و انگشتر خاص

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در خیابان های تهران

لیست تمدیدی‌های استقلال مشخص شد

عکس/ سلفی بدون میکاپ یانگوم در آینه با مدل موی خاص

نتانیاهو و ترامپ درآستانه تصمیم بزرگ درباره ایران

عکس/ تیپ گنگ آرمین ۲ afm در کنسرتش با کلاه و تیشرت برند

عکس/ خوشگذرانی دو مسافر در اطراف کعبه زرتشت ۱۴۰ سال پیش با سماور زغالی

توافق استقلال با چند بازیکن جدید

فشار سه لایه غرب؛ تهران مقاومت می‌کند

عکس/ خانه اعیانی حبیب ثابت ابرسرمایه‌دار دوره پهلوی در خیابان جردن

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد

قیمت دلار در وضعیت انتظار، بیت‌کوین در مسیر صعودی

عکس/ ژست دلبرانه حوری سریال تاسیان با چشم‌های غمگین

اینفوگرافی/ بزرگترین کشور‌های تولیدکننده برق در جهان

قیمت جهانی نفت صعودی شد

فیلم/ جزییات جدید از متهمان ترور قاضی احسان باقری

عکس/ ژست خاص محسن رضایی، خاتمی و هاشمی‌طبا ۴۴ سال پیش در حال سینه‌زنی

۴ توصیه به سهامداران در روزهای ریزشی بورس