تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳

فتوای جدید آیت‌الله مکارم شیرازی درباره همستر

یک مرجع تقلید شیعه درباره حکم شرعی بازی‌های تلگرامی مانند نات کوین و همستر و. پاسخ گفت.

آیت‌الله مکارم شیرازی

اقتصاد۲۴- با توجه به افزایش تعداد کاربران ایرانی بازی‌های تلگرامی از جمله همستر کامبت، نات کوین و... و به وجود آمدن نگرانی‌هایی در این رابطه، نظر فقهی برخی از مراجع تقلید را در این باره مطرح شده است.

در همین رابطه پرسشی به شرح زیر به دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید شیعه ارسال شد:

پرسش: طی یک ماه اخیر در بستر تلگرام، انواع مختلف بازی‌ها مانند نات کوین، همستر و ... راه اندازی شده است که توجه بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را به خود جلب کرده است. مطابق وعده‌ای که مدیران این بازی‌ها داده اند پس از کسب امتیاز در قالب سکه، این سکه‌ها قیمت گذاری شده و قابل خرید و فروش خواهد بود. برای نمونه یکی از این بازی ها، فرآیند‌های خود را تکمیل کرده و در نهایت تبدیل به ارز دیجیتال شده و هم اکنون عده‌ای از آن بهره‌مند شده اند.

پاسخ: با توجه به ابهامات زیادی که این نوع ارز‌ها دارند، از جمله اینکه منشاء استخراج آن روشن نیست و نیز غالبا اعتبار آن از سوی دولت‌ها پذیرفته نشده و همچنین منشاء سوء استفاده‌های زیادی شده است، معامله، سرمایه گذاری و درآمد حاصل از آن‌ها جایز نیست.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار