تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

خبر فوری درباره اجرای طرح کالابرگ

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دولت به دنبال اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی به شیوه جدید است، گفت: یکی از تاکیدات رئیس جمهور شهید تداوم اجرای طرح کالابرگ بود که دستور بازطراحی آن را برای اجرا داده بودند.

کالابرگ

اقتصاد۲۴- صولت مرتضوی در حاشیه مراسم گردهمایی کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در جمع خبرنگاران گفت: در دولت سیزدهم اقدامات موثری جهت رفاه مردم انجام شده است که بخشی از آن نیز در صندوق بیمه اجتماعی انجام گرفته است. یکی از این اقدامات توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستاییان است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های این صندوق، تقریباً معادل کل دوره تاسیس صندوق تا ابتدای دولت سیزدهم، به تعداد بیمه‌شدگان کشاورزان و روستائیان افزوده شده و اکنون یک میلیون و ۳۶ هزار نفر بیمه شده جدید به این صندوق اضافه شده است.

وزیر تعاون بیان کرد: در بحث توجه به معیشت آحاد مختلف مردم خصوصاً اقشار کم درآمد ۲ طرح جداگانه نیز انجام شده است که یکی پرداخت مستمری یا کمک هزینه معیشتی برای دهک‌های مختلف جامعه و نیز طرح حمایت از مادران شیرده و دارای فرزند شیرخوار است.

منبع: ایرنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
0
0
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۴۰۳
اینهمه افغانی درمملکت ما چه میکنند چرا انها راجمع نمیکنید دریک کمپ اتباع چرا انها را مانند یک شهروند درپاینخت رها کردین ایا شما اتباع خارجی را جزو شهروندان خودمیدانید یک سر به دریاچه چیتگر بزنید مامیریم انجا ماخارجی هستیم انها ایرانی هستن مسولین ما درخواب هستن یک وقت از خواب بیدار میشوید که دیگر دیر شده
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار