تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

اعلام حمایت دو مقام دولتی از قالیباف و جلیلی

دبیر شورای عالی مناطق آزاد از سعید جلیلی و رایزن فرهنگی ایران در لبنان از قالیباف حمایت کردند.

عبدالملکی

اقتصاد۲۴- دبیر شورای عالی مناطق آزاد و رایزن فرهنگی ایران در لبنان که مشمول مقام دولتی می‌شوند، با اعلام عمومی حمایت از جلیلی و قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری از ماده ۶۸ قانون انتخابات تخطی کردند. پیش از این هم محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری با انتشار توئیتی از محمدباقر قالیباف حمایت کرده بود.

ماده ۶۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار دارد: انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی از تاریخ اعلام رسمی اسامی نامزد‌ها له یا علیه نامزد‌های ریاست‌جمهوری از میز خطابه نماز جمعه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد و فعالیت کارمندان در ساعات اداری و همچنین استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و نهاد‌ها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به‌هر مقدار) استفاده می‌کنند و همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور ممنوع بوده و مرتکب مجرم شناخته میشود. تبصره ۲ این ماده نیز تاکید کرده که ادارات و سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و نهاد‌ها و اعضای آن‌ها با ذکر سمت خود حق ندارند له یا علیه هیچیک از نامزد‌های انتخاباتی اعلامیه، اطلاعیه، پلاکارد بدهند.

حجت الله عبدالملکی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، در با انتشار یک توئیت ضمن حمایت از سعید جلیلی نوشت: «‏با ‎دکتر جلیلی از سال ۹۲ آشنایی نزدیک دارم. از سال ۹۵ هم در خدمت آیت الله رئیسی (رضوان الله علیه) بوده‌ام. با علم کامل عرض میکنم: سعید جلیلی ادامه ‎شهید رئیسی است.»

اعلام حمایت دو مقام دولتی از قالیباف و جلیلی

یک مقام دولتی هم پشت قالیباف ایستاد

همچنین، کمیل باقرزاده، رایزن فرهنگی ایران در لبنان، با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود از قالیباف حمایت کرد.

اعلام حمایت دو مقام دولتی از قالیباف و جلیلی

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار