تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

پرسپولیس پیشنهاد ۲۰ میلیاردی را رد کرد!

حسین بادامکی اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پیشنهاد الوکره برای جذب عبدالکریم حسن را رد کرده است.

پرسپولیس

اقتصاد۲۴-حسین بادامکی، معاون باشگاه پرسپولیس، صبح امروز در مقابل باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و در گفتگویی کوتاه درباره پیشنهاد باشگاه الوکره قطر برای جذب عبدالکریم حسن صحبت کرد.

بادامکی گفت: دیروز از باشگاه یک آفر برای ایشان آمد و درخواست داشتند که ایشان را جذب کنند. ما هم بلافاصله جواب نامه‌شان را دادیم و گفتیم این بازیکن غیرقابل فروش است و به او احتیاج داریم.

او در واکنش به اینکه رسانه‌های قطری این انتقال را تایید کرده‌اند، گفت: من می‌گویم بازیکن ماست و قرارداد دارد و هیچ بند فسخی هم ندارد و باید بماند، اما من نمی‌توانم آینده را پیش‌بینی کنم. آن‌ها هم می‌توانند هر چه دوست دارند، بزنند. می‌توانند تیک سبز یا هر چیزی دوست دارند بزنند، اما عبدالکریم بازیکن ماست و قرارداد دارد.

معاون پرسپولیس در خصوص پیشنهاد ۳۰۰ هزار یورویی الوکره به این باشگاه برای جذب عبدالکریم عنوان کرد: پیشنهاد روز گذشته الوکره به ما همین بود و ما هم جواب منفی دادیم. این پیشنهادی نیست که ما بخواهیم به آن فکر کنیم.

وی در پاسخ به اینکه اگر رقم بالاتر برود، احتمال دارد عبدالکریم از پرسپولیس جدا شود، گفت: نه، اصلا. فعلا چنین چیزی نیست. ایشان با ما قرارداد دارد و باید در تیم ما بماند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار