تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

شرط پزشکیان برای انصراف از انتخابات

مسعود پزشکیان گفت: اگر جلیلی رشد را ۸ درصد نکرد اعدامش کنید.

پزشکیان

اقتصاد۲۴- مسعود پزشکیان در انتهای سخنان خود به جلیلی گفت: جلوی چشم مردم می‌گویم همین الان انصراف می‌دهم، اگر جلیلی بتواند رشد اقتصادی هشت درصد را محقق کند، اما اگر نتوانست، اعدامش کنید.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳
قالیباف پزشکیان را تشویق به پذیرش اتش بس فوری کرده؟؟؟؟؟؟
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳
انصراف پزشکیان که همه قدرت و اختیارات ریاست جمهوری اسلامی ایران را در حوزه رهبریت میداند کاملا از قبل مشخص بود این سخنان یعنی ایشان قدرت و توان ایجاد تغییر و مدیریت ریاست جمهوری اسلامی ایران را اصلا ندارند هرچند که انسان شریف و منطقی و مورد حمایت مردم هستند آیا با کنار رفتن ایشان انتخابات اجرا و معنادار است یا باید نفر سوم وارد صحنه شود
علی
0
0
سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳
مگه کسی روحانی را اعدام کرد که بعد از 8 سال تورم 60 درصدی ایجاد کرد و ماه آخر دولتش گفت حقوق اسفند 99 کارمندان را نمی تواند بدهد ، مگه کسی وزیر مسکن روحانی را اعدام کرد که بعد از 7 سال گفت یکی از افتخارات من اینه که در طول 7 سال یک واحد آپارتمان نساختند و تحویل ندادم ، مردم عزیز چرا از اصلاحاتیها عبرت نمی گیرید و باز به ادامه دولت روحانی رأی میدید ، متأسفم که اینقدر حافظه تاریخی تون ضعیف هستش.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار