تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۳

بانک مرکزی: امسال هم ارز اربعین بصورت دینار به زائران پرداخت می‌شود

به گفته فرزین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در بانک مرکزی، زائران محترم اربعین حسینی امسال هم می‌توانند از طریق شعب منتخب شبکه بانکی در تمام شهر‌ها و روستاها، ارز لازم را برای سفر اربعین بصورت دینار دریافت کنند

ارز اربعین

اقتصاد۲۴- به گفته فرزین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در بانک مرکزی، زائران محترم اربعین حسینی امسال هم می‌توانند از طریق شعب منتخب شبکه بانکی در تمام شهر‌ها و روستاها، ارز لازم را برای سفر اربعین بصورت دینار دریافت کنند

رئیس‌کل بانک مرکزی صبح امروز پس از شرکت در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انداختن رای خود در صندوق اخذ رای مستقر در امام‌زاده صالح در مصاحبه با خبرنگاران از برنامه‌ریزی، تامین و اختصاص ارز اربعین همچون سال گذشته به زائران خبر داد و گفت: امسال نیز در پرداخت ارز اربعین به زائران متقاضی، هیچ مشکلی وجود ندارد.

فرزین در ادامه افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در بانک مرکزی، زائران محترم اربعین حسینی امسال هم می‌توانند از طریق شعب منتخب شبکه بانکی در تمام شهر‌ها و روستاها، ارز لازم را برای سفر اربعین بصورت دینار دریافت کنند.

وی درباره میزان ارز اختصاصی و جزئیات آن گفت: جزئیات این خبر بزودی اعلام می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار