تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

معرفی پیشرفته‌ترین خودروی برقی ایران + عکس

براساس اخبار غیررسمی، شرکت فردا موتور برای واردات یک خودروی گران‌قیمت و لوکس چینی آماده می‌شود. کراس‌اور LS۷ از محصولات برند iM زیرمجموعه‌ی سایک است.

معرفی پیشرفته‌ترین خودروی برقی ایران + عکس
اقتصاد۲۴- هرچند که عامه‌ی مردم ایران با درآمد ناچیز و پس‌انداز اندک، نمی‌توانند خودرو‌های چندمیلیارد تومانی بخرند؛ اما اقلیت متمول با منابع مالی متعدد نیز در کشور ما حضور دارند. پرداخت ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان برای لندکروزر دست دوم یا انواع مدل‌های آلمانی، هر روز در بازار ایران انجام می‌شود که نشانه‌ی جمعیت قابل توجه، ثروتمندان است.

مدل‌های لوکس و گران‌قیمت چینی در ایران، هنوز ناشناخته هستند. برای مردم ما، فونیکس تیگو ۸ پرومکس با قیمت نزدیک به ۳ میلیارد تومان، دور از دسترس به نظر می‌رسد، اما هزینه خرید این محصول برای شهروندان چینی، کمتر از ۳۰ هزار دلار است و ده‌ها برند خودروساز در چین وجود دارند که محصولات متنوع با قیمت ۵۰ تا ۱۵۰ هزار دلار تولید می‌کنند.

گروه سایک موتور (SAIC Motor)، یکی از غول‌های صنعتی چین است. در ایران، خودرو‌های MG و تعدادی از محصولات فردا موتور (FMC) ساخت زیرمجموعه‌ی سایک محسوب می‌شوند. در سال ۲۰۲۰ شرکت علی بابا که رسما بزرگ‌ترین بازار فروش آنلاین چین را در اختیار دارد، وارد صنعت خودروسازی شد و طی همکاری با سایک، iM موتورز را افتتاح کرد. هدف از تاسیس این برند تولید خودرو‌های لوکس برقی همراه جدیدترین فناوری‌های الکترونیک بود.

هم‌اکنون شرکت تازه‌تاسیس iM با چهار محصول فعالیت می‌کند. سدان‌های L۶ و L۷ با کراس‌اور‌های LS۶ و LS۷ در بازار چین وجود دارند. به این ترتیب، LS۷ بزرگ‌ترین و گران‌ترین خودروی تولید iM محسوب می‌شود. در ساخت این مدل، ترمز‌های برمبو، تایر‌های میشلن، فنر‌های بیلشتاین، پردازنده‌ها و حسگر‌های پیشرفته‌ی انویدیا (Nvidia) بوش و کنتیننتال استفاده شده‌اند تا از نظر ایمنی، مصرف انرژی و ارایه‌ی امکانات الکترونیک، یکی از برترین خودرو‌های برقی دنیا ساخته شود. احتمالا به همین دلیل، قیمت نسبتا نگران برای LS۷ وجود دارد.

امروزه خودرو‌های چینی با سبک طراحی الهام گرفته از سوپراسپرت‌های اروپایی، پرتعداد هستند. این شرایط در فرم چراغ‌های iM LS۷ دیده می‌شود و فراری F۸ را به یاد می‌آورد. همچنین، توجه به استون مارتین در پشت، واضح است.


بیشتر بخوانید: سرعت این ابرخودرو در ۱۹ ثانیه تا ۴۰۰ کیلومتر است + عکس


مشابه بسیاری دیگر خودرو‌های برقی ساخت چین، iM LS۷ هم فاقد جلوپنجره‌ی سنتی و مجاری عبور هوا است. صرفا شکاف‌های باریک در پایین سپر دیده می‌شوند و حفره‌های طرفین، به دلیل نصب حسگر‌ها و رادارها، فضای خالی ندارند. از دیدگاه فنی، نمی‌توان iM LS۷ را در نمای روبرو، جذاب و شگفت‌انگیز توصیف کرد؛ اما سادگی مرسوم در غالب خودرو‌های برقی، مثل تسلا Y را فراهم می‌کند.

در نمای جانبی، دستگیره‌های مخفی شونده و شیب ملایم سقف به سمت عقب، چشم‌نواز به نظر می‌رسند. کراس‌اور‌های کم‌ارتفاع یا به بیان دیگر، هاچبک‌های بزرگ سقف بلند، مورد توجه بازار جهانی هستند و حالا توسط برند‌های چینی، عرضه می‌شوند. حالت تخم مرغی با پرهیز از خطوط شکسته روی بدنه که قبلا در تسلا مدل Y و آیونیک ۵ وجود داشته، iM LS۷ را شکل می‌دهد. رینگ‌های بسیار بزرگ ۲۲ اینچ با تایر‌های پهن ۲۵۵ میلی‌متر، دیگر نکات جالب در کراس‌اور چینی هستند.

چراغ‌های باریک و پیوسته در نمای پشت iM LS۷، خمیدگی جذاب و مواج دارند. این حالت مشابه استون مارتین DBX است و خودروی چینی را از رقبای هم‌وطنش، متمایز می‌کند. این بخش با طرح سپر عقب هماهنگی دارد و زیبا دیده می‌شود. خطوط برش برای درپوش صندوق، محل نصب پلاک، بال انتهای سقف و طرفین سپر نیز، جذاب به نظر می‌رسند.

کراس‌اور برقی iM LS۷ با طول ۵،۰۴۹ و عرض ۲،۰۰۲ و ارتفاع ۱،۷۳۱ و فاصله محوری ۳،۰۶۰ میلی‌متر تولید شده است. هرچند که این خودرو از سطح زمین، فاصله‌ی چندانی ندارد؛ اما از تمام زوایا، حتی ارتفاع سقف و فاصله بین محورها، بزرگ‌تر از هیوندای سانتافه‌ی ۲۰۱۷ موجود در ایران است.

نمایشگر‌های بزرگ و پیوسته، موضوع جدید در خودرو‌های امروزی نیستند و مدل‌های برقی به وفور از این سبک استفاده می‌کنند؛ اما برای iM LS۷ نمونه‌ای عظیم و سرتاسری استفاده شده است که بسیار کم‌یاب است. این ترفند، کابین کراس‌اور چینی را متفاوت از رقبا نشان می‌دهد و برای سرنشینان، تجربه‌ای خاص فراهم می‌کند.

روی داشبورد، نمایشگر ۳۹ اینچ وجود دارد. کمی پایین‌تر نزدیک کنسول، پنل لمسی ۱۲/۸ نیز نصب شده است تا دسترسی راننده به امکانات خودرو ساده‌تر شود. طرح فرمان به شکل یوغ (یوک) فاقد نیمه‌ی بالایی است و دید عالی به نمایشگر اصلی فراهم می‌کند؛ اما طبیعتا چالش‌هایی برای راننده دارد. دیگر موضوع جالب، حذف کلید‌های فیزیکی روی فرمان و دیگر نقاط داشبورد یا کنسول است.

شرکت سازنده ادعا می‌کند برای LS۷ صندلی‌های خاص با طراحی ویژه و راحتی عالی وجود دارد. این شرایط، همراه سیستم تعلیق پیشرفته و حسگر‌های تحلیل جاده، انتقال تنش‌ها به سرنشینان را کاهش می‌دهد. اصطلاح “جاذبه‌ی صفر” یا zero-gravity برای توصیف مجموعه‌ی فناوری‌ها و تجهیزات مرتبط با صندلی LS۷ استفاده شده است. در مدل فول، چهار صندلی برقی هستند و حتی سرنشینان عقب می‌توانند حالت خوابیده را تجربه کنند.

شیشه‌ی جلو کشیده تا بالای سر، سقف پانورامیک، پوشش نرم روی داشبورد، فرمان، صندلی‌ها و تودری‌ها، فراتر از امکانات مرسوم در غالب خودرو‌های دنیا است. این تجهیزات حس لوکس و آرام‌بخش فراهم می‌کنند. کراس‌اور iM برای ۴ سرنشین بلندقد، جادار و راحت محسوب می‌شود. صندوق عقب این خودرو، ۷۳۳ لیتر فضای حمل بار دارد و خواباندن صندلی‌های عقب، نزدیک به ۲ هزار لیتر فراهم می‌کند.


بیشتر بخوانید:سرعت این ابرخودرو در ۱۹ ثانیه تا ۴۰۰ کیلومتر است + عکس


پیشرانه و تجهیزات فنی iM LS۷ فردا موتور

دو نوع قوای محرک و باتری‌های متفاوت برای iM LS۷ ارایه می‌شود. ارزان‌ترین نمونه، تک موتور ۳۴۰ اسب بخار با گشتاور ۴۷۵ نیوتن‌متر، همراه باتری ۷۷ کیلووات ساعت است. این مدل در زمان ۶/۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد و توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتر فراهم می‌کند. کراس‌اور iM LS۷ تک موتوره، محرک عقب است و نهایت سرعت ۲۰۰ کیلومتر برساعت دارد.

نسخه‌ی دو موتور دو دیفرانسیل، ۵۷۰ اسب بخار و ۷۲۵ نیوتن‌متر است. این مدل در زمان ۴/۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد و همراه باتری ۱۰۰ کیلووات ساعت ساخت CATL، توان پیمایش ۶۷۰ کیلومتر فراهم می‌کند.

قیمت iM LS۷ در چین و هزینه خرید احتمالی برای ایران

شهروندانی چینی برای خرید نسخه‌های مختلف iM LS۷ از ۴۲ تا ۶۲ هزار دلار پرداخت می‌کنند. این خودرو با امکانات کامل، شامل پارک دوبل اتوماتیک، فناوری خودران سطح دو شامل رانندگی بین خطوط و کروز کنترل هوشمند با حسگر‌های پیرامون بدنه، نزدیک به ۷۰ هزار دلار قیمت دارد.

اگر فرض کنیم، تخفیف‌های مربوط به مالیات و عوارض گمرکی خودرو‌های برقی، برای iM LS۷ اعمال شود؛ ارزان‌ترین مدل این خودرو برای مشتری ایرانی، ۳/۵ تا ۴ میلیارد تومان هزینه خرید خواهد داشت. این کراس‌اور چینی، به وضوح گران‌تر از فونیکس تیگو ۸ پرومکس مدیران خودرو است و امکانات رانندگی خارج جاده نیز فراهم نمی‌کند؛ اما برای علاقه‌مندان خودرو‌های پرشتاب و عاشقان فناوری که امکان رانندگی با محصولات تسلا را ندارند؛ بسیار جذاب خواهد بود.

منبع: پدال
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
جمعه ۲۲ تير ۱۴۰۳
لطف کنید نه خودرو برقی بسازید نه آبی چون نه تواین مملکت نه آب هست نه برق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

عکس/ تغییرات قیمت دلار بعد از سخنرانی رهبری

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴/ طلا سرگردان میان سقوط و صعود

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم عروسی ثریا طرزی، ملکۀ افغانستان ۱۱۳ سال پیش با جواهرات گرانقیمت

عکس/ چهره بدلکار نقی و بهتاش در سکانس جنجالی پایتخت لو رفت

عکس/ اولین دیدار سال نو مسئولان ارشد سه قوه با رهبری

عکس/ تیپ شیک و امروزی شریِ پایتخت با گوشواره‌ای بزرگ و تی شرت پروانه ای

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ نمایی از زائران کعبه ۱۳۷ سال پیش در دره منا عربستان

پیام مذاکرات مسقط به عبدل‌آباد و علاءالدین

فیلم/ اصغر جهانگیر: با هر گونه ساخت و ساز در پروژه میانکاله برخورد خواهد شد

پیام مهم سردار سلامی به فرمانده کل ارتش

گزینه خط حمله پرسپولیس درگذشت

عکس/ چهره خاص مسعود پزشکیان در ۵ سالگی در کنار پدر و مادرش با لباس سنتی

در زمستان حتی یک مترمکعب گاز هم هدر نرفت!

فیلم/ واکنش سخنگوی دولت به بازگشایی سفارت آمریکا در تهران

چرا پرسپولیس طلب دیاباته را نمی‌دهد؟

بی‌خبری جبلی از بودجه ساخت سریال پایتخت ۷

یک ایرانی سرمربی کشتی عربستان شد

عکس/ اولین استفاده رزمی بمب GBU-۵۷

عکس/ پست جنجالی رضا گلزار با کیف و کفش چند میلیونی حسابی سوژه شد

تابستان بهتری پیش رو داریم

علی اکبر ولایتی به کرونا مبتلا شد

فیلم/ شادی گل رونالدویی پسر رونالدو

فیلم/ تیپ جوان‌پسند مرجانه گلچین با عینک گرانقیمت و کت رسمی

عکس/ صرف نهار در یک عروسی خانگی ۶۰ سال پیش در شمال ایران

عکس/ همسر فاطمه پهلوی ، خواهر محمدرضاشاه در نمایی که تا به حال ندیده اید

عکس/ نمایی بی نظیر از ۱۵۰ سال پیش پل منیریه رشت

آخرین وضعیت حکم پرونده چای دبش

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

عکس کمیاب از ثریا اسفندیاری با لباس شیک در مهمانی خاص

مشکل آرمین سهرابیان برای همراهی استقلال چیست؟

فیلم/ حمله تند رسایی این بار به قالیباف

تمهیدات ترافیکی روز ارتش در تهران

حال و هوای پیاده‌روی قمی‌ها در حمایت از مردم غزه

فیلم/ نوید محمدزاده این‌بار سرود‌ ای ایران را خواند

عکس/ ضرر ۴١۴ میلیاردی استقلال با مدیریت هلدینگ

عکس/ تیپ تینیجری گلوریا هاردی با کلاه کپ جلوی برج ایفل

کدام کشور پیشتاز توسعه هوش مصنوعی است؟

فیلم/ اولین حضور سینمایی بهروز وثوقی در یک فیلم بعد از انقلاب

تاریخ واریز مرحله دوم سهام عدالت چه زمانی است؟

تخلفات گسترده در نانوایی‌ها؛ دلیل سکوت وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات حکومتی چیست؟

حواشی سفر نوید محمدزاده به آمریکا + عکس

فیلم/ پاسخ قالیباف به تذکر نماینده تهران: بی‌نظمی نکنید

فیلم/ توضیح سخنگوی قوه قضائیه درمورد حکم اعدام تتلو

فیلم/ عراقچی: اصل غنی‌سازی قابل مذاکره نیست

مسیر بعدی مهدی قایدی کجاست؟

فیلم/ هدف سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین

آخرین شرایط پرسپولیس پیش از الکلاسیکو

عکس/ تیپ عجیب فریبا نادری با کلاه پهلوی و گردنبند مرواریدی

درآمد کریستیانو رونالدو چقدر است؟

لیست خرید پرسپولیس لو رفت

عکس/ پوستر جالب ذوب‌آهن برای بازی با استقلال خوزستان

فیلم/ قلع و قمع درختان چیتگر پیش چشم شهروندان

عکس/ استایل شیک بازیگر سریال گیلدخت با کت و شلوار دیپلمات و انگشترای خاص

تبارشناس مخالفان مذاکره ایران و آمریکا/ مذاکرات در دور دوم جدی می‌شود

حکم اعدام تتلو صادر شد؟

عکس/ مراسم عروسی فوزیه و محمدرضا پهلوی ۸۷ سال پیش با حضور نازلی ملکۀ مصر