تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۳
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

احتمال گرانی خودرو پس از تحلیف ریاست جمهوری چقدر است؟/ بازار خودرو شوک جدیدی را تجربه می‌کند؟

یک فعال بازار خودرو گفت: بعید می‌دانم تا پایان تابستان رکود از بازار خودرو رخت بندد و فصل معاملات رونق بگیرد؛ از طرف دیگر تا بر صندلی نشستن رئیس جمهور جدید وضعیت بازار طبق روال گذشته خواهد بود، اما بر اساس گمانه زنی‌ها احتمال افزایش قیمت خودرو در ماه‌های آینده زیاد است.

گرانی خودرو

اقتصاد ۲۴- این روز‌ها به دلیل عدم ثبات در قیمت‌ها، رکود همچنان بر بازار خودرو حاکم است و کمتر خریدار و فروشنده‌ای به دنبال انجام معاملات است.

در همین حال به نظر می‌رسد بهترین زمان خرید خودرو در همین حال و هواست تا جایی که برخی از فعالان بازار خودرو بر خرید و فروش خودرو قبل از زمان تحلیف ریاست جمهوری تاکید دارند. 

در عین حال گمانه زنی‌ها برای باز شدن سایت ثبت نام خودرو دراوایل مرداد سال جاری نشان از توجه مردم به بازی ثبت نام خودرو با شرایط دولتی است.

بازار خودرو معیوب است

اکنون بازار خودرو معیوب است و به دلیل عدم ثبات در این بازار، معاملات خودرو به صفر رسیده و تنها با ایجاد ثبات در بازار می‌توان شاهد روند طبیعی معاملات در این بازار بود.

از سوی دیگر واردات خودرو‌های خارجی و ثبت نام خودرو‌های داخلی دست به دست هم داده و منجر به رکود بازار خودرو شده است و همه چشم‌ها به لطف و نظر ارائه خودرو‌های ثبت نامی دوخته شده است. اما هنوز خبری از تحویل خودرو‌ها در زمان مقرر و اعلام شده نیست.

در همین حال سید محمد حسینی فعال و کارشناس بازار خودرو در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: هر سال با آغاز تعطیلات مدارس و شروع سفر‌ها وضعیت بازار خودرو به سمت رونق در خرید و فروش پیش می‌رود، اما در چند سال اخیر به دلیل عدم ثبات قیمت ها، هیچ گاه وضعیت معاملات در بازار خودرو به روند قبل بازنگشته و هر روز رکود در این بازار همراه با تورم بالا بیشتر شده است.


بیشتر بخوانید: یک سد و سه مشکلی که رئیس جمهور بعدی برای واردات خودرو پیش رو دارد/ پیش بینی قیمت خودرو بعد از انتخابات


حسینی با اشاره به اینکه با تدبیر و مسیری که دولت‌ها برای صنعت و بازار خودرو در پیش گرفته اند مردم روی این کالا همچون گذشته سرمایه‌گذاری می‌کنند و این موضوع وضعیت بازار را برهم ریخته است.

«ثبت نام خودرو‌های وارداتی و تولید داخلی همچون گذشته دلیلی بر تشدید دلالی بیشتر در بازار خودرو شده است.» این کارشناس بازار خودرو با بیان این مطلب ادامه داد: دولت‌ها شاید سعی بر تثبیت و تنظیم بازارخودرو داشته باشند، اما در عمل واقعیت چیز دیگری را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: شرایطی که برای ثبت نام خودرو در نظر گرفته اند نتوانست باعث کاهش قیمت‌ها در بازار شود بلکه فضا برای کسب درآمد از طریق بازار خودرو بیشتر شده است.

گرانی خودرو

خودرو ثبت نامی چقدر بر بازار تاثیرگذار است؟

به گفته حسینی، همه متقاضیان با ثبت نام در سایت خودرویی قصد انباشت سرمایه دارند و با هر ترفندی پس از تحویل، خودرو را به فروش می‌رسانند و این نوع دیگری از دلالی در بازار خودرو است که توازن در بازار را بهم می‌ریزد چراکه بازار خودرو یا هر کالای دیگری در حالت طبیعی از قانون عرضه و تقاضا پیروی می‌کند، حالا وقتی تقاضایی برای خرید نباشد و قیمت‌ها روند کاهشی داشته باشد، کسی در این بازار سرمایه گذاری نمی‌کند.

این فعال بازار خودرو با اشاره به وضعیت قیمت‌ها، گفت: بعید می‌دانم تا پایان تابستان رکود از بازار خودرو رخت بندد و فصل معاملات رونق بگیرد؛ از طرف دیگر تا بر صندلی نشستن رئیس جمهور جدید وضعیت بازار طبق روال گذشته خواهد بود، اما بر اساس گمانه زنی‌ها احتمال افزایش قیمت خودرو در ماه‌های آینده زیاد است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست ملوکانه ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش سوار بر سه‌چرخه در حیاط کاخ گلستان

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۴/ کاهش هیجان خرید در بازار دلار

واکنش هاشمیان به تساوی پرسپولیس در ابتدای فصل

عکس/ عکس یادگاری ترامپ، زلنسکی و رهبران اروپایی در کاخ سفید

تأکید وزیر اقتصاد بر تک‌نرخی شدن ارز

حواشی تازه سپهر حیدری پس از ماجرای آرام و ساسی مانکن

فیلم/ واکنش عالیشاه به تساوی پرسپولیس مقابل فجر سپاسی و اعتراض هواداران

فیلم/ چه کسی اطلاعات حمله اسرائیل به بیمارستان فارابی کرمانشاه را فراهم کرد؟

عکس/ متن عاشقانه مونا کرمی برای همسرش

عکس/ بازگشت علی کریمی به استقلال جدی تر شد

عکس/ ناصرالدین شاه سوار بر سه‌چرخه سلطنتی در حیاط کاخ گلستان

عکس/ جدول رده‌‌بندی لیگ برتر در پایان دیدارهای امروز

فیلم/ گل پرسپولیس و تکرار شعار حیا کن، رها کن علیه درویش

فیلم/ خلاصه بازی پرسپولیس ۱ - ۱ فجرسپاسی

طالبان هرگونه نشست با سپاه پاسداران را رد کرد

فرار پرسپولیس از شکست در دقایق پایانی

جزئیات طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه

علیرضا بیرانوند حکم جدید گرفت

وعده ترامپ برای نشست سه‌جانبه با زلنسکی و پوتین

فیلم/ استقبال ترامپ از زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین

دلیل خاموشی‌های ۴ ساعته مشخص شد

فیلم/ زلنسکی با تی‌شرت به دیدار نماینده ویژه ترامپ رفت

سرپرست بانک پارسیان منصوب شد

ناترازی انرژی گریبان‌گیر ۱۰۰ هزار واحد صنعتی

ظرفیت تولید در صنایع مختلف ۳۰ تا ۶۰ درصد کاهش یافته است

استاد فرشچیان در آرامگاه ابدی آرام گرفت

عکس/ تیپ و قیافه جدید محمدجواد ظریف با تی شرت

فیلم/ درگیری هواداران پرسپولیس با لیدرهای این تیم و شعار درویش حیا کن

فیلم/ ورود دبیرکل ناتو و رئیس کمیسیون اروپا به کاخ سفید

۳ نام خانوادگی پرطرفدار در ایران

نشست مهم امنیتی و سیاسی نتانیاهو

۸۷ فوتی در مراسم اربعین امسال

موافقت حماس با پیشنهاد آتش‌بس در غزه

فوری/ تهران شنبه تعطیل شد

اسرائیل به دنبال تجزیه سرزمینی ایران است

فیلم/ حسن یزدانی: در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶ کشتی می‌گیرم

ترکیب پرسپولیس برابر فجرسپاسی

ITC سرژ اوریه صادر شد

سفارت آلمان در تهران باز است

پرداخت ۴ معوقه و مطالبه بازنشستگان کشوری در یک ماه

حمایت ترامپ از طرح نتانیاهو درباره غزه

عکس/ فروغ فرخزاد در لباس و استایل کابویی

فیلم/ آب طالقان به هشتگرد رسید

فیلم/ آواز خوانی حسام‌الدین سراج در مراسم تشییع مرحوم فرشچیان

ساعت بازی امروز پرسپولیس - فجرسپاسی

عکس/ نقاشی دوران نوجوانی مظفرالدین شاه

هشدار عارف درباره شروع مجدد جنگ

بازگشت ممنوعیت پروازهای شبانه در ایران؟

بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

ماجرای مرگ مشکوک ۲ دختر تهرانی در خانه