تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

اعمال محدودیت تردد در جاده تهران- کرج+ جزییات

مرکز مدیریت راه‌های کشور از محدودیت تردد در محور مخصوص تهران-کرج برای اجرای عملیات کارگاهی درزگیری، لکه‌گیری و روکش آسفالت توپکا خبر داد.

اعمال محدودیت تردد در جاده تهران- کرج+ جزییات

اقتصاد۲۴-بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری به‌دنبال عملیات کارگاهی درزگیری، لکه‌گیری و روکش آسفالت توپکا در محور تهران-کرج (بزرگراه شهید لشگری-حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک-رفت و برگشت)، محدودیت تردد در این محور اعمال می‌شود.

بازه زمانی این عملیات تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۵ روز‌های شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود. عملیات در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روز‌های قبل و بعد تعطیلات چند روزه متوقف می‌شود.

موقعیت دقیق اجرای عملیات نیز از کیلومتر صفر تا ۲ محور مخصوص تهران-کرج (بزرگراه شهید لشکری-حد فاصل پل فردیس تا پل کلاک-رفت و برگشت) خواهد بود و تردد هم‌زمان با اجرای عملیات و با اعمال محدودیت و رعایت جوانب احتیاط امکان‌پذیر است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار