تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳

داوود محمدی: گفتن اینکه دولت سیزدهم اسب زین‌کرده تحویل می‌دهد، حقیقت ندارد

داوود محمدی، نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص ویژگی‌های دولت آقای پزشکیان گفت: شرایط کشور ما با توجه به مسائلی که در حوزه سیاست خارجه داریم مانند تحریم‌ها، قطعنامه‌ها و بقیه مسائل، کلاً شرایط خوبی نیست و واقعاً اداره کشور در این شرایط با توجه به بحران‌هایی که در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مخصوصاً اقتصادی داریم برای هر دولتی سخت است.

داوود محمدی

اقتصاد۲۴- داوود محمدی، نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص ویژگی‌های دولت آقای پزشکیان گفت: شرایط کشور ما با توجه به مسائلی که در حوزه سیاست خارجه داریم مانند تحریم‌ها، قطعنامه‌ها و بقیه مسائل، کلاً شرایط خوبی نیست و واقعاً اداره کشور در این شرایط با توجه به بحران‌هایی که در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مخصوصاً اقتصادی داریم برای هر دولتی سخت است.

وی افزود: اینکه ما از عملکرد دولت سیزدهم با تعبیر اسب زین کرده برای دولت چهاردهم یاد کنیم خیلی جمله منطقی نیست و نمی‌دانم چرا عده‌ای این تعبیر را بیان کرده‌اند، زیرا یک امر کاملاً غیرواقعی و نادرست است.

عضو انجمن اسلامی معلمان کشور تصریح کرد: خدا آقای رئیسی را رحمت کند، به هر حال در حد توان خودش سعی کرد شرایط را بهتر کند و با توجه به نیتی که داشت، زحمت می‌کشید، اما گفتن اینکه ایشان امور را سامان و جهت داد و مسائل اقتصادی را حل کرد، درست نیست و ایشان نتوانست این کار‌ها را انجام دهد و واقعاً شرایط الان شرایط خوبی نیست و ما از لحاظ اقتصادی در وضع بحرانی هستیم و تورم به شدت افزایش پیدا کرده است.

محمدی گفت: مردم این شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را می‌بینند. روزنامه‌نگار، خبرنگار و روزنامه هر دیدگاهی هم که داشته باشد، به دلیل نقش اساسی که در جامعه دارند، باید سعی کنند واقعیت‌ها را به مردم بگویند. رسانه، قشر محترمی محسوب می‌شوند و به هرحال خبرنگاران محل رجوع مردم هستند. مردم به مطالب روزنامه و خبرنگاران استناد می‌کنند و گفتن این حرف‌هایی که پایه و اساس منطقی و علمی ندارد، هیچ فایده‌ای ندارد. گفتن این حرف‌ها که مثلاً دولت سیزدهم اسب زین کرده تحویل می‌دهد، به جز اینکه آن روزنامه، آن روزنامه‌نگار و یا آن فردی که نام خودش را اندیشمند سیاسی می‌گذارد، نزول دهد هیچ نتیجه دیگری ندارد. 

این فعال سیاسی افزود: آقای پزشکیان هنوز شروع به کار نکرده است، اما فکر می‌کنم که کار بسیار سختی در پیش دارد. به هرحال اقتصاد یک موضوع جهانی است و نمی‌شود که دور یک کشور دیوار کشید و بعد انتظار داشت مشکلات حل شود. صادرات و واردات و تمام معادلات اقتصادی، جهانی هستند و کار آقای پزشکیان واقعاً کار سخت و پیچیده‌ای است. روابط ما با سایر کشور‌ها خوب نیست و این خود یک بحران است. البته در دولت گذشته هم یک سری اقدامات جهت ارتباط با سایر کشور‌های همسایه انجام شد، اما متاسفانه مشکلات همچنان به قوت خودشان باقی هستند و امیدوارم دولت آقای پزشکیان بتواند این مسائل را تا حدی حل کند.

محمدی بیان کرد: کابینه آقای پزشکیان باید برای حل مشکلات یک کابینه علمی با درک سیاسی خوب از جهان باشد. کابینه و دولت ایشان برای اینکه بتواند عملکرد خوبی داشته باشد باید نسبت به آن جایگاه که در آن قرار گرفته، شناخت داشته باشد؛ چه به لحاظ سیاسی، چه به لحاظ اجتماعی و چه به لحاظ اقتصادی باید هم داخل کشور را به خوبی بشناسد و هم خارج از مرز‌ها را دقیق درک کنند.

وی عنوان کرد: کابینه و دولت آقای پزشکیان باید بداند ارتباط بین داخل و خارج چگونه برقرار می‌شود و تحت تاثیر چه عواملی قرار دارد و باید بابرنامه عمل کند. البته آقای پزشکیان جمله خیلی خوبی گفتند که کار را به کارشناسان واگذار می‌کنم. هر طرح و برنامه را وقتی بخواهید پیش ببرید مستلزم برنامه‌ریزی و کار کارشناسی و شناخت دقیق است به همین جهت یکی از مهم‌ترین مولفه‌های کابینه آقای پزشکیان شناخت دقیق افراد نسبت مسائل است. مرحله بعدی توانمند بودن افراد کابینه است و آخرین مولفه داشتن جسارت لازم جهت تصمیم‌گیری‌ها است.

این چهره سیاسی اصلاح‌طلب گفت: برای حل بحران، ابتدا باید بحران را پذیرفت. شرایط حساس کشور، نیازمند یک هماهنگی و وحدت قابل ملاحظه بین هر سه قوه است. روسای این سه قوه باید همصدا باشند و هیچ‌وقت نباید یکدیگر را از هم جدا بدانند.

محمدی در ادامه افزود: فضای سیاسی نباید بر روی عملکرد یک قوه سایه بیندازد و قوه مجریه زمانی موفق خواهد بود که دو قوه دیگر به آن کمک کنند، پس هماهنگی بین سه قوه مهم است و در کنار آن، استفاده از توانمندی جناح‌های سیاسی نیز مهم است. نکته‌ای که وجود دارد مفهوم دموکراسی و اعتقاد ما به این مفهوم است. حدود ۱۷ میلیون نفر به آقای پزشکیان رای دادند، اما حدود ۱۴ میلیون نفر هم به رقیب ایشان رای دادند. به هرحال باید به این نکته هم توجه کنیم که ما یک جامعه متکثر داریم و این جامعه، تکه‌های مختلف دارد.

وی تصریح کرد: دولت آقای پزشکیان باید از عناصر توانمندی که سابقه کار اجرایی خودشان را نشان داده‌اند، تشکیل شود. موضوع دیگر استفاده از خانم‌های توانمند است که خیلی می‌تواند اثرگذار باشد. بنده در جایگاه‌های مختلفی که بودم همیشه این کار را انجام دادم و از خانم‌های توانمند استفاده کردم و هم من موفق بودم و هم آنان. نیمی از جامعه ما خانم‌ها هستند و آن‌ها عمدتاً تحصیلکرده هستند و اتفاقاً بیشتر صندلی‌های دانشگاه را خانم‌ها پر کرده‌اند. دولت باید از این نیرو‌ها استفاده کند و نباید نیروی فعال خانم‌ها را رها کند. باید از ظرفیت آنان استفاده شود، اما متاسفانه این پتانسیل رها شده است.

این فعال سیاسی ادامه داد: دولت آقای پزشکیان باید یک دولت توانمند و قادر به حل مشکلات باشد. باید ضمن اینکه دنبال جوانگرایی می‌رود به بقیه عوامل مانند تجربه و توانمندی نیز توجه کند. متاسفانه کشور ما یک کشور شعارزده است.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: باید طبق یک برنامه از نیرو‌های دولت به درستی استفاده شود تا دولت هم بتواند در کارش موفق شود. هماهنگی، انسجام امر بسیار مهمی است، اما در کنارش باید از علم روز، توانمندی‌های مدیریتی و علمی و کارشناسان مختلف و مجرب استفاده شود.

منبع: روزنو

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

درآمد ۵۰ میلیادی دولت در هر ۲۴ ساعت از اتباع افغان

عکس/ ژست ورزشی شهناز پهلوی ۵۷ سال پیش در حال بسکتبال بازی کردن

عکس/ دیدار نخست وزیر ازبکستان با مسعود پزشکیان

عکس/ ژست فنی شهید باقری ۴۴ سال پیش در کنار صد‌ها مین در جبهه

عکس/ زیبایی چشم نواز قلعه‌ی تاریخی آریز یزد از فراز آسمان

عکس/ استایل خاص محمدرضا پهلوی و هویدا ۴۷ سال پیش در مانور نظامی بندرعباس

عکسی عجیب و ترسناک از آلبوم لو رفته کاخ گلستان

عکسی کمیاب از سید مسعود خامنه‌ای در مراسم ترحیم ابراهیم رئیسی

عکس‌های ناب از پشت صحنه سریال هزاردستان

عکس/ نمایی بی نظیر از ظرف نقره ساسانی با نقش یک زن نوازنده

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

چرایی افزایش تردید سرمایه گذاری در بازار‌های مالی/ چرا مردم بازار طلا را برای سرمایه گذاری انتخاب می‌کنند؟

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ دیدار آخرین پادشاه عراق با پادشاه اردن ۷۰ سال پیش با لباس نظامی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

رنگ لباس و اثر آن بر خلق‌وخو و رفتار

عکس/ چهره اخموی محسن رضایی در ۱۵ سالگی با مدل موی خاص

ارتباط میان‌ مصرف فست‌فود و ابتلا به آلزایمر

عکس/ قابی دیده نشده از پسر بزرگ چارلی چاپلین ۸۶ سال پیش در کنار پدرش

عکس/ تیپ و چهره متفاوت مونیکا بلوچی ۲۵ سال پیش با لباس رسمی

با این چند خوراکی تن‌درست بمانید

عکس/ ژست بنی صدر ۴۶ سال پیش در کنار رجایی و رفسنجانی

دلار هرات چیست و رابطه آن با قیمت دلار در ایران چگونه است؟

کاهش وزن با مصرف این نوشیدنی

عکس/ استایل متفاوت شهید بابایی ۵۵ سال پیش در کنار همکلاسی‌هایش در آمریکا

چرا قیمت دلار نسبت به دور‌ه‌های پیشین مذاکرات کاهش چشمگیری نداشت؟

عکس/ خوشگذرانی اشرف پهلوی و دخترش آزاده ۷۲ سال پیش در سوئیس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴/ موج کاهش قیمت‌ها در بازار فلز زرد

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴/ آیا الان وقت خرید دلار است؟

عکس/ شمار امضاکنندگان کارزار تتلو به ۵۰۰ هزار نفر رسید

عکس/ هاشمی رفسنجانی و محسن رضایی در حال بررسی نقشه عملیات در جبهه

۱۰ کشور برتر جهان از نظر تعداد تانک‌های رزمی؛ جایگاه ایران کجاست؟

جاسوسی در پوشش مداحی؛ هادی صالح چه اطلاعاتی به اسرائیل داد؟

دو خرید قطعی سرخ‌ها

فیلم/ انتقاد مجری برنامه از بازگشایی مدارس در ساعت ۶ صبح

حذف گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی

فیلم/ نعیم قاسم: امام خامنه‌ای مایه افتخار و مباهات ماست

فیلم/ پلمب کارگاه تولید سوسیس و کالباس با گوشت گراز در دماوند

تمرکز کامل تیم ایرانی بر پیشبرد حساب‌شده مذاکرات

فیلم/ حضور آیت‌الله مکارم شیرازی در مسجد جمکران

عکس/ عیادت علی دایی از اسطوره آبی‌ها

درخواست وزیر خارجه قطر برای توافق سریع ایران و آمریکا

حضور علی دایی در بیمارستان

عکس/ پوستر ویژه استقلال برای سیدورف

صلاحیت حرفه‌ای حسن مونسان برای تصدی مدیریت بانک سرمایه تایید شد

برق کشور با ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی روبه‌روست

کلارنس سیدورف به استقلال پیوست

ساخت کوره پالایشگاهی توسط شرکت پتروسازه بین‌الملل آرام

فیلم/ ترامپ راهی عربستان شد

تراکتور تنها نماینده ایران در جمع ۲۰ تیم برتر آسیا

آزادی اسیر اسراییلی‌ـ‌آمریکایی به دست حماس

آمریکا ۲ فرد و یک شرکت ایرانی را تحریم کرد

عکس/ دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف

اینفوگرافی/ فاصله معنادار وام مسکن با قیمت مسکن