تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳

"کهربامند" بانک رفاه کارگران رونمایی شد

در مراسمی از برنامک "کهربامند" رفاه پلاس بانک رفاه کارگران در شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) رونمایی شد.


اقتصاد۲۴- دکتر اسماعیل للـه گانی، مدیرعامل این بانک در مراسم رونمایی از این برنامک که با حضور مدیران اداره نظارت بر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی، مدیران شرکت مدیریت امن الکترونیکی کاشف و جمعی از مدیران عالی بانک برگزار شد، گفت: این برنامک در تداوم برنامه‌های توسعه‌ای بانک رفاه در حوزه فناوری اطلاعات است و این بانک با دریافت مجوز از شرکت کاشف، موفق به طراحی و اجرای این برنامک ویژه پروژه کهربا شده است.


دکتر للـه گانی افزود: این برنامک با تامین زیرساخت‌های لازم از ابتدای شهریورماه سال جاری در دسترس مشتریان بانک رفاه کارگران قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: این برنامک با همکاری اثربخش بانک مرکزی طراحی شده است و با استفاده از آن گوشی تلفن همراه جایگزین کارت بانکی می‌شود.



دکتر للـه گانی در پایان تصریح کرد: بانک رفاه کارگران پیش از این به پروژه کهربای بانک مرکزی پیوسته است و امروز با رونمایی از برنامک «کهربامند» به عنوان اولین بانکی شناخته می‌شود که با مجوز شرکت کاشف موفق به طراحی نرم افزار ویژه این پروژه و دریافت تاییدیه‌های لازم شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار