تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳

بیانیه آمریکا، قطر و مصر: مذاکرات [آتش بس غزه]در دوحه، جدی، سازنده و در فضایی مثبت انجام گرفت

قطر، آمریکا و مصر پس از مذاکرات آتش بس در غزه اعلام کردند که تیم‌های فنی کار بر روی جزئیات اجرایی را ادامه می‌دهند.

آتش بس غزه

اقتصاد۲۴-در این بیانیه آمده است: مذاکراتی که در دوحه برگزار شد، جدی، سازنده و در فضایی مثبت انجام گرفت.

این بیانیه افزود: گروه‌های فنی طی روز‌های آینده به کار بر روی جزئیات اجرای پیشنهادی که واشنگتن ارائه کرده، ادامه خواهند داد.

آمریکا، قطر و مصر در ادامه بیان کردند که مقامات ارشد دولت‌های ما بار دیگر قبل از پایان هفته آینده در قاهره گرد هم خواهند آمد و امیدوارند به توافقی دست یابند.

این بیانیه همچنین اعلام کرد: واشنگتن با حمایت قطر و مصر پیشنهادی ارائه داده که شکاف‌ها را کاهش می‌دهد و با آنچه که بایدن و قطعنامه شورای امنیت ارائه داده‌اند، مطابقت دارد.

این بیانیه افزود: راه برای توافق، نجات جان انسان‌ها، ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه و کاهش تنش‌های منطقه‌ای هموار شده است.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار