تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳

درخواست انگلیس از ایران و حزب‌الله

نماینده انگلیس در سازمان ملل از ایران و حزب‌الله خواست از شدت تهدید‌ها علیه رژیم صهیونیستی بکاهند.

درخواست انگلیس از ایران و حزب‌الله

اقتصاد۲۴- معاون نماینده انگلیس در شورای امنیت سازمان ملل امروز - پنجشنبه - در سخنانی عنوان کرد: «غزه به مرگبارترین مکان در جهان برای کودکان تبدیل شده است.»

وی افزود: «تنش‌های منطقه‌ای همچنان بالاست و هرگونه حمله از سوی ایران پیامد‌های ویرانگری خواهد داشت.»

معاون نماینده انگلیس در سازمان ملل تصریح کرد: «از ایران و حزب‌الله می‌خواهیم از شدت تهدید‌ها علیه اسرائیل بکاهند.»

نماینده انگلیسی که خواستار عدم پاسخگویی ایران به رژیم اشغالگر است، در سخنان امروز خود در شورای امنیت، هیچ اشاره‌ای به سیاست‌های ترور و کشتار مردم بی گناه فلسطین از جمله زن و کودک نکرده است. 


بیشتر بخوانید: رویترز: حمله ایران به اسراییل تا ۴۸ ساعت آینده


معاون نماینده انگلیس ادامه داد: «ما از اسرائیل می‌خواهیم اقدامات لازم را برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان انجام دهد.»

وی همچنین گفت: «ما به محکومیت ساخت و توسعه شهرک‌ها در کرانه باختری ادامه می‌دهیم.»

مقام‌های انگلیس بار‌ها درباره توسعه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی هشدار دادند، اما رژیم اشغالگر با وجود این بیانیه‌ها و محکومیت‌ها، همچنان به شهرک‌سازی‌های خود ادامه می‌دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار