تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۳

عضو اتاق بازرگانی: روزانه ۱۲ میلیون لیتر میعانات نفتی از کشور قاچاق می‌شود

علی شمس اردکانی، عضو اتاق بازرگانی گفت: روزانه ۱۲ میلیون لیتر میعانات نفتی از کشور قاچاق می‌شود که تقریبا سالی ۳ تا ۴ میلیارد دلار می‌ارزد، از آن طرف بنزین در افغانستان لیتری ۴۰ هزار تومان است.

میعانات نفتی

اقتصاد۲۴-علی شمس اردکانی، عضو اتاق بازرگانی گفت: روزانه ۱۲ میلیون لیتر میعانات نفتی از کشور قاچاق می‌شود که تقریبا سالی ۳ تا ۴ میلیارد دلار می‌ارزد، از آن طرف بنزین در افغانستان لیتری ۴۰ هزار تومان است.

بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:


رصد کردیم ارزش سالانه این حجم از سوخت قاچاقی، چهار میلیارد دلار است که ۳.۵ میلیارد دلار آن سود خالص بادآورده است.

قاچاقچی‌ها سوخت را به شهر وان ترکیه می‌برند. ده تانکر ده تانکر باهم میبرند. قاچاقچیان کالای مصرفی می‌خرند و کالای قاچاق وارد میکنند یعنی سوخت صادر و لباس و کفش و پرده وارد می‌کنند.

بعضی می‌گویند چرا جنس ترکیه در ایران ارزانتر است، چون آن‌ها سود خالص و بادآورده را به ۹۰ در صد قیمت می‌فروشند که همان روز تبدیل به ریال کنند.

این کار ۶۰ هزار شغل را در صنایع مصرفی ما از بین برده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار