تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

واکنش نماینده مجلس به احتمال گران شدن قیمت بنزین

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی‌دهد. در هر کاری که قرار است انجام شود، نباید اجازه داد به طبقات پایین و ضعیف جامعه خسارت وارد شود. وقتی انرژی و سوخت گران می‌شود، روی همه مسیر‌ها تاثیر می‌گذارد. هر سیاستی که دولت می‌خواهد اجرا کند، حتما با هماهنگی مجلس و مردم خواهد بود.

احتمال گران شدن قیمت بنزین

اقتصاد۲۴- رمضانعلی سنگدوینی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دکتر پزشکیان، از ابتدا تاکید کرده بود اگر بخواهیم تغییری در قیمت بنزین داشته باشیم، با مردم هماهنگ می‌کنیم و این هماهنگی حتما به وجود خواهد آمد، اظهار داشت: شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به دیگر کشور‌ها بالاست، اما نکته مهم این است که آیا ما برای مردم این شرایط را فراهم کردیم که شدت مصرف انرژی را کاهش دهند؟! مجموعه‌ای عوامل وجود دارد که باید برای کاهش مصرف انرژی در حوزه‌های مختلف، از جمله آب، برق، گاز و بنزین مورد توجه قرار گیرند. صرف اینکه به مردم بگوییم صرفه جویی کنید، شدت مصرف انرژی را نمی‌کاهد، بلکه اجرای این سیاست، نیازمند ابزار و روش‌هایی است.

کاهش مصرف بنزین چگونه محقق خواهد شد؟

وی با بیان اینکه افزایش قیمت، تنها یکی از روش‌های کاهش مصرف است، در عین حال گفت: مگر بنزین گران شد، چه میزان صرفه جویی در مصرف انجام شد؟! مصرف، حدود یک هفته کاهشی بود، اما بعد مردم ناگزیر به استفاده از بنزین سه هزار تومانی شدند. وقتی به مردم می‌گوییم برق و گاز را کم مصرف کنید و فرهنگ سازی می‌کنیم، آیا به موازات آن تجهیزات لازم را برای کاهش مصرف انرژی، به قیمت‌های مناسب و یا به طور قسطی در اختیارشان گذاشته ایم؟! چند درصد پنجره‌ها در ایران دو جداره هستند؟ آیا مقررات ۱۹ ملی ساختمان سازی رعایت می‌شود؟! وضعیت بهره وری بخاری‌ها و کولر‌ها در ایران را ببینید؟!

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی، راهکار‌هایی مانند واریز سهمیه بنزین برای افراد را در کاهش مصرف بنزین موثر نداست و ادامه داد: دولت باید به مردم بگوید اگر در مصرف بنزین صرفه جویی کنند، متناسب با آن، به آن‌ها پاداش خواهد داد و مقدار صرفه جویی شده شان، به آن‌ها برگردانده خواهد شد و وارد خزانه شخصی شان می‌شود. ما نباید یک طرفه، تنها برای مردم وظیفه‌ای درنظر بگیریم.

بهینه سازی مصرف سوخت را در هیچ جایی اجرا نمی‌کنیم

وی با بیان اینکه ما بهینه سازی مصرف سوخت را در هیچ جایی اجرا نمی‌کنیم، افزود: بهینه سازی مصرف سوخت می‌تواند سالانه حدود ۱۰۰میلیارد دلار به ما عایدی بدهد. مردم باید تشویق و ترغیب به همکاری شوند و نتایج آن وارد سفره شان شود. از سوی دیگر باید بخش خصوصی هم وارد کنیم، رقابت پذیری مهم است. در ساخت خودرو در کشور ما هیچ گونه رقابت پذیری نیست تا به سمت ساخت خودروی با کیفیت بهتر و مصرف بنزین کمتر حرکت کنند؛ بنابراین ما باید اول حتما نفع مردم و شرایط اقتصادی مردم را بینیم. اگر این کار را بکنیم موفقیم. مردم اگر ببینند ما برای آن‌ها گام برداشتیم، مطمئنا آن‌ها همکاری می‌کنند و به میدان می‌آیند و کمک می‌کنند. در غیر این صورت، هیچ تصمیم ملی پیش نخواهد رفت و نارضایتی ایجاد می‌شود.

مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی‌دهد

این عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی‌دهد. در هر کاری که قرار است انجام شود، نباید اجازه داد به طبقات پایین و ضعیف جامعه خسارت وارد شود. وقتی انرژی و سوخت گران می‌شود، روی همه مسیر‌ها تاثیر می‌گذارد. هر سیاستی که دولت می‌خواهد اجرا کند، حتما با هماهنگی مجلس و مردم خواهد بود. دولت قطعا این هماهنگی را انجام می‌دهد. اجرای این سیاستها، حتما باید به نحوی باشد که مردم احساس نکنند که زندگی گران شده و بر معیشتشان تاثیرگذاشته است. عایدات اجرای هر سیاست اصلاحی، باید بر سفره دهک‌های محروم جامعه بنشیند. اگر این مسیر را نرویم، میان مردم نارضایتی ایجاد می‌شود و اذیت می‌شوند.

منبع: جماران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ دیدار عزت الله ضرغامی با زینب سلیمانی

پشت‌پرده قرمزپوشی بورس؛ چرا چتر حمایتی دولت نتیجه نداد؟/ تزریق نقدینگی درمان بازار سهام نیست

عکس/ چهره خاص مختار ثقفی و بانو عمره ۳۳ سال پیش در یک فیلم سینمایی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۶ مرداد ۱۴۰۴

فیلم/ اولین تصاویر از سیلاب شدید در فیروزکوه

عکس/ زیرنویس عجیب تلویزیون با لحن غیرمعمول

معمای قتل مادر و دختر در برج غرب تهران

فیلم/ تصاویری از مجری مشهور صداوسیما در نجف

خودروی جدید وارداتی سایپا در تهران +عکس

فیلم/ دستور پزشکیان برای توقف مهاجرت به تهران

جاده هراز مسدود شد

فیلم/ اظهارات جدید ترامپ درباره ایران

فیلم/ جهیزیه متفاوت یک دختر خانم قمی حسابی سوژه شد

پاسخ وزیر نفت به یک خبر جنجالی درباره بنزین

اطلاعیه تازه دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای کشور

عکس/ معماری شگفت انگیز و مهیج از یک خانه کویری در ایران

دولت آماده انتقال پایتخت به سواحل جنوبی

زن هزار چهره کاترین شکدم که بود، جاسوس یا تحلیل‌گر؟

نامه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به رئیس‌جمهور درباره لایحه مقابله با مطالب خلاف واقع در فضای مجازی

فیلم/ تصاویر ترسناک از موش‌های غول‌پیکر اطراف تهران

انهدام ۳ باند قمار و شرط‌بندی در رشت

فیلم/ جزئیات طرح وزیر گردشگری برای تعطیلی یک هفته‌ای

عکس/ چهره بدون آرایش جنیفر لوپز در جشن تولد ۵۶ سالگی

عکس/ ژست عاشقانه هانده ارچل و نامزد ثروتمندش در ایتالیا

حمله سگ به یک کودک ۶ ساله در پارک ساری

تغییر نحوه دریافت یارانه نقدی از مرداد ۱۴۰۴

عراقچی: مسئله بین ایران و آمریکا حل نمی‌شود

فیلم/ توضیحات بهاره رهنما درباره ازدواج سومش!

متوسط سن بازنشستگی در ایران ۵۱ تا ۵۲ سال است

فیلم/ سیل شدید در دهستان کارده مشهد

عکس/ دعوت خبرساز مرکز اسناد انقلاب اسلامی از عوامل تاسیان

فیلم/ ادامه ریزش شدید قیمت خودرو‌های وارداتی

فیلم/ ادعای نتانیاهو درباره هدف حمله به دمشق و بلندی‌های جولان

وضعیت تهران دوباره قرمز شد

زمان برگزاری دربی تهران مشخص شد

فیلم/ باران تابستانی هوای گیلان را خنک کرد

حذف چهار صفر از پول ملی در ایستگاه نهایی

تلف شدن توله خرس قهوه‌ای در جاده+ عکس

فیلم/ خاطره مریم امیرجلالی از دلخوری سیروس گرجستانی از او!

فیلم/ عراقچی: پس از ترور شهید هنیه، تصمیم حاکمیت پاسخ به اسرائیل بود

نرخ تاکسی اینترنتی جدید چقدر می‌شود؟

فیلم/ عراقچی: خانه روبروی محل سکونتم بمب گذاری شده بود

خروج اثاثیه اتباع غیرمجاز از مرز ماهیرود

فیلم/ تصاویر عملیات نوپو پس از حمله تروریستی زاهدان

اینفوگرافی/ دلایل خستگی ناشی از آفتاب و نکات مراقبتی

حمله مرگبار به وکیل تهرانی و همسرش با خودرو

عکس/ ثروتمندترین بازیگران جهان

۱۰ باور غلط درباره مراقبت از پوست

عکس/ حال و هوای مردم ۱۴۵ سال پیش در اطراف دروازه دولت تهران

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ + جدول