تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳

درخواست مهم مدیرعامل توانیر از مردم / کولر‌ها را خاموش کنید

مدیرعامل توانیر از مردم درخواست کرد که نسبت به خاموشی کولر‌ها و یا کاهش زمان استفاده از وسایل سرمایشی در مناطقی که دما کاهش یافته اقدام کنند.

وسایل سرمایشی

اقتصاد۲۴- مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد: وزارت نیرو برنامه جامعی برای کاهش ناترازی دارد که تولید برق تجدیدپذیر‌ها و بهینه سازی مصرف در اولویت این برنامه خواهد بود.

رجبی مشهدی با اشاره به شرایط بحرانی و خاص تابستان جاری گفت: روز گذشته در هفتمین روز شهریور میزان تقاضای مصرف برق به ۷۶ هزار و ۸۴۲ مگاوات رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که عدد ۶۷ هزار و ۲۳۳ مگاوات ثبت شده بود نشان از افزایش ۹۶۰۰ مگاواتی مصرف دارد و عدد بسیار بزرگی است.

مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر عدم تناسب میزان تولید و افزایش بی رویه مصرف افزود: با این شرایط تأمین برق پایدار به سختی انجام می‌شود که در این شرایط با کاهش دما اگر کولر‌ها خاموش و یا زمان استفاده از آن کاهش یابد فشار روی شبکه برق کشور کاهش می‌یابد.

رجبی مشهدی تصریح کرد: وزارت نیرو برنامه‌های جامعی برای رفع ناترازی دارد که نیاز به زمان خواهد داشت.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: در این شرایط ضروری است همه مشترکین به ویژه مشترکان بیش از الگو مصرفشان را اصلاح کنند و برنامه استفاده از ذخیره ساز‌ها را در اولویت قرار دهند که در غیر این صورت با قطع برق مواجه خواهند شد.

وی افزود: به منظور پیشگیری از بروز خاموشی گسترده لازم است تمام مشترکان به ویژه پر مصرف‌ها در کاهش مصرف و تولید برق تجدید پذیر نیز مشارکت کنند.

سخنگوی صنعت برق گفت: حل مشکل ناترازی در کوتاه مدت امکان پذیر نیست و نیازمند زمان و مشارکت تمام مشترکان است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار