تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۳

دستگیری ضارب امام جماعت یکی از مساجد رشت

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: ضارب روحانی و امام جماعت یکی از مساجد شهرستان رشت شناسایی و دستگیر شد.

دستگیری ضارب امام جماعت یکی از مساجد رشت

اقتصاد۲۴- سردار حسین حسن‌پور عصر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره درگیری در یکی از محلات در بلوار امام خمینی (ره) شهرستان رشت، با دستور ویژه دادستان مرکز استان رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.

وی افزود: با حضور ماموران در صحنه و تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که راننده یک دستگاه خودروی سواری در فرآیند رانندگی با یک روحانی درگیر و پس از پیاده شدن از خودرو با استفاده از سلاح سرد اقدام به تهدید و ایراد ضرب و جرح وی و سایر افراد حاضر در محل نموده و متواری شده است.


بیشتر بخوانید: امام جمعه رشت: ریشه کشف‌حجاب‌ها و بی‌عفتی را می‌خشکانیم


جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان حال عمومی این روحانی ۷۵ ساله، مساعد گزارش شده است، گفت: ضارب متواری به علت ایجاد رعب و وحشت و مضروب کردن یک نفر تحت تعقیب قضائی قرار گرفت.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم ۲۳ ساله با تحقیقات فنی و اشرافیت اطلاعاتی در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد، تصریح کرد: خودروی متهم توقیف و یک قبضه قمه از داخل خودرو کشف شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار