تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۳

وزیر گردشگری: قفل ایران هراسی شکسته می‌شود

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به لزوم تغییر نگاه داخلی به اهمیت توسعه گردشگری، بر شکستن فقل ایران هراسی در راستای جذب گردشگران بیشتر به کشور تاکید کرد و گفت: میزبانی یزد از اجلاس ACD در آبانماه می‌تواند به سکوی شکستن این زنجیره تبدیل شود.

وزیر گردشگری: قفل ایران هراسی شکسته می‌شود

اقتصاد ۲۴- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به لزوم تغییر نگاه داخلی به اهمیت توسعه گردشگری، بر شکستن فقل ایران هراسی در راستای جذب گردشگران بیشتر به کشور تاکید کرد و گفت: میزبانی یزد از اجلاس ACD در آبانماه می‌تواند به سکوی شکستن این زنجیره تبدیل شود.

«سیدرضا صالحی امیری» صبح امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، از مردم یزد به عنوان انسان‌هایی با فضیلت و پرتلاش و خون گرم یاد و اظهار کرد: صحبت‌های نمایندگان و فعالان بخش خصوصی را یادداشت و در ستادی در تهران پیگیری و در مورد آن‌ها تصمیمات لازم در قالب تفاهم نامه‌ای اتخاذ خواهد شد.

وی افزود: تجربه ۴۳ ساله ما نشان می‌دهد که باید تصمیمات ما منجر به عمل بر پایه دانش باشد، لذا بلافاصله پس از این نشست، در تهران پیگیر این خواسته‌ها خواهیم بود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: یزد نماد وفاق و توافق ملی است و می‌توان یزد را هم در کثرت ارزش‌های دینی و هم در عرصه انسجام و وفاق مدیریتی به عنوان الگویی در این خصوص در سطح کشور معرفی کرد.

وی با بیان این که آمار‌ها نشان می‌دهد که یزد به یک کارگاه بزرگ تبدیل شده و لذا باید موانع تکمیل طرح‌های نیمه تمام گردشگری استان را از پیش رو برداشت، عنوان کرد: هم اکنون ۲۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان طرح در دست اقدام تنها در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان داریم و آمار‌ها بیانگر شکل گرفته حرکت‌های جدیدی برای توسعه این استان است.

صالحی امیری در ادامه لازمه نخست در این حوزه را تغییر نگاه و تبدیل گردشگری به اولویت امروز ایران ذکر کرد و گفت: اولویت‌بخشی تمام کشور‌های موفق در جذب گردشگر و سرمایه‌گذار، حوزه گردشگری است، بنابرین الزاماً باید از این نقطه کنونی عبور کنیم چرا که تا زمانی که اولویت اول کشور، نفت و پتروشیمی باشد نمی‌توانیم در توسعه گردشگری اقدامی اساسی رقم بزنیم.


بیشتر بخوانید: اکثر نمایندگان با صالحی امیری همراه هستند/ وزیر پیشنهادی ارشاد، گزینه بسیار مناسبی برای کار فرهنگی است


وی با تاکید بر این مطلب که باید برای برداشتن قدم‌های بلند آماده شویم و لازمه آن داشتن وفاق ملی است، اظهار کرد: باید قفل ایران هراسی نیز شکسته شود و با عزم ملی این نگاه را در جهان تغییر دهیم چرا که در غیر این صورت در تامین و جذب گردشگر دچار مشکل خواهیم شد.

صالحی وزیری برگزاری اجلاس ACD به میزبانی یزد در آبانماه امسال را نقطه آغازین این حرکت دانست و گفت: یزد در امنیت زبانزد است و لذا امیدواریم با این میزبانی، علاوه بر شکستن قفل ایران هراسی، شاهد جذب موج جدیدی از گردشگران از این کشور‌ها باشیم و یزد سکویی برای شکستن زنجیره ایران هراسی باشد.

وی با بیان اینکه باید درک روشنی در مورد توسعه گردشگری و این که حضور گردشگر منجر به افزایش قدرت ملی خواهد شد، داشته باشیم، تصریح کرد: وقتی نفت ما در کشور‌های دیگر سوخته و دود می‌شود، هیچ آورده‌ی فرهنگی برای کشورمان نخواهد داشت، ولی حضور گردشگران باعث افزایش قدرت نرم برای کشورمان خواهد شد.

وی گفت: باید باور داشته باشیم که بخش خصوصی راه نجات گردشگری ایران است و اتکا به دولت، ما را به جایی نخواهد رساند؛ همانگونه که طی ۴۳ سال گذشته نرسانده است.

وزیر گردشگری ادامه داد: در همین راستا نیز باید سرمایه‌گذار در این کشور، مقدس و سرمایه‌گذاری نیز تقدیس شود و این با برداشتن موانع تحقق خواهد یافت.

وی با بیان این که امروز ۴۰۰ همت در قالب ۲۴۶۰ طرح در حوزه گردشگری روی زمین مانده است، گفت: باید به کمک بخش خصوصی آن‌ها را تکمیل کنیم و در این راستا باید موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی از پیش روی آن‌ها برداشته شود.

صالحی امیری خواستار تخصیص بودجه برای حوزه گردشگری با تعامل نمایندگان مجلس شد و گفت: باید مداخله مستقیم در تغییر نگاه مجلس به گردشگری داشته باشیم.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات