تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳

۴ گزینه استقلال برای جانشینی جواد نکونام

تاکنون باشگاه استقلال ۴ گزینه را برای جایگزینی جواد نکونام مدنظر قرار داده‌اند هر چند احتمال افزایش این تعداد وجود دارد.

۴ گزینه استقلال برای جانشینی جواد نکونام

اقتصاد۲۴-در فاصله ۸ روز مانده به دیدار استقلال و الغرافه قطر در اولین مسابقه لیگ نخبگان، استقلال در بلاتکلیفی محض به سر می‌برد. آنچه از اتفاقات اخیر می‌توان گفت این است که برکناری جواد نکونام قطعی شده، اما اینکه چه کسی جانشین این مربی شود مشخص نیست.

باشگاه استقلال در این مدت رزومه مربیان خارجی را بررسی کرد و ابتدا به «پِتف» مربی بلغارستانی رسید. با این وجود فعلاً مذاکره با این مربی متوقف شده و گزینه‌های دیگری که از ابتدا هم نام آن‌ها به گوش می‌خورد، مجدداً مطرح شده‌اند از جمله استراماچونی و ساپینتو. البته مربیان دیگری از کشور‌هایی نظیر اسپانیا به استقلالی‌ها معرفی شده‌اند و گفته می‌شود تاکنون ۴ گزینه خارجی مدنظر مدیران و مالکان باشگاه قرار دارند. هر چند امکان افزایش تعداد مربیان خارجی وجود دارد

در مورد ساپینتو باید گفت که او در دوران حضورش در استقلال با محرومیت ۴ ماه مواجه شده بود و این پرسش وجود دارد که آیا محرومیت او از زمان بازگشت به ایران محاسبه می‌شود یا در همان زمان اعمال شده و به پایان رسیده است. باشگاه استقلال در حال پیگیری این موضوع است.

قرار است امروز جلسه‌ای برگزار شود و مدیران استقلال گزینه‌های موجود را بررسی کنند. باید دید در نهایت چه زمانی از سرمربی جدید استقلال رونمایی می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار