تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳

بیانیه ضدایرانی گروه ۷ و حمایت از اسرائیل

گروه هفت در بیانیه‌ای ضدایرانی، بار دیگر بر تعهد خود به «امنیت اسرائیل» تاکید کرد.

بیانیه ضدایرانی گروه ۷ و حمایت از اسرائیل

اقتصاد۲۴-سران گروه هفت در بیانیه‌ای مشترک که شامگاه روز پنجشنبه منتشر شده است، پاسخ نظامی ایران به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و آن‌را «تهدیدی جدی علیه منطقه دانستند».

این موضع‌گیری درحالی است که ایران اعلام کرده پس از خویشتن‌داری ۲ ماهه و پس از بی‌عملی غرب در وادار کردن رژیم صهیونیستی به پایان‌دادن به اقدامات تروریستی خود، پاسخ قاطع و هوشمندی به این رژیم در عملیات «وعده صادق ۲» داده است.

سران کشور‌های گروه هفت که اکثر آن‌ها حامی تمام‌قد رژیم صهیونیستی هستند، همچنین نگرانی عمیق خود را درباره بروز بحران در منطقه غرب آسیا ابراز کردند و از تمام بازیگران منطقه خواستند «رفتار مسئولانه» از خود نشان دهند.

سران آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، ایتالیا و ژاپن ضمن تاکید بر تعهد خود به «امنیت اسرائیل»، خواستار آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای اسرائیلی شدند.

آن‌ها در پایان از اوضاع در لبنان عمیقأ ابراز نگرانی کردند و خواستار برقراری آتش‌بس به‌منظور هموار کردن مسیر برای حل‌وفصل دیپلماتیک موضوع شدند. 


بیشتر بخوانید:انفجار بورس پس از وعده صادق ۲ !/ بازگشت سرمایه‌های سرگردان به بازار سهام در اغما


رژیم صهیونیستی به بهانه مقابله با حزب‌الله، حملات شدیدی را به لبنان صورت داده که با پاسخ مقاومت روبه‌رو شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار