تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳

دیدار عراقچی با سیسی در قاهره

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان امروز پنجشنبه ۲۶ مهر با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دیدار و در خصوص مهمترین مسائل و تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کرد.

دیدار عراقچی با سیسی در قاهره

اقتصاد۲۴- وزیر امور خارجه کشورمان امروز با «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر دیدار و در خصوص مهمترین مسائل و تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کرد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان امروز (پنجشنبه ۲۶ مهر ماه) با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دیدار و در خصوص مهمترین مسائل و تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کرد.

در این دیدار عراقچی با رئیس جمهور مصر در خصوص تحولات منطقه گفتگو و مشورت مفیدی داشت و دو طرف بر ضرورت تشدید تلاش‌ها جهت توقف جنایات در غزه و تجاوز علیه لبنان، کمک به آوارگان، جلوگیری از گسترش دامنه جنگ افروزی رژیم صهیونیستی، استقبال از تحرکات دیپلماتیک ایران، ادامه رایزنی و هماهنگی در سطح دوجانبه و در سطح سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی برای پایان دادن به درد و رنج مردم لبنان و سوریه و پیشگیری از توسعه جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

دیدار عراقچی با سیسی در قاهره

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار