تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳

توئیت محمود واعظی خطاب به دولت چهاردهم

محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور دوازدهم و وزیر سابق ارتباطات پیرامون افزایش قیمت کالاها در هفته های اخیر طی توییتی در شبکه ایکس ، خطاب به دولت چهاردهم نوشت:

محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور دوازدهم

اقتصاد۲۴- مع الاسف ، در هفته‌های اخیر و پس از عملیات موفق «وعده صادق (۲)» ، به واسطه جنگ روانی گسترده رژیم صهیونیستی و متعاقبا تمرکز دولت بر عرصه سیاست خارجی ، ساماندهی مدیران میانی و تنظیم بودجه سال ۱۴۰۴ کشور ، برخی سودجویان و اخلال گران بازار ، فرصت را مغتنم شمردند و قیمت برخی از کالاها به شکل لجام گسیخته  تا (۳۰) درصد افزایش یافت.

افزایش قیمت کالاها، موجب افزایش تورم وکوچک شدن سفره خانواده ها و نهایتا نگرانی جامعه آنهم در ابتدای کار دولت  می شود.

از این روی دستگاه‌های ذیربط دولتی ، موظف به کنترل عاجل قیمت ها از یک سو و نظارت با گرانفروشی واختلال در بازار از سوی دیگر هستند.

شرایط حساس کشور ایجاب می‌کند تا دولت چهاردهم ، با تمام  توان در راستای جلوگیری از افزایش قیمتها اهتمام نموده تا در مسیر نیل به رفاه عمومی نسبی ، شاهد بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی باشیم و بازآفرینی و تقویت پایگاه اجتماعی نظام به شکل «عملی» صورت پذیرد.


ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار