تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳

هشدار نارنجی برای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به کاهش محسوس دما، بارش باران و وزش باد شدید هشدار داد.

هواشناسی

اقتصاد۲۴- اداره کل هواشناسی تهران با انتشار هشدار نارنجی‌رنگ آورده است: کاهش محسوس دما به ویژه سه‌شنبه تا پنجشنبه (۱ تا ۳ آبان) در همه مناطق استان پیش بینی می‌شود. در نواحی شمالی و دامنه‌ها و ارتفاعات به‌طور میانگین بین ۱۲ تا ۱۷ درجه سلسیوس و در نیمه جنوبی و نواحی مرکزی به طور میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ درجه سلسیوس کاهش دما قابل پیش بینی است.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به رخداد تنش دمایی به‌ویژه در نیمه شمالی استان، گاهی بارش برف در نواحی شمالی به‌ویژه چهارشنبه تا پنجشنبه (۲ تا ۳ مهر) در ارتفاعات و وزش سوزباد در ارتفاعات بالادست به‌ویژه قله‌های البرز مرکزی، یخبندان شبانه سطح زمین و ماندگاری توده هوای سرد به‌ویژه از چهارشنبه تا جمعه در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بازبینی و مهیاسازی سامانه‌های گرمایشی تنظیم دمای گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ و طیور و دامداری‌ها، استفاده از ضد یخ در خودرو‌ها و تاسیسات حساس به دما به‌ویژه در نیمه شمالی استان، پرهیز از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات و مدیریت حامل‌های انرژی به ویژه گاز و برق توصیه می‌شود.

همچنین اداره کل هواشناسی تهران با توصیف فعالیت سامانه دوم آورده است: بارش باران، مه، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید لحظه‌ای در دامنه‌ها و ارتفاعات و گاهی بارش برف، دوشنبه و سه‌شنبه (۳۰ مهر و اول آبان) در دامنه و ارتفاعات شمالی استان تهران و چهارشنبه وپنجشنبه (۲ و ۳ آبان) در نیمه شمالی استان تهران پیش‌بینی می‌شود.


بیشتر بخوانید: هشدار سازمان مدیریت بحران به این استان‌ها


در این وضعیت آب و هوایی لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، وزش باد شدید تا خیلی شدید لحظه‌ای و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و پوشش گلخانه‌ها و سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، گاهی رگبار متوسط تا شدید و آبگرفتگی بعضی معابر و جاری شدن روان‌آب در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی، احتمال رخداد صاعقه و در نقاط مستعد بارش تگرگ، خطر سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، گاهی مه و کاهش شعاع دید به‌ویژه در ارتفاعات طی چهارشنبه و پنجشنبه، گاهی بارش برف در ارتفاعات و کولاک برف در ارتفاعات بالا دست و قله‌ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها دور از انتظار نیست.

احتیاط در سفر‌ها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، خودداری از تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های آموزشی و بالگرد، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در ارتفاعات پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع هنگام وزش باد و بارندگی، هشدار به بهره برداران عرصه‌های منابع طبیعی، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

در هشدار نارنجی رنگ اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ در هوای گرم چه بنوشیم خنک شویم؟

عکس/ توران‌الدوله نوه ناصرالدین شاه ۸۹ سال پیش در کنار دختر و دامادش

عکس/ چهره متفاوت شهید محمد بروجردی قبل از انقلاب در ۲۰ سالگی

سالاد سیب زمینی اتریشی؛ سالاد خوشمزه و مهیج

عکس/ ژست محسن رضایی ۳۴ سال پیش در کنار همکلاسی‌هایش

به‌جای قدم‌شماری، پیاده‌روی ژاپنی را امتحان کنید

عکس/ آخرین پادشاه عراق ۸۰ سال پیش در حال تعمیر دوچرخه اش

پیش بینی قیمت دلار امروز ۴ خرداد ۱۴۰۴/ شوک دور ششم مذاکرات به قیمت دلار

چرایی بازگشت موج مثبت به بورس پس از دور جدید مذاکرات/ ابهام در نتیجه مذاکرات، سرمایه‌گذاران را کلافه کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۴ خرداد ۱۴۰۴/ خریداران طلا سردرگم شدند

عکس/ زیبایی عجیب دختر خان بختیاری ۸۰ سال پیش سر سفره عقد

عکس/ چهره خاص رز فیلم تایتانیک ۲۴ سال پیش در کنار فرزند اول اش

مسقط میزبان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا

سرلشکر سلامی: دشمن می‌خواهد ما از دفاع از ارزش‌ها شرمنده شویم

عکس/ استقبال از آیزنهاور در تهران، ۶۶ سال پیش

سرمربی استقلال: از بازی راضی‌ام

عکس/ پوستر استقلال برای رسیدن به فینال جام حذفی

کمالوند: زور ما به استقلال نمی‌رسید

فیلم/ خلاصه بازی استقلال مقابل صنعت نفت آبادان

عربستان آمار حجاج را اعلام کرد

استقلال فینالیست شد

فیلم/ جعفر پناهی برنده نخل طلای کن شد

فیلم/ نخاله‌ها ورزشگاه آزادی را خاک‌آلود کردند

ضیافت‌های پرزرق و برق برای رأی در مجلس

پافشاری آمریکا بر توقف کامل غنی‌سازی ایران

بررسی تعلیق برخی تحریم‌ها علیه ایران

وقوع تندباد و گرد و خاک شدید در تهران

فیلم/ عملیات نجات گرفتاران در ساختمان پزشکان در ایلام

محدودیت تازه پنتاگون برای خبرنگاران

صف طولانی‌تر برای وام ازدواج

فیلم/ آخرین مکالمه فرمانده شهید مهدی باکری با شهید احمد کاظمی

آغاز آزمایشی حذف کارت سوخت از فردا در تهران

آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال

نتایج اولیه آزمون دکتری اعلام شد

پیش‌بینی وقوع دمای ۴۸ درجه و بالاتر در خوزستان

فیلم/ استوری هدیل علیان مجری اماراتی از رقص های خیابانی در تهران

نتایج جالب یک پژوهش درباره رانندگی تهرانی‌ها

آیا اسراییل به ایران حمله می‌کند؟

مرگ دسته‌جمعی فک‌های خزری

غزال رجبیان، طراح لباس ایزدیار در کن ۲۰۲۵

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

فیلم/ جولانی وارد استانبول شد

سعید روستایی کیست؟ / نگاهی به آثار مهم فیلم‌ساز جوان

پیش بینی بورس فردا یک‌شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴

تفاوت مرگ مغزی و کما چیست؟ + شرایط اهدای عضو

عکس/ استایل هالیوودی بهرام افشاری در یک جمع دوستانه

فیلم/ واکنش جالب شایع به شباهت زیاد پسرش به او

دلیل بحران افت تحصیلی در دانش آموزان چیست؟

فیش حقوقی بازنشستگان بارگذاری شد

فیلم/ معادل فارسی پروفایل مشخص شد