تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳
اقتصاد۲۴ گزارش می‌دهد:

غلامرضا جلالی دستیار ویژه رییس جمهور کیست؟

غلام‌رضا جلالی فراهانی سرتیپ سپاه، امروز و با حکم مسعود پزشکیان دستیار ویژه او در امور پدافند غیرعامل شد.

غلام‌رضا جلالی فراهانی

اقتصاد۲۴- غلامرضا جلالی فراهانی با حکم مستقیم مسعود پزشکیان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور پدافند غیرعامل کشور شد

غلامرضا جلالی فراهانی کیست؟

غلامرضا جلالی فراهانی سرتیپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در سال ۱۳۳۷ به دنیا آمده است.

سردار جلالی از سال ۱۳۸۴ تاکنون به‌عنوان رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور فعالیت می‌کند و امروز هم در تاریخ دوم آبان ماه ۱۴۰۳ مسعود پزشکیان او را به سمت دستیار ویژه رییس جمهور در امور پدافند غیرعامل کشور منصوب کرد.

جلالی دانش‌آموخته کارشناس ارشد مهندسی معماری و نیز کارشناس ارشد علوم دفاعی است و در سال‌های جنگ تحمیلی ایران و عراق هم یکی از اعضای سپاه پاسداران بود.

او پیش از انتصاب به عنوان رییس سازمان پدافند غیر عامل، ریاست اداره مهندسی ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برعهده داشت. وی به عنوان شخصیت حقوقی در دولت سیزدهم به عضویت شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی جمعیت هلال احمر درآمد.

دیدگاه‌های جنجالی غلامرضا جلالی

غلامرضا جلالی تاکنون بار‌ها و بار‌ها در مورد مسائل گوناگون اظهارنظر‌هایی کرده که جنجال‌های زیادی به راه انداخته است. در ادامه به چند مورد از دیدگاه‌ها و اظهارنظر‌های او در مورد مسائل گوناگون اشاره می‌کنیم.

غلام‌رضا جلالی فراهانی  دستیار ویژه رئیس جمهور کیست؟

دیدگاه غلامرضا جلالی درباره ارتباط میان شبکه‌های اجتماعی و قتل در میان جوانان ایرانی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل جمهوری اسلامی می‌گوید کسانی که اجازه دادند شبکه‌های اجتماعی خارجی در ایران آزادانه فعالیت کنند، «مجرم» هستند، زیرا شرایطی را رقم زدند که به ادعای او، «برخی از جوانان پاک به افرادی بدتر از داعش تبدیل شوند».

او پس از اعدام مجیدرضا رهنورد از بازداشت‌شدگان اعتراضات در مشهد روز ۲۱ آذر، شامگاه جمعه ۲۵ آذر در مراسم یادبود شهدا در قم سخن می‌گفت، بدون نام بردن از مجیدرضا رهنورد و اشاره به اعدام وی افزود: «قاتل دو جوان مشهدی تا سه سال قبل اهل مسجد و هیئت بود و امروز چنان خشونت به خرج می‌دهد که تعجب‌آور است و باید دید چه اتفاقی افتاده است که این شرایط در این جوان ایجاد شده.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل در تکمیل ادعا‌های خود اظهار داشت: «شبکه مجازی رها و ول، جوانان ما را قاتل کرده است و اگر فردی شش ماه در این فضا قرار گیرد، فکرش تغییر پیدا می‌کند.»

ماجرای ابر و برف‌دزدی به روایت غلامرضا جلالی

غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران، در تیر ۹۷ مدعی شد که بر اساس نتایج یک «مطالعه مراکز علمی»، تغییرات اقلیمی در ایران «مشکوک به دخالت خارجی‌ها است».

وی تاکید کرد که «تیم‌های مشترکی از اسرائیل و یکی از کشور‌های همسایه، ابر‌های در حال ورود به ایران را غیربارور می‌کنند».

به گزارش خبرگزاری ایسنا، جلالی همچنین بدون ذکر نام گفت که برخی کشور‌ها از ایران «ابردزدی و برف دزدی» می‌کنند.

او در اینباره هم‌چنین گفته بود طی چهارسال گذشته، همه ارتفاعات بالای دو هزار و ۲۰۰ متر از افغانستان تا مدیترانه «پر از برف» بوده، ولی ارتفاعات ایران «خشک» بوده است.

او این سخنان را درصورتی بیان کرد که جزییاتی درباره نام این «مراکز علمی» و نتایج این «مطالعه» بیان نکرده است.

این سخنان در شبکه‌های اجتماعی بازتاب فراوانی داشت.

غلام‌رضا جلالی فراهانی  دستیار ویژه رئیس جمهور کیست؟

واکنش سازمان هواشناسی به این ادعا

ساعاتی پس از بیان این گفته‌ها احد وظیفه، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی، در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا گفت که «ابردزدی و برف دزدی» ازسوی کشور‌های دیگر ممکن نیست.

وظیفه همچنین گفت که هنوز تکنولوژی‌ای که بتواند جو را تغییر بدهد، وجود ندارد.

او همچنین گفته بود: «اگر ابری رطوبت کافی داشته باشد، برف و باران ایجاد می‌شود و در صورتی که نداشته باشد اصلا بارشی نخواهد داشت. ایران دچار خشکسالی‌های ممتد است و این روند جهانی است و فقط شامل ایران نیست. مطرح کردن این مباحث نه تنها مشکلی را از ما حل می‌کند، بلکه باعث می‌شود از چاره‌اندیشی درست منحرف شویم.»


بیشتر بخوانید: غلامحسین مظفری استاندار جدید خراسان رضوی کیست؟


پیشنهاد جلالی برای آتش‌زدن دلار در خیابان

غلامرضا جلالی سازمان پدافند غیرعامل ایران چندی پیش پیشنهاد کرد که مردم به منظور «حمله تمام عیار به نقطه ضعف دشمن»، دلار‌های خود را در خیابان به آتش بکشند.

ضمن انتقاد از «کم‌توجهی» مسئولان وزارت خارجه نسبت به «اتلاف وقت» کشور‌های اروپایی‌ها در مورد اجرای تعهداشان در قبال برجام، تصریح کرد که «اروپایی‌ها ما را در مقابل تیراندازی اقتصادی آمریکایی‌ها به عنوان یک هدف ثابت نگه داشته‌اند.»

به تعبیر آقای جلالی آمریکا با دو مولفه قدرت مبتنی بر اثرگذاری بر افکار عمومی از طریق شبکه‌های اجتماعی و شرطی کردن اقتصاد ایران، آرایش جنگی به خود گرفته است، ولی تسلط «دشمن» بر همین دو مولفه، احتمال جنگ را کاهش داده است.

رییس سازمان پدافند غیرعامل ایران خواستار مقاومت اقتصادی در برابر آمریکا شد و تاکید کرد که اتکا به تامین نیاز‌های کشور در داخل و حمله به نقاط ضعف اقتصادی دشمن از الزامات این مقاومت است.

غلام‌رضا جلالی فراهانی  دستیار ویژه رئیس جمهور کیست؟

انتصاب در دولت پزشکیان

رییس‌جمهور امروز دوم آبان ۱۴۰۳ با صدور حکمی ضمن انتصاب غلامرضا جلالی فراهانی به سمت دستیار ویژه رئیس جمهور در امور پدافند غیرعامل کشور، از وی خواست با اتخاذ رویکرد فعال و سازنده در زمینه هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، در راستای گسترش فرهنگ پدافند غیرعامل در کشور اقدام کند.

در بخشی از حکم مسعود پزشکیان خطاب به جلالی فراهانی تصریح شده است: انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی اهداف سند چشم‌انداز سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، در راستای تحکیم و گسترش فرهنگ پدافند غیرعامل در کشور با هماهنگی اینجانب اقدام کند.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای غلامرضا جلالی فراهانی

رئیس محترم سازمان پدافند غیرعامل کشور

به استناد بند (۱) ماده (۲۱) اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور ابلاغی مورخ ۱۴۰۳.۰۵.۰۱ فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) و با عنایت به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت «دستیار ویژه رئیس جمهور در امور پدافند غیرعامل کشور» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ ضمن تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکرد فعال و سازنده در زمینه هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و بهره‌گیری از ظرفیت اندیشمندان و صاحب‌نظران نسبت به تقویت تعاملات فی‌مابین و اثرگذاری مثبت در برنامه‌های دولت در راستای تحکیم، گسترش و فرهنگ‌سازی پدافند غیرعامل در کشور با هماهنگی این‌جانب اقدام نمایید.

توفیقات روزافزون آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم / لحظه حمله پهپاد‌های اوکراینی به محل نگهداری جنگنده‌های روسی

حمله بی‌سابقه اوکراین به پایگاه‌های هوایی روسیه

اقتصاد ایران در آستانه بحران یا آغاز تغییر؟ / بی‌اعتمادی، پیری جمعیت و بیکاری، چگونه اقتصاد را به چالش می‌کشند؟

درویش برای پرسپولیس ضرب‌الاجل گذاشت!

کنایه تلویحی یک نماینده مجلس به اظهارات قاسمیان

پیش بینی سرنوشت سیاستمداری که گفتمانش گم شد/ بازی طیف پایداری و جلیلی و دولت پزشکیان در آینده سیاسی قالیباف

رژیم غذایی مناسب برای دوره میانسالی چیست؟

خواص شگفت انگیز کیوی برای سلامتی

معرفی مدنی‌زاده برای وزارت اقتصاد نشانه‌ای روشن از اعتماد عملی به نسل متخصص است

عکس/ ظاهر خاص ادل خواننده مشهور در ۲۰ سالگی با زیورآلات عجیب

نماینده صومعه‌سرا: ناترازی برق در کشور به یک یا دو دستگاه دولتی و یا برهه زمانی خاص برنمی‌گردد

بهترین داروهای گیاهی برای کاهش اضطراب

عکس/ قاب عاشقانه منوچهر هادی و سوفیا در آخرین روز مدرسه

مشخصات سامانه موشکی ضد تانک میلان| ضد تانک میان برد قابل حمل

فیلم/ پیشنهاد عجیب پزشکیان درباره پرداخت حقوق کارمندان

ماجرای عصبانیت هواداران استقلال از وریا غفوری چیست؟

فروپاشی شهر در برابر زمین لرزه؛ هشدار پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی درباره آسیب‌پذیری ۷۵ درصد ساختمان‌های تهران

پوریا شکیبایی کیست؟ / همه سوابق هنری از کتاب‌باز تا تاسیان

عکس/ شکل و شمایل فریدریش نیچه ۱۶۴ سال پیش با مدل موی عجیب

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

عکس/ چهره نیما شاهرخ‌شاهی با گریم بسیار جالب و دیدنی

قیمت خودرو‌های شرکت کیا + جدول

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ + جدول

در خطر انداختن زیبایی با سیگار و تاثیر بر ریزش مو

فیلم/ رقص نور برج ایفل به مناسبت قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن

عکس/ گریم متفاوت و جذاب هوتن شکیبا در سووشون

عکس/ چهره غمگین سها نیاستی در پست اینستاگرامی اش

فیلم/ حرکت طوفان از نیمروز افغانستان به سوی نیمروز ایران

ادعای عجیب ساترا درباره فیلتر نماوا و توقیف سووشون

عکس/ قیمت خانه در تهران ۸۰ سال پیش و پس از جنگ جهانی دوم

لیست خروج استقلال لو رفت

عکس/ ژست جالب هویدا ۵۴ سال پیش در کنار مادرش

شبهه تقلب سیستماتیک در انتخابات کانون وکلای مرکز

پشت پرده اقتصادی لغو ویزای چین برای ۶ کشور حاشیه خلیج فارس

عکس/ استایل خیابانی مریم معصومی با تی شرت و آل استار

عکس/ برنج شستن زنان کرد ۱۲۰ سال پیش در رودخانه طاق بستان

سخنان سرلشکر باقری که سوپرانقلابی‌ها را عصبانی کرد + فیلم

اینفوگرافی/ سیدعلی مدنی‌زاده کیست؟

عکس/ ساعت پسر سلطان عمان چقدر قیمت دارد؟

عکس/ چهره جذاب سلنا گومز در ۱۷ سالگی میان دانش آموزان

عکس/ یکی از رسومات عروسی در منجیل گیلان ۷۴ سال پیش با آینه و شمعدان

بهشت زهرا در وضعیت بحرانی قرار دارد؟

واکنش ایلان ماسک به ادعای جنجالی نیویورک تایمز

عکس/ آیا بایدن واقعا ربات است؟

عضو کمیسیون امنیت ملی از احتمال توافق موقت گفت

فیلم/ مقایسه باغ معجزه دبی در مقابل بهشت فومن

نکته‌های گزارش تازه آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران

پیشنهاد پذیرش حق غنی‌سازی ایران در مقابل توقف غنی‌سازی؛ جزئیات پیشنهاد‌های آمریکا به ایران به روایت آکسیون

عکس/ کافه گردی مرجانه گلچین با شال رنگارنگ و عینک چند میلیونی

عکس/ تیپ خاص و بهاری روژان سریال نون خ با گردنبند عجیب