تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

آهنگ جدید محسن چاوشی ۱۰۰ هزارتایی شد

محسن چاوشی که یدطولایی در تسخیر بازار موسیقی با قطعات تازه و جذاب خود دارد، در روز‌های اخیر با قطعه جدیدش مخاطبان را غافلگیر کرد.

آهنگ جدید محسن چاوشی ۱۰۰ هزارتایی شد

اقتصاد۲۴- «همین مونده بود» عنوان قطعه تازه‌ای است که یک هفته پیش با صدای این خواننده محبوب منتشر شد و خیلی زود موردتوجه طرفدارانش قرار گرفت.

علاوه‌بر صفحات غیررسمی و پراکنده در دنیای مجازی، صفحه رسمی این خواننده در سایت آپارات هم این قطعه را منتشر کرد که در همان روز‌های ابتدایی توانست به رکورد بالغ‌بر ۱۰۰ هزار تماشا دست پیدا کند.

این قطعه با شعری از امید روزبه، ملودی محسن چاوشی و تنظیم فرشاد حسامی منتشر شد. ه است. صفحه رسمی چاوشی در این سایت از شهریورماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده که در این بازه زمانی با انتشار ۶۲ موزیک ویدئو از این خواننده فعال شده است و مجموع بازدید‌های آن از مرز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار هم فراتر رفته است.

منبع: برنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار