تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

بهترین خبر برای استقلالی‌ها در آستانه بازی با تراکتور

هافبک تیم استقلال مشکلی برای حضور در بازی مقابل تراکتور ندارد.

بهترین خبر برای استقلالی‌ها در آستانه بازی با تراکتوراقتصاد۲۴- تمرینات تیم استقلال پس از یک روز استراحت امروز از سر گرفته شد و بازیکنان این تیم به مرور برنامه‌های تیمی برای دیدار حساس این هفته با تراکتور بپردازند.

روزبه چشمی هافبک باتجربه استقلال که در بازی آسیایی مقابل السد دچار مصدومیت شد، پس از پشت سر گذاشتن روند درمانی از امروز به تمرینات گروهی اضافه شد و با سایر نفرات به انجام دستورات کادرفنی پرداخت.

به این ترتیب چشمی مشکلی برای مصاف با تراکتور ندارد و در صورت صلاحدید کادرفنی می‌تواند برای آبی‌ها به میدان برود.

ایمان سلیمی دیگر بازیکن مصدوم استقلال است که گفته می‌شود به بازی الهلال نیز نمی‌رسد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار